• امروز : دوشنبه - ۲۴ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025

روی خط

روایت خواهر شهیدان اسدی‌منش از چگونگی شهادت برادرانش توسط منافقین تشکیلات مجاهدین از آغاز پیدایش التقاطی است / نقش منافقین در حمایت از ماشین ترور رژیم صهیونیستی وقتی خط منافقین ترور کسانی بود که عکس امام(ره) یا شهید بهشتی را دارند + فیلم دروغی که منافقین به دنبال القای آن به افکار عمومی هستند / تشریح ماجرای عفو در نظام جمهوری اسلامی + فیلم وکیل شکات خواستار صدور حکم افساد فی‌الارض برای سرکردگان منافقین شد / آلبانی‌نشین‌ها تا فرصت باقی است توبه کنند منافقین با موساد در جنگ ۱۲ روزه همکاری اطلاعاتی داشتند / ماجرای فشار غرب به دولت آلبانی بین پردازش زباله‌های اتمی یا پذیرش زباله‌های انسانی/ درک امنیتی آلبانی از احتمال حمله موشکی ایران به کمپ تروریستی «اشرف۳» / منافقین بیش از ظرفیت واقعی خودشان را برجسته می‌کنند «وقتی بدتر بودیم، بهتر بودیم» / عمیق‌تر شدن فساد و ناامنی حقوقی در آلبانی قاضی دادگاه منافقین: تکمیل تحقیقات درباره منافقین در صلاحیت دادگاه کیفری یک است

برای معصومه رضایی، مادر چشم انتظار سعید فرج اله حسینی

مادرم، تو قهرمان این داستانی

  • کد خبر : 49206
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴

امروز، در این روز خاص که باید پر از شادی و جشن باشد، قلبم برای مادری می‌تپد که سال‌هاست در دریایی از غم غرق شده است. مادری که ۳۵ سال پیش، پسرش را در اوج جوانی و آرزوها از دست داد. آدم ربایان رجویِ ابلیس میوه دل این مادر را ربودند، و زندگی‌اش را به دنیایی از تاریکی و اندوه بدل کردند.

rezayi

مادرم، در چشمانت هنوز آن عشق بی‌پایان را می‌بینم، اما در کنار آن، غم و اندوهی عمیق نشسته است. موهایت، که زمانی پر از رنگِ زندگی بود، اکنون به رنگ سپید درآمده‌اند، گویی هر تار موی سفید، قصه‌ای از سال‌های انتظار و دل‌تنگی را در خود دارد.

امروز، در این روز تولد پسر عزیزت، غم تو را در دل احساس می‌کنم. می‌دانم یاد آن روزهای شیرین که با سعیدت می‌خندیدی و در آغوشش می‌گرفتی، هنوز در خاطرت زنده است اما اکنون، فقط سایه‌های دردناک فراق، بر زندگی‌ات سنگینی می‌کند.

هر سال، در این روز، تو به یاد او می‌نشینی و اشک‌هایت بر گونه‌هایت می‌چکد. تو، مادری که با عشق و صبوری، در برابر این غم بزرگ ایستاده‌ای، باید بدانی که ما نیز در این درد با تو شریکیم. تو تنها نیستی.

به یقین عشق مادری، همچون نوری در تاریکی، هیچ‌گاه خاموش نخواهد شد. مادرم، تو قهرمان این داستانی.

سعید فرج اله حسینی در ۲۷ تیر ۱۳۶۶ در منطقه سومار، گرفتار آدم ربایان فرقه رجوی شد و در اثر مغزشویی‌های فرقه، تا کنون در اسارت آنها مانده است.


محمد صادقی اردبیلی

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=49206