طی روزهای گذشته، نئاندرتالهای تاریخ گذشته در آخرین پناهگاه مریم رجوی در پاریس تجمع کردند تا نمایشی به اصطلاح حقوق بشری اجرا کنند.
به گزارش فراق، فرانسه، میزبان سالهای اخیر سرکردگان فرقه تروریستی رجوی، روز پنجشنبه ۲۰ دی ماه میزبان نشستی بوده که فرقه تروریستی رجوی آن را با حضور شماری از سیاستمداران شکستخورده و بدنام غربی برگزار کرد.
نشست اخیر مریم رجوی در پاریس را میتوان ضیافت شکستخوردگان و سیاستمداران رسوا در کشورهای غربی نیز توصیف کرد.
ازسوی دیگر، برای حضور سیاستمداران فعلی، سابق و آتی غربی در چنین نشستهایی دلایل محدود و البته مشخصی وجود دارد: منافع مادی و تلاش برای تکرار دیدگاه خصمانه کشورهای مبدا آنها.
اگرچه حضور مقامهای آمریکایی ازجمله مایک پنس، معاون ترامپ در دولت اول او، مارکو روبیو، وزیر خارجه دولت آتی ترامپ، رودی جولیانی شهردار سابق نیویورک و وکیل پیشین ترامپ، جان بولتون، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا، … در نشستهای فرقه رجوی سابقهای طولانی دارد، میتوان گفت که حضور پرتعداد مقامهای سابق و آتی آمریکا ازجمله جیمز جونز، مایک پمپئو، کیث کلارگ، … در نشست اخیر مریم رجوی را تلاشی بیحاصل برای اعلام تشدید احتمالی سیاستهای ضدایرانی و از پیش شکستخورده دولت آتی ترامپ خواند؛ در همین رابطه، العربی الجدید درباره حضور پمپئو در نشست فرقه رجوی بهعنوان یکی از سخنرانهای اصلی نوشت: اگرچه پمپئو که بخشی از نخستین دولت ترامپ بود، توضیح داد که بهجای ترامپ صحبت نمیکند، اما گفت مطمئن است که کارزار فشار حداکثری بازخواهد گشت.
نگاهی به فهرست بلند مقامهای آمریکایی حاضر در نشستهای فرقه رجوی نشان میدهد که آمریکا با ورود و خروجهای متعدد فرقه تروریستی رجوی به فهرست سازمانهای تروریستی، همواره نگاهی ابزاری به آن داشته است؛ در عین حال، سیاستمداران و مقامهای سابق و آتی آمریکا به این نشستها بهعنوان منابعی برای کسب درآمد یا ایجاد کانالهای دریافت پول مینگردند.
پازل رابطه آمریکا و مجاهدین با قطعههای متعددی تکمیل میشود: تغییر قابل ملاحظه رویکرد واشنگتن در قبال فرقه رجوی پس از سال ۲۰۰۳، حمایت کنگره از فرقه رجوی درپی اقدام پلیس آلبانی در تفتیش اشرف ۳، کمکهای مالی فرقه رجوی به سیاستمداران آمریکایی ازجمله سناتور منندز، نگاه سیاستمداران آمریکایی به دلارهای سخنرانیهای ادعایی در نشستهای فرقه رجوی، …
وضعیت ارتباط دیگر کشورهای غربی ازجمله اروپاییها و کانادا با فرقه رجوی نیز در چارچوب یادشده قابل بررسی است؛ مایکل مکدونالد، سناتور کانادایی در حالی در نشست مریم رجوی شرکت کرد که دولت کانادا ورود سرکرده فرقه تروریستی رجوی را به این کشور ممنوع کرد؛ اتاوا این تصمیم را پس از آن گرفت که پلیس آلبانی به مقر فرقه رجوی رفته و نسبت به حضور و نوع فعالیتهای این گروهک تروریستی در خاک خود اتمام حجت کرد؛ رویداد یادشده سبب شده بود تا سرکردگان فرقه تروریستی رجوی حساب ویژهای روی ظرفیتهای حمایتی کانادا برای انتقال اردوگاه خود به آن کشور باز کنند، اما اداره امنیت عمومی و اضطراری کانادا (Public Safety Canada) با اعلام محدودیتهای ویژهای نسبت به اقدامها و تحرکات گروهک تروریستی در کانادا رشتههای فرقه رجوی را پنبه کرد.
آنچه در نشست یادشده ازسوی سرکردگان فرقه تروریستی رجوی و مدعوهای این نشست مطرح شد، حتی ارزش بازطرح شدن ندارند؛ چراکه سابقه و کارنامه گروهک تروریستی رجوی، عملکردهای جنایتکارانه و تروریستی آن در کشورهای مختلف ازجمله فرانسه و ادعاهای دروغین حقوق بشری و مبارزه با تروریسم کشورهای غربی، پوچی و بی اساس بودن ادعاها را مشخص میکند.
این یک واقعیت است که هیچ رویداد و هیچ سخنرانی نمیتواند سابقه تروریستی، نقض حقوق بشر و ارتکاب جنایت فرقه تروریستی رجوی را سفیدشویی کند؛ این گروهک تروریستی در کارنامه خود سابقه همکاری با بدترین تروریستهای جهان برای آسیب و ضربه شدن به مردم و کشور ایران، از همکاری با صدام تا همکاری با تروریسم سازمانیافته رژیم صهیونیستی با هدف مشخص ضربه زدن به مردم و کشور ایران را دارد.
ضیافت شکستخوردگان در پاریس؛ میزبانی فرانسه از فرقه تروریستی رجوی بخشی از پروژه غرب در حفاظت از تروریستها است
به نوشته تسنیم، در همین رابطه محمدجواد هاشمینژاد، دبیرکل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در گفتوگو با میزان، به ارائه توضیخاتی درباره نشست یادشده پرداخت.
هاشمینژاد با اشاره به برگزاری نشست فرقه تروریستی رجوی در فرانسه با حضور مقامهای سابق و فعلی غربی، گفت: اعضای فرقه تروریستی رجوی هرآنچه را غرب بهویژه آمریکا و البته رژیم صهیونیستی مدنظر دارند، تا جایی که قابلیت اجرایی داشته باشد، انجام میدهند و این تلاش را برای اثبات خود به آنها اجرایی میکنند.
وی با اشاره به اینکه درپی تحولات اخیر در منطقه، فرقه تروریستی رجوی از یک سو و ازسوی دیگر جنگطلبهای آمریکا و رژیم صهیونیستی، به بهانه رویدادهای مورد اشاره درصدد انجام مانور علیه جمهوری اسلامی ایران برآمدند که این هم یک حرکت نخنما شده است، چراکه ما چنین حرکتی را در طول بیش از ۲۰ سال گذشته بارها و بارها مشاهده کردیم، اظهار کرد: باید گفت که آن دسته از جنگطلبهای آمریکایی که به طناب پوسیده فرقه تروریستی رجوی که جایگاهی در داخل مردم ایران دارند، دل بستهاند، چقدر کوتاهنظر هستند.
دبیرکل بنیاد هابیلیان با تاکید بر اینکه طبیعتا این امر نشاندهنده دست خالی آمریکاییها و صهیونیستها در مقابل مردم ایران است، بیان کرد: آنها با نمایش این نوع حرکات، خالی بودن دستانشان را در برابر مردم ایران بهطور کامل نشان میدهند.
به گفته وی، کشورهای غربی در گزارشهای متعدد اشاره کردهاند که ملت ایران از همه اقشار و با هر دیدگاه بهشدت از گروه نفاق نفرت دارد و این حرکات نمایشی کاملا آشکار میکند که چقدر دست غرب بهویژه آمریکاییها برای مانور در مقابل مردم ایران خالی است که سراغ منفورترین گروهک در نزد مردم ایران، میروند.
هاشمینژاد درباره میزبانی فرانسه از نشست فرقه تروریستی رجوی، تصریح کرد: متاسفانه غرب در دهههای پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره تلاش کرد که ظرفیتهای خشن تروریستی علیه ایران را حفظ کنند.
وی ادامه داد: این نوع تلاش غرب در قبال جمهوری اسلامی ایران انجام میشود؛ آنها نه فقط از گروهک تروریستی و جنایتکار رجوی بلکه از گروههای خشن تروریستی دیگر و با سابقه سیاه مانند کومله، دموکرات، خلق عرب، النضال، … در کشورهای اروپایی و آمریکا حمایت میکنند؛ این نشان میدهد که آنچه غرب به آن بهعنوان ظرفیت مینگرد و تلاش دارد آن را سرپا نگه دارد، تروریستهایی با سابقه عملیاتهای جنایتکارانه هستند؛ حضور فرقه تروریستی رجوی در فرانسه هم بخشی از همان پروژه حفاظت از گروهها و جریانهای تروریستی و خشن برای استفاده علیه مردم و کشور ایران است.
دبیرکل بنیاد هابیلیان در بخشی دیگر ضمن توصیف حرکت کانادا برای ممنوع کردن ورود اعضای فرقه تروریستی رجوی به این کشور، بهعنوان یک حرکت نمایشی، گفت: این حرکت مبنا و اصولی ندارد و ما شاهد حضور سناتور کانادایی در نشست اخیر فرقه تروریستی رجوی در فرانسه بودیم.
وی با بیان اینکه برخی از دولتها بنا به دلایلی مانند مواجهه با جمهوری اسلامی ایران، داشتن ژستهای تبلیغاتی یا نشان دادن برخی از گرایشهای دیپلماتیک حرکتهایی را انجام میدهند، اضافه کرد: مثلا در سال ۱۹۹۷ زمانی که آمریکا فرقه تروریستی رجوی را در فهرست گروههای تروریستی قرار داد و به فاصله چندسال اروپا چنین کاری کرد، هیچیک اقدامی علیه فرقه تروریستی رجوی انجام ندادند؛ حتی فرقه رجوی با همان پرچم و آرمی که در فهرست تروریستی اروپا و آمریکا قرار گرفتند، در کشورهای اروپایی و آمریکا حضور داشته و در پارلمانها و مراکز دولتی آنها میکردند؛ ضمن اینکه شخصیتهای دولتی اروپایی و آمریکا در نشستهای آنها حضور مییافتند.
وی با بیان اینکه این نوع مانورها برای جذب نظر ایران یا به دلیل وجود فرازوفرود در روابط با ایران انجام میشود، گفت: این طور نیست که زمانی این کشورها گروه یا فردی را وارد فهرست تروریستی میکنند، دقیقا آن فرد یا گروه را با آثار و پیامدهای این اقدام مواجه کنند.
هاشمینژاد با اشاره به اینکه اعتراضهای ایران به آلبانی به دلیل آزادی عمل دادهشده به فرقه رجوی در نهایت به تقابل ۲ کشور منجر شد، عنوان کرد: پس از آن آلبانی ناچار به عقبنشینی شد؛ اما مهرههای اصلی فرقه رجوی و فرماندهی این گروهک همچنان در کشورهای اروپایی و آمریکا حضور دارند.
هاشمینژاد در پایان با تاکید بر اینکه لازم است که ما هم اقدامهای حقوقی خود را انجام دهیم، گفت: کاری که قوه قضاییه در جهت محاکمه سران فرقه رجوی انجام میدهد، قابل تقدیر است و خلاء آن احساس میشد؛ امیدواریم نتایج این دادگاه مشخص شود و ما با اقدامهای حقوقی سراغ سرکردگان جنایتکار فرقه رجوی برویم و شاهد اقدامهای حقوقی قاطع باشیم.
انتهای پیام