سال ۲۰۲۳ میلادی، سالی پر از شکستهای پیدرپی و فضاحتهای بزرگ برای فرقه رجوی بود.
به گزارش فراق، از جمله این رویدادها میتوان به حمله پلیس آلبانی به مقر فرقه در مانزا، فرار مریم قجر از کمپ اشرف ۳ و ممنوعالورودی او به آلبانی، ممنوعالخروجی اعضای فرقه از آلبانی، و ممنوعیت برگزاری مراسمها در اشرف ۳ اشاره کرد. همچنین، آتشسوزی در یکی از مقرهای فرقه در آلمان، افشای بیشتر ماهیت فرقه را به همراه داشت. تشدید تناقضات، درگیریهای درونی تشکیلات و نشت شدید اطلاعات نیز از دیگر رخدادهای مهم بودند.
در بخش دوم مرور وقایع فرقه در سال میلادی ۲۰۲۴ درمییابیم که این سال نیز برای سازمان مجاهدین سالی پر از شکست و ناکامی رقم زد.
ناکامی در بازداشت طولانی پسر حمید نوری
فرقه رجوی تلاش زیادی کرد تا با توطئهای دیگر، باعث زندانی شدن پسر آقای نوری شود و پروژهای جدید برای جنجالآفرینی ایجاد کند؛ در حالی که نامبرده به سرعت آزاد شد.
مروری بر شکستهای سازمان تروریستی مجاهدین در سال ۲۰۲۴ میلادی / ۱
آزادی حمید نوری پس از ۵ سال از زندان سوئد
آقای حمید نوری، شهروند ایرانی که از سال ۱۳۹۸ به اتهام توطئه سازمان مجاهدین در سوئد بازداشت شده بود، روز ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ آزاد و به ایران بازگشت. او در دادگاه سوئد محاکمه و به حبس ابد محکوم شده بود. این پروژه رذیلانه با حمایت مالی کلان سازمان مجاهدین پیش برده میشد.
آقای نوری پس از آزادی و در بدو ورود به ایران، از خانواده خود، مردم ایران و دستاندرکاران امر تشکر کرد و خطاب به گروه رجوی گفت: «یک پیام کوتاه برای تروریستها و منافقین و در رأس آنها اسرائیل کودککش دارم که به این پرونده دل خوش کرده بودند.» او با اشاره به آوارگی منافقین در کشورهای دیگر گفت: «من حمید نوری، در آستانه عید قربان و در روز عرفه در تهران هستم، اما شما بدبختها کجا هستید؟ شما میگفتید خدا هم نمیتواند حمید نوری را آزاد کند، ولی دیدید خدا مرا در روز عرفه آزاد کرد.» نکته قابل توجه این است که مجاهدین میلیونها دلار برای این پروژه هزینه کرده و دهها عضو خود را به مدت ۵ سال به صحنه دادگاه نمایشی کشاندند، اما تمام فعالیتها و هزینههایشان به فنا رفت.
شکستهای دیگر فرقه
یکی دیگر از شکستهای فرقه، ممنوعیت سفر مریم قجر به آمریکا و برخی کشورهای غربی است. فرقه تا کنون با صرف هزینههای کلان، کنفرانسهای متعددی در کشورهای غربی، از جمله آمریکا و انگلستان برگزار کرده، اما با وجود همه تلاشها، مریم قجر در چند سال گذشته اجازه سفر به آلمان، انگلستان، کانادا و یا آمریکا را نیافته و در آن جلسات شرکت نکرده است. به این ترتیب، او در حسرت و ناکامی مانده است.
گروه رجوی، علیرغم ارتباطات خود با سرویس امنیتی فرانسه و مقامات محلی پاریس، نتوانست برنامههای خود برای اخلال در کار ورزشکاران ایرانی در المپیک ۲۰۲۴ را عملی کند. اعضای گروهک قصد داشتند با تصاویر سرکردگان در سالن مسابقات تکواندو و کشتی حضور یافته و با عملیات روانی مانع پیروزی قهرمانان ایران شوند. آنها همچنین در رقابتهای جام جهانی قطر نتوانستند برنامههای خود را عملی کنند و برای همین، هزینه بسیار زیادی برای مسابقات المپیک ۲۰۲۴ در پاریس صرف کردند. به ویژه اینکه کشور فرانسه مقر اصلی آنهاست. پس از افتخارآفرینی مبینا نعمتزاده و هادی ساروی با کسب مدال برنز و طلا و پیروزی پرافتخار ناهید کیانی، کادر گروهک مأموریت ناکام خود را بهطور کامل لغو کرده و بدین ترتیب، آنها بزرگترین بازنده المپیک شدند. همچنین قرار بود از اسکندر مسلم فیلابی برای حاشیهآفرینی در رقابتهای کشتی آزاد علیه تیم ملی استفاده کنند که این برنامه نیز با مدالهای رنگین کاروان المپیکی ایران لغو شد.
در طی سال گذشته، چند عضو عملیاتی فرقه رجوی قبل از اقدام تروریستی بازداشت و منهدم شدند. از جمله دستگیری ۴ عضو گروهک در پاکدشت و دستگیری سرشبکه گروه در اردبیل. در همین رابطه، علیرغم حمایت مالی، سیاسی و رسانهای گسترده و علنی مجاهدین از گروهک جیش الظلم، سال گذشته شاهد هلاکت صلاحالدین فاروقی، سرکرده جیش الظلم و ۱۲ تن از اعضای ارشد آن بودیم که خوشبختانه این امر ضربه مهمی بر پیکر گروه جیش الظلم و فرقه رجوی به عنوان یکی از حامیان اصلی آنها وارد ساخت.
در خرداد ماه گذشته، مریم قجر در اثر شکستهای متعدد، از جمله ممنوعالورود شدنش به آلبانی و قطع ارتباط حضوری با کمپ و اعضای سرسپرده، با شنیدن خبر عدم صدور مجوز فرانسه برای برنامه سالانه، دچار تشنج عصبی شدید شده و مدتی در بیمارستان بستری شد. بدنبال وخامت حال مریم قجر، تشکیلات رجوی به دنبال تعیین جانشینی برای او هستند. بنا به اطلاعات درز کرده از کمپ اشرف، پس از علیل و ذلیل شدن مریم رجوی، ظاهراً معصومه رئوف را برای جانشینی کاندید کردند که این موضوع باعث درگیریهای گستردهتری بین زنان شده است. به این ترتیب، آنها تا کنون موفق به تصمیمگیری نهایی در این زمینه نشدهاند.
قابل یادآوری است که طبق رسوم اعلام شده فرقه، هر دو سال یک بار میبایست مسئول اول فرقه تغییر کند، مگر اینکه در شرایط اضطرار و نابسامانی مانند زمان جنگ در عراق باشند. اما آنها پس از گذشت هشت سال از انتصاب زهرا مریخی، از ترس پسلرزههای تغییر سرکرده اول، هنوز موفق به انتخاب جایگزینی دیگر نشدهاند. ظاهراً شرایط بحرانی و شکننده فرقه به پایان نمیرسد و همچنین رقابت و حسادت زنان و مشکلات گسترده ریزش نیرویی، توان این کار را از آنها گرفته است.
روز ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ (۱۲ ژوئن ۲۰۲۴)، نیروهای پلیس فرانسه، ژاندارمری و سازمان مبارزه با کلاهبرداری با حمله به یکی از مقرهای اصلی گروه مجاهدین در منطقه سن اوئن لوآمون، اماکن متعلق به این گروهک تروریستی را مورد بازرسی و تفتیش قرار دادند. براساس گزارش شبکه تلویزیونی تی اف وان فرانسه، یکی از ساختمانهای تفتیش شده واقع در سن اوئن آمون، مکان ویژه کانال تلویزیونی گروهک در فرانسه بود. در جریان این حمله، سه تن از اعضای فرقه که با مدارک جعلی به فرانسه منتقل شده بودند، بازداشت شدند. به گزارش لاپارین به نقل از منابع محلی، در تفتیش این مقر مقادیری سلاح نیز به دست آمد.
فرقه رجوی در سال ۲۰۲۴ جهت تعیین محل اجتماع سالانه با شکست بزرگ دیگری مواجه شد. آنها قصد داشتند برنامه خود را در فرانسه و با شرکت حضوری مریم قجر برگزار کنند، اما فرانسه مجوز برگزاری نداد. لذا مجبور به برگزاری اجتماعات پراکنده شدند. با عدم مجوز سفر مریم قجر به آلمان، او باز هم نتوانست در اجتماع سالانه شرکت کند و برای حفظ ظاهر از طریق کنفرانس تلفنی به خودنمایی پرداخت. شکست سوم، انجام تظاهراتی بیرونق و بیانعکاس با حضور کمتعداد افراد اجارهای بود.
انتهای پیام