• امروز : دوشنبه - ۱۹ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 9 June - 2025

سه‌شنبه بازارهای فرقه رجوی در قلب اروپا، بدون مشتری / وقتی پوشک‌نشان‌ها آسمان غم‌زده پاریس را نورانی می‌کنند!

  • کد خبر : 49617
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۸:۱۷

فسیل‌های فرقه رجوی در پاریس، برلین و چند شهر اروپایی، سه‌شنبه بازارهایی راه‌اندازی کردند و هر هفته نمایش‌های خیابانی برگزار می‌کنند.

monafegin 3

به گزارش فراق، در یکی از ویدئوهایی که به نمایش گذاشتند، می‌بینیم فرد برگزارکننده تلاش می‌کند با رهگذران صحبت کند، اما اغلب افراد بدون توجه و حتی نیم‌نگاهی به بساط آنان می‌گذرد و مداوم این درماندگان را نادیده می‌گیرند.

در تابلویی دیگر، چهار نفر با پنج عکس رئیس‌جمهور برگزیده! پشت میز و بنر ایستادند. خوب است که این‌گونه با مسعود و مریم، جمعیت‌شان به ده یا یازده نفر می‌رسد. آن‌ها داد می‌زنند و فریاد می‌کنند، اما حتی یک رهگذر هم وجود ندارد که نگاهی به آن‌ها بیندازد. جالب این است که برخی از این پوشک نشان‌ها، چهره خود را با عینک و پلاکاردهایشان می‌پوشانند. یکی دیگر هم عینک سیاه بزرگی به چشم زده است. این‌ها سینه‌چاکان فرقه کهکشان پرستاره و مقاومت را تشکیل می‌دهند.

در تابلویی دیگر، میز کتاب را به همین طوری رها کرده و رفتند. اصلاً معلوم نیست کی به کی هست؟ فقط کافی است میز را با چند کتاب روی آن از صبح تا عصر بگذاری و بعد بروی کافه روبرو، قهوه و چای و شاید زهرماری را بخوری و عصر هم می‌توانی دستمزدت را بگیری و بروی پی کارت… شغل خوبی است، مگر نه؟

گروه دیگری هم از دوران بازنشستگی و نشستن در خانه خسته شده‌اند؛ چند صندلی در میدان رزم‌شان در وسط میدان‌های پاریس، برلین و اسلو گذاشته و دور هم گپ می‌زنند. این‌گونه‌ها، مقاومت جانانه‌ای هم می‌کنند. خسته نباشی، دلاور! خوب مقاومت می‌کنید وسط میدان سیتی‌هال و کنار رود سن. می‌گویند: «نخندید! ببینید ما را… ما در مبارزه خیلی جدی هستیم. در همه جا هستیم، در میدان‌های اروپا، شانزه‌لیزه و کنار برج ایفل. ببینید و نخندید، مهم نیست دو یا پنج نفر باشیم. بخندید هم مهم نیست. ما هزارانیم، ما کهکشانیم و این آسمان غم‌زده را در شب‌ها و روزهای پاریس پر از ستاره خواهیم کرد. شما چشم بصیرت ندارید. هر کدام از این‌ها را که می‌بینید چای می‌خورند یا زهرماری می‌نوشند و یا بر روی صندلی لم داده‌اند، اسوه مقاومت هستند. برابر با هزار و صدهزار… تا کور شود هر که نتواند دید!»

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=49617

نوشته های مشابه

۱۸خرداد
چرخیدن ابلیس در حریم کعبه
ویدئوی تاریخی، انتشار برای اولین بار

چرخیدن ابلیس در حریم کعبه

۱۸خرداد
کنسرت ۱۰ ماده‌ای مریم رجوی چگونه هدایت می‌شود؟
هشدار به خانواده‌های ایرانیان خارج از کشور

کنسرت ۱۰ ماده‌ای مریم رجوی چگونه هدایت می‌شود؟

۱۷خرداد
تأکید مقامات امنیتی آمریکا و آلبانی بر شناسایی تهدیدات مشترک
رئیس سازمان اطلاعات و امنیت آلبانی با رئیس سیا دیدار کرد

تأکید مقامات امنیتی آمریکا و آلبانی بر شناسایی تهدیدات مشترک