• امروز : چهارشنبه - ۱ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 19 February - 2025

هاشم خواستار کیست و چرا مریم قجر از وی حمایت می‌کند؟

  • کد خبر : 50596
  • 15 فوریه 2025 - 10:13

مریم قجر عضدانلو، سرکرده فرقه رجوی، بارها از فردی به نام «هاشم خواستار» حمایت کرده و او را «معلم آزاده» خوانده است اما خواستار کیست و چرا مریم قجر از وی حمایت می‌کند؟

hashem khastar

به گزارش فراق، چندی پیش گزارش افشاگرانه‌ای توسط خبرگزاری تسنیم، در مورد هاشم خواستار، فعال به اصطلاح سیاسی و عضو سابق کانون صنفی معلمان، منتشر شد که نشان می‌داد وی به طور علنی و مستمر از سازمان مجاهدین خلق (فرقه رجوی) حمایت کرده و به عنوان یکی از رابطین این فرقه تروریستی عمل می‌کرده است.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، هاشم خواستار در کانال تلگرامی خود به مدیریت توسط عامل فرقه رجوی اعتراف کرده و هرگز نسبت به این موضوع اعتراضی نکرده است. وی همچنین در مقاله‌ای از سازمان مجاهدین خلق و دیگر گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب حمایت کرده و آن‌ها را «گل‌های رنگارنگ» خوانده است.

هاشم خواستار همچنین در تهیه بیانیه‌های ضد انقلاب نقش داشته و عضویت در کانون صنفی معلمان تحت هدایت سرپل‌های نفاق داشته است.

تصاویر هاشم خواستار بارها در تجمعات خیابانی فرقه رجوی در اروپا مورد استفاده قرار گرفته است.

سرپل‌های فرقه رجوی شبانه روز در حال پرسه زدن در فضای مجازی هستند و طعمه‌های خود را عموما از بین گروه‌های تلگرامی و نظرهای منتشر شده در زیر پست‌های اینستاگرام انتخاب می‌کنند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=50596