• امروز : سه شنبه - ۱۳ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 3 June - 2025

تاوان رد کردن مرز سرخ در شکنجه‌گاه رجوی

  • کد خبر : 50472
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷

این دکان جامعه بی‌طبقه توحیدی، برای فریب، نیرنگ و دروغ بود که خانواده تاوان آن را با رنج بسیار می‌پرداخت.

rahimi

به گزارش فراق، علی محمد رحیمی، عضو نجات یافته از فرقه رجوی در آلبانی نوشت: یک روز کاری که حالم خوب نبود، از سر کار برگشتم تا مقداری استراحت کنم. در گرمای بسیار زیاد، دیگر برای خوردن ناهار نرفته بودم که یک نفر آمد و گفت که اکنون زمان نشست عملیات جاری است. من گفتم که حالم خوب نیست و گرما زده شده‌ام. او به اصرار ادامه داد و گفت که مسئول نشست منتظر است. نیم ساعت گذشته بود و زمان استراحت نبود که یک نفر دیگر آمد و با تهدید به برخورد فیزیکی با من پرداخت. من گفتم: «مگر به شما نگفتم که حالم خوب نیست؟» او نیز شروع به توهین کرد.

به او گفتم که از سر کار آمده‌ام و فرصت نکرده‌ام فاکت بنویسم. او بدتر شد و من از او خواستم که مرا به دکتر ببرد. او گفت که اکنون دکتر هم در نشست است. در نهایت به نشست رفتم و مسئول نشست گفت که نیامدن به نشست مرز سرخ است و تو این مرز را رد کرده‌ای و باید فاکت آن را در نشست بیاوری و بخوانی. یکی از همکارانم را که با او سر کار بودم، پرسیدم چرا به مسئول نشست نگفتی که حالم بد شده است و او پاسخ داد: «مگر کسی به حرف من گوش می‌کند؟»

تمام این بگیر و ببندها برای ترساندن و تحقیر کردن بود و هیچ کس نمی‌توانست بگوید که نمی‌آید. در اینجا چهره واقعی آن‌ها نمایان می‌شد که همه محدودیت‌ها از طرف سرکردگان است و هیچ راهی برای فرد باقی نمی‌گذاشتند، زیرا همه چیز با تهدید همراه بود. حتی افرادی که در نشست بودند، گاهی به زد و خورد کشیده می‌شدند و صدای توهین در آنجا با فاصله زیاد شنیده می‌شد. این راهبندها تنها برای سرپوش گذاشتن بر مشکلات واقعی‌شان بود تا زندگی و خانواده فراموش شود و افراد را با یکدیگر درگیر کنند. کسی نمی‌توانست از خانواده‌اش اطلاعی داشته باشد یا از خانواده‌اش برای دوستانش تعریف کند. این دکان جامعه بی‌طبقه توحیدی، برای فریب، نیرنگ و دروغ بود که خانواده تاوان آن را با رنج بسیار می‌پرداخت.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=50472

نوشته های مشابه

۱۲خرداد
اگر دادگاه برایتان بی‌اهمیت است، این همه واکنش برای چیست؟
یادداشتی خطاب به سرکردگان تشکیلات مجاهدین خلق

اگر دادگاه برایتان بی‌اهمیت است، این همه واکنش برای چیست؟

۰۶خرداد
توطئه تشکیلات رجوی برای میخ‌کوب کردن اعضا
آنچه اخیرا در پشت پرده برنامه‌های تلویزیونی مجاهدین می‌گذرد؟

توطئه تشکیلات رجوی برای میخ‌کوب کردن اعضا