• امروز : چهارشنبه - ۱۹ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 8 January - 2025
مروری بر شکست‌های سازمان تروریستی مجاهدین در سال 2024 میلادی / 1

فرار مریم قجر از «اشرف ۳» تا درگیری‌های درونی تشکیلاتی

  • کد خبر : 50049
  • 06 ژانویه 2025 - 13:10

سال ۲۰۲۳ میلادی، سالی پر از شکست‌های پی‌درپی و فضاحت‌های بزرگ برای فرقه رجوی بود.

ashraf3 2


به گزارش فراق، از جمله این رویدادها می‌توان به حمله پلیس آلبانی به مقر فرقه در مانزا، فرار مریم قجر از کمپ اشرف ۳ و ممنوع‌الورودی او به آلبانی، ممنوع‌الخروجی اعضای فرقه از آلبانی، و ممنوعیت برگزاری مراسم‌ها در اشرف ۳ اشاره کرد. همچنین، آتش‌سوزی در یکی از مقرهای فرقه در آلمان، افشای بیشتر ماهیت فرقه را به همراه داشت. تشدید تناقضات، درگیری‌های درونی تشکیلات و نشت شدید اطلاعات نیز از دیگر رخدادهای مهم بودند.

در ادامه، با مرور وقایع فرقه در سال میلادی ۲۰۲۴ درمی‌یابیم که این سال نیز برای سازمان مجاهدین سالی پر از شکست و ناکامی رقم زد. مستندات و اخبار گسترده در این زمینه غیرقابل‌انکار است، اما فرقه رجوی به‌طور معمول با استیصال در تلاش است تا شکست‌های خود را پنهان کند. در اینجا به برخی از مهم‌ترین شکست‌ها و اتفاقات اشاره می‌شود که هر یک گویای یک فروپاشی است.

اکران مستند «کودک سربازان کمپ اشرف» در ۳۱ ژوئن ۲۰۲۴ در جشنواره گوتنبرگ سوئد، رسوایی بزرگی برای تشکیلات فرقه رجوی به همراه داشت. آنها با واکنش‌های شتاب‌زده، وحشت خود را از افشای حقایق درون تشکیلات به نمایش گذاشتند. با وجود صدها شاهد از جداشدگان و کودکانی که در گذشته در اسارت بودند، تشکیلات شکست‌خورده رجوی نمی‌تواند فجایعی را که رقم زده است، ماستمالی کرده و از افشای آنها جلوگیری کند. اکران مستند کودکان کمپ اشرف که شرح زندگی چهارتن از میلیشیاهای سابق فرقه است، آغاز ماجرا بود و پس از آن، افشاگری‌های دیگری از سایر کودکان قربانی، مانند محمدرضا ترابی، منتشر شد. ایادی فرقه در چندین برنامه تلویزیونی، سایت ایران افشاگر و ایجاد درگیری در محل اکران مستند، به واکنش‌های سخیفی پرداختند. آنها با راه‌اندازی زد و خورد و جنجال در سالن اکران، ماهیت دیکتاتوری خود را به نمایش گذاشتند. در اهمیت جشنواره فوق، جالب است بدانید که به گفته برگزارکنندگان، بیش از دویست هزار بلیت به فروش رسید و ۲۴۰ فیلم از هشتاد و دو کشور جهان به نمایش درآمد. به نظر می‌رسد همین امر بیشتر باعث دیوانه شدن سران فرقه رجوی شده بود.

در عید سال ۱۴۰۳، مریم قجر، سرکرده سازمان مجاهدین، قصد داشت به بهانه همراهی با مایک پمپئو در برنامه نوروزی مقر «اشرف ۳» شرکت کند و پلیس آلبانی را ناچار کند تا گام اول برای لغو محدودیت‌های کمپ را بردارد. اما نشت اطلاعات از درون گروهک، ضربه‌ای به برنامه‌ریزی آنها زد و شکست بزرگی در ابتدای سال ۱۴۰۳ برای آنها رقم خورد. قرار بود آن جلسه با حضور مقامات سابق آمریکایی و اروپایی برگزار شود و باعث لغو محدودیت سفر مریم قجر به آلبانی گردد، اما دولت آلبانی با اطلاع از این موضوع، ورود مریم قجر را همچنان به آلبانی ممنوع نمود.

فرقه رجوی جهت دیدار با فیلور اندرسون، یکی از سناتورهای برجسته پارلمان انگلیس و عضو حزب کارگر، در تاریخ ۲۳ فروردین برنامه‌ای تدارک دیده بود. مقامات فرقه به هواداران، اعضای پوششی و مافیایی خود فراخوان زده بودند تا در این نشست شرکت کنند و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، قرار بود در این دیدار، دولت نورزی از اعضای رده‌بالا و چند تن دیگر سخنرانی داشته و بهره‌برداری‌های سیاسی معمول خود را انجام دهند. اما نشت اطلاعات، مانع برگزاری این دیدار شد. با اطلاع خبرگزاری‌ها و پارلمان انگلستان، بلافاصله به خانم اندرسون هشدار داده شد که حق ملاقات با منافقین را ندارد. زیرا به نظر آنها، با اینکه این گروه از لیست تروریستی خارج شده، اما ماهیت گروه از منظر انگلستان همچنان تروریستی است و این دیدار وجهه خوبی برای آنان نخواهد داشت. بنابراین به خانم اندرسون گفته شد هرچه سریع‌تر دیدار را لغو کند. مجاهدین همچون روال همیشگی برای راضی کردن فیلور اندرسون پول هنگفتی پرداخت کرده بودند و این رخداد به دومین شکست بزرگ گروه در سال ۱۴۰۳ تبدیل شد. این امر نشان‌دهنده این بود که مقامات و سناتورهای مهم و اصلی کشورهای غربی نیز ریسک آلوده شدن به گروه تروریستی مانند فرقه رجوی را نمی‌پذیرند.

پلیس ضدتروریسم آلبانی (اسپاک) تعدادی از افرادی را که قاچاق انسان، جعل هویت و پاسپورت در آلبانی انجام می‌دادند، دستگیر کرد. افرادی مانند ادموند راجا (موندی)، رئیس پلیس اداره مهاجرت آلبانی که ارتباط نزدیکی با بهزاد صفاری و سعید مهدوی از اعضای روابط عمومی سازمان داشتند، در بین دستگیرشدگان بودند. این فرد برای ورود و خروج سران و اعضای فرقه ویزا و پاسپورت جعلی صادر کرده و در قبال آن پول زیادی دریافت می‌کرد. این افراد روز ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ به همراه تعدادی از مرتبطین دستگیر شدند.

افرادی چون کمیسرالتین حسنی، ادموند براجا (موندی)، بازرس آریل خوجه و آرمال خوجه از افسران پلیس، علاوه بر تهیه ویزا و پاسپورت، اطلاعات و اسناد محرمانه دولت آلبانی را نیز در اختیار فرقه قرار می‌دادند. دستگیری افراد مرتبط با فرقه باعث شد مجاهدین از ترس یک حمله دیگر دوباره در لاک دفاعی فرو بروند.

در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ برابر با ۱۹ آوریل ۲۰۲۴، گروه فرقه اعلام کرد که یک ساختمان انجمن هوادارانش در سوئد با کوکتل مورد حمله قرار گرفته است. با لاپوشانی‌های فرقه، مشخص نشد که آن حمله در اثر اختلافات درونی بوده یا توسط اعضای ناراضی صورت گرفته است. طبق معمول، آنها انگشت اتهام را به سمت جمهوری اسلامی نشانه گرفتند.

ادامه دارد

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=50049

نوشته های مشابه