مستند «مادر، عشق، جدایی» در سالن همایش هتل اسکامپا در شهر الباسان آلبانی اکران شد.
به گزارش فراق، این مستند در مراسمی که روز یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ به همت انجمن نجات آلبانی و با حضور شخصیتهای مهم مذهبی، اجتماعی، فرهنگی و هنری و همچنین جمعی از دانشجویان و علاقهمندان به مسائل حقوق بشری برگزار شد، به نمایش درآمد.
برنامه با خوشامدگویی خانم اریسا رحیمی، مسئول انجمن نجات آلبانی آغاز شد. او ضمن تشکر از حاضران، توضیحاتی در خصوص محتوای مستند ارائه داد. نمایش مستند که به موضوع جدایی مادران از فرزندانشان میپرداخت، تأثیر عمیقی بر حاضران گذاشت و اشکهای مادران آلبانیایی با اشکهای مادران چشمانتظار ایرانی در هم آمیخت.
در این مراسم، شش شبکه تلویزیونی معتبر از جمله RTSh، Info TV، Star Plus Digital، Tirana One، AC TV America و Syri TV با اعزام خبرنگاران و فیلمبرداران، پوشش رسانهای گستردهای از این رویداد ارائه کردند.
پس از نمایش مستند، خانم رحیمی از حاضران خواست تا احساسات خود را نسبت به مستند بیان کنند و پاسخ مثبت جمعیت نشان از تأثیرگذاری این اثر داشت. او تأکید کرد: «ما باید یک صدا شویم تا معضل حقوق بشری افراد گرفتار در اردوگاه مجاهدین خلق در مانز را حل کنیم.» وی همچنین به زندانیسازی و محدودیتهای شدید در اردوگاه این سازمان در آلبانی اشاره کرد و از حاضران خواست تا این پیام را در فضای مجازی منتشر کنند.
آقای آلدو سولولاری، مدیر رسانهای انجمن نجات و کارگردان مستند، نیز به تشریح انگیزههای خود برای ساخت این مستند و جنایات سازمان مجاهدین خلق پرداخت و حضور این سازمان در آلبانی را تهدیدی برای امنیت ملی کشورش دانست.
در حین آنتراکت، حاضران به بحث و گفتگو درباره درد و رنجهای مادران پرداخته و طوماری خطاب به دولت آلبانی امضا کردند که خواستار دخالت در امور اردوگاه مجاهدین خلق و رعایت حقوق بشر بود.
پس از آنتراکت، خانم کلیا جیپی، پرستار و دانشجوی پزشکی، و خانم آنجلا دوچی، رئیس تشکل دانشجویان حامی انجمن نجات، به بیان تجربیات و درخواستهای خود پرداختند. آقای سرفراز رحیمی نیز با به اشتراک گذاشتن تجارب تلخ خود از سازمان مجاهدین خلق، نقض حقوق اولیه انسانی را به اطلاع حاضران رساند.
در این مراسم، چهرههای معروفی از جمله خانم آربانا پریهانا، بازیگر سرشناس آلبانیایی، و نمایندگان مذهبی و اجتماعی نیز حضور داشتند و پیامهایی در حمایت از این رویداد ارسال کردند.
اکران مستند «مادر، عشق، جدایی» در الباسان، با هدف افزایش آگاهی عمومی درباره مسائل حقوق بشری و حمایت از مادران چشمانتظار، به موفقیت چشمگیری دست یافت که نشان از همبستگی و همدردی میان ملتها دارد.
انتهای پیام