• امروز : یکشنبه - ۱۸ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 8 June - 2025
ربات‌های «اشرف3» نظر مردم ایران نسبت به سردار سلیمانی را ببینند

او فاتح قلب‌ها بود

  • کد خبر : 49971
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹

ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران، نتیجه سال‌ها کینه‌توزی و حقارت آمریکا، رژیم جنایتکار صهیونیستی و مزدورانشان به ویژه فرقه رجوی بود.

به گزارش فراق، سردار سلیمانی به عنوان یک دژ مستحکم در برابر دسیسه‌های این کشورها در خاورمیانه شناخته می‌شد و با تلاش‌هایش، بسیاری از نقشه‌های آنان را ناکام گذاشت.

پس از این واقعه، رهبر فرقه منفور رجوی با بی‌شرمی به ابراز شادی پرداخت و خواستار شادی مردم ایران شد. عوامل این فرقه، با استفاده از اکانت‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی، سعی کردند نشان دهند که ایرانی‌ها از ترور سردار سلیمانی خوشحال هستند. اما این تلاش‌ها با واکنش‌های منفی و شفافیت هویت جعلی این اکانت‌ها مواجه شد.

ashraf3

رجوی، که در گذشته با صدام همسو شده و به آمریکا خدمت کرده، از شهادت سردار سلیمانی به عنوان فرصتی برای تحقق اهداف قدرت‌طلبانه خود بهره‌برداری کرد. اما این خیال باطل او و حامیانش به زودی با واکنش گسترده و متحد مردم ایران در مراسم تشییع سردار سلیمانی مواجه شد. مردم از سراسر کشور با حضور خود نشان دادند که هرگز زیر سلطه بیگانگان نخواهند رفت و در برابر توطئه‌های دشمنان متحد خواهند ماند.

این رویدادها ثابت می‌کند که ملت ایران، با وجود مشکلات، همواره در برابر تهدیدات خارجی یکپارچه و مقاوم هستند.

گزارشی در مورد نظر مردم نسبت به حضور در مراسم پنجمین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی را می‌بینید.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=49971

نوشته های مشابه

۱۸خرداد
چرخیدن ابلیس در حریم کعبه
ویدئوی تاریخی، انتشار برای اولین بار

چرخیدن ابلیس در حریم کعبه

۱۸خرداد
کنسرت ۱۰ ماده‌ای مریم رجوی چگونه هدایت می‌شود؟
هشدار به خانواده‌های ایرانیان خارج از کشور

کنسرت ۱۰ ماده‌ای مریم رجوی چگونه هدایت می‌شود؟

۱۷خرداد
تأکید مقامات امنیتی آمریکا و آلبانی بر شناسایی تهدیدات مشترک
رئیس سازمان اطلاعات و امنیت آلبانی با رئیس سیا دیدار کرد

تأکید مقامات امنیتی آمریکا و آلبانی بر شناسایی تهدیدات مشترک