اختصاصی فراق: «فرانسه با «سازمان مجاهدین خلق ایران» که به استفاده از خشونت معروف است، ارتباطی ندارد. از لحاظ حقوقی، این سازمان در فرانسه فاقد وجود قانونی است.»
به گزارش فراق، سایت فرقه رجوی اخیرا در مطلبی با عنوان «رویداد تاریخی ۳ ژوئیه ۲۰۰۳ سالگرد آزادی رئیسجمهور برگزیده مقاومت مریم رجوی و بازگشت به اورسوراواز» پیام مریم رجوی به این مناسبت در سال ۱۹۹۳ را بازنشر کرده که نشان میدهد اکنون هم میزان تنفر و بیزاری دولت فرانسه از این فرقه همچنان مانند گذشته است.
مریم قجر تازگیها نهایت دورویی و توهین به شعور مردم و فریبکاری را انجام می دهد؛ آنجا که در پیام ها و سخنانش به لابیهای آمریکایی اش که در سایتهایش هم منتشر میکند، شعارش را کرده: «استقلال آزادی جمهوری دموکراتیک!» یعنی با سانسور و خوردن یواشکی و دورویانه کلمه اسلامی که اسم رسمی دولت موقت موهوم آینده شان کرده بودند یعنی «جمهوری دموکراتیک اسلامی ایران». برای اثبات این ادعا در دو بیانیه شورای دست ساز رجوی در مورد جدایی بنی صدر و حزب دموکرات کردستان از این شورا میبینید:
از سوی دیگر فرقه رجوی در میان ایرانیان اروپا و آمریکا نیز به علت نهایت انزوا و منفوریتش در حقیقت هیچگونه فعالیتی ندارد و آن تظاهرات ها یا کنفرانس هایی هم که می گذارد با افراد شهروند و مقیم قدیم اروپا و اجاره ای های دیگرش که مطلقا نیروی واقعی خودش نیستند و نیز اجیر کردن افراد پناهنده از کشورهای دیگر فقط نمایشی است و در هیچ رسانهای جز رسانههای خود این فرقه حتی خبر آنها هم منتشر نمی شود. وقتی یک فعالیت در هیچ رسانه ای فارسی زبان عمومی و بین المللی منعکس نمی شود، فعالیت به شمار نمی رود. انگار من در خانه خودم برای خودم با خود و خانوادهام صحبت بکنم! فعالیتی که فقط رسانه خودشان منتشر می کند و فقط افراد خودشان و احیانا برخی جداشدگان از این فرقه میخوانند، این فعالیت به شمار نمیرود.
فرقه رجوی در حقیقت دیگر در عرصه سیاسی ایران وجود ندارد بلکه فقط نق می زند و گاهی هم التماس می کند که مرا هم به بازی راه بدهید! مثلا در اوج استیصال و درماندگیاش آمده از اتحاد بین پنج حزب و سازمان جمهوریخواه ایرانی استقبال کرده و این را رسما در صفحه اول سایت خودش منتشر کرده، ولی هر کسی این را بشنود میپرسد خوب تو اگر راست میگویی و استقبال میکنی چرا خودت به این اتحاد نمیپیوندی؟ چون می داند قبولش نمی کنند و اتحاد مذکور هم مطلقا پاسخ فرقه را نداده است زیرا نمیخواهد خودش را بدنام کند. این استقبال در حالی است که فرقه رجوی همه این احزاب و جریانات را که شامل فدائیان اکثریت و جبهه ملی و… هستند چهل سال است مورد انواع فحش و ناسزا قرار داده است. بدبختی و فلاکت رجوی را ببینید که چگونه حالا میآید از فرط پیسی از وحدت کسانی که سالیان سال به آنها فحش داده استقبال می کند و این یعنی به من بیچاره به فلاکت افتاده هم یک نگاهی بکنید تا من هم بیام! ولی آنها حتی خبر این موضع جدید غلط کردم نامهی رجوی را هم منتشر نکردند تا چه رسید به پاسخ.
اکنون به مواضع رسما اعلام شده دولت فرانسه و نیز پارلمان این کشور در مورد فرقه رجوی و حضورش در این کشور که در سایتهای وزارت خارجه و پارلمان فرانسه درج شده است توجه کنید:
پرسش نماینده پارلمان فرانسه و پاسخ دولت:
سؤال شماره ۵۹۵۵۰
https://questions.assemblee-nationale.fr/q13/13-59550QE.htm
آقای اریک راول M. Éric Raoult
اظهارات نمایندهی منطقهی سن سن دونی (حوزه دوازدهم پاریس) تا ۱۹ ژوئن ۲۰۱۲ (سیزدهمین دوره قانونگذاری) و از حزب RPR (اتحاد برای جمهوری فرانسه) و نایب رئیس فراکسیون این حزب در پارلمان در آن سال، از دولت فرانسه:
آقای اریک رائول توجه وزیر امور خارجه و امور اروپا را به موضع فرانسه در قبال سازمان «مجاهدین خلق» ایران (معروف به منافقین) جلب می کند. در واقع، این سازمان ستیزه جویانه ایرانی در اروپا به عنوان یک گروه غیر متناسب با قوانین و فرهنگ ما تلقی می شود، به ویژه به دلیل روش های غیر قابل قبولش که تا حد خود سوزی در خیابان پیش می رود. این روشهای افراطی باعث شد که اتحادیه اروپا این سازمان را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار دهد. این لیست گذاری هفت سال باقی ماند و تا حکم دادگاه اروپا برای وادار کردن اتحادیه اروپا به حذف سازمان مجاهدین خلق از این فهرست در ۲۶ ژانویه ۲۰۰۹ طول کشید. این سازمان به ویژه در رابطه با نمایندگان پارلمان و مقامات منتخب فرانسوی فعال است. بنابراین مناسب است که در این زمینه، موضع رسمی دولت فرانسه در مورد این سازمان مقاومت را بدانیم.
متن پاسخ وزارت خارجه فرانسه:
«حتی اگر سازمان مجاهدین خلق ایران (منافقین) دیگر به طور رسمی در فهرست اروپایی افراد و نهادهای دخیل در اقدامات تروریستی قرار نگیرد، فرانسه نسبت به این جنبش محفوظات عمده خود را حفظ می کند. فرانسه بهویژه نگران ارزیابی سازمانهای حقوق بشری درباره ماهیت فرقهای این سازمان است، همانطور که در گزارشهای دیدهبان حقوق بشر در سالهای ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶ مشخص شده است. گفته میشود که مقررات در داخل تشکیلات این سازمان بسیار سختگیرانه و غیر دموکراتیک است. و کاملا با امور زیر یک فرقه به شمار می رود: جلسات بی آبرو کردن خود، کار اجباری، جدایی شدید جنسیتی، ازدواج های مشروط تشکیلاتی و بعد هم طلاقهای اجباری، کنترل آمد و شد، تهدیدات جانی علیه جدا شدگان از این فرقه. برخی از اعضای آن در سال ۲۰۰۳ در فرانسه دست به خودسوزی زدند. علاوه بر این، مهم است که مجاهدین خلق را از اپوزیسیون ایرانی و بهویژه «جنبش سبز» که پس از انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۰۹ در ایران بسیج شد، متمایز کنیم. نمایندگان جامعه مدنی و اپوزیسیون ایرانی خطر این سازمان را برجسته کردند. همچنین سازمان مجاهدین خلق ایران توسط چندین کشور یک سازمان تروریستی تلقی می شود. این سازمان از سال ۱۹۹۷ در فهرست سازمان های تروریستی وزارت امور خارجه ایالات متحده و در لیست کانادا قرار دارد. عراق سازمان مجاهدین خلق ایران را به دلیل حمایتی که از صدام حسین به ویژه از پایگاه نظامی اشرف کرد، تروریست می داند. به این دلایل، دولت فرانسه هیچ ارتباطی با این سازمان ندارد.»
موضعگیریهای رسمی وزارت خارجه فرانسه در قبال فرقه رجوی (به نقل از سایت این وزارتخانه):
الف – بیانیهی وزارت خارجه فرانسه در ۱۳ ژوئیهی ۲۰۱۶ به عنوان موضع رسمی دولت فرانسه در قبال فرقهی رجوی:
سازمان مجاهدین خلق ایران (منافقین)
خاستگاه و اقدامات تروریستی در رژیم شاه: سازمان مجاهدین خلق ایران (منافقین) که در حال حاضر تحت پوشش سازمان های جبهه ای مانند شورای ملی مقاومت ایران (NCRI) نیز فعالیت می کند، در رژیم شاه در سال ۱۳۹۰ تأسیس شد. ۱۹۶۵ و یک سازمان «اسلامی مارکسیستی» به شمار میرفت. این سازمان در دهه ۱۹۷۰ به تروریسم روی آورد و مستقیماً در قتل حداقل ۶ شهروند آمریکایی در ایران دست داشت.
انقلاب اسلامی ایران و سازمان مجاهدین خلق ایران: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، این سازمان به رهبری مسعود رجوی، نه تنها از گروگانگیری سفارت آمریکا در تهران حمایت کرد، بلکه از تعداد معینی از اعضای آن هم قبل از اینکه توسط نیروهای انقلابی کنار زده شوند، فعالانه در این اقدام شرکت کردند. به سرعت، به دلیل سوء استفاده های این سازمان و ویژگی فرقه ای فزاینده آنها، مجاهدین خلق ایران و اعضای آن از قدرت کنار گذاشته شدند و جنبش غیرقانونی اعلام شد. در واکنش، از ژوئن ۱۹۸۰، مجاهدین خلق ایران و رهبر آن مسعود رجوی تصمیم به راه اندازی جنگ های چریکی شهری و اقدامات تروریستی گرفتند.
اقدامات تروریستی سازمان مجاهدین خلق ایران: از ژوئن ۱۹۸۱، رهبران سازمان مجاهدین خلق ایران (از جمله مسعود رجوی و همسرش مریم رجوی که در حال حاضر ریاست این سازمان را بر عهده دارد) تصمیم به انجام اقدامات تروریستی گرفتند و سازمان مجاهدین خلق ایران عملیات تروریستی ۷ تیر ۱۳۶۰ را بر عهده گرفت یعنی حمله به مقر بزرگترین حزب سیاسی ایران (حزب جمهوری اسلامی) که منجر به کشته شدن ۷۳ نفر (از جمله ده ها وزیر و معاون) شد و پس از آن دو حملهی دیگر هم انجام شد از جمله حمله ای که منجر به کشته شدن رئیس جمهور و نخست وزیر ایران شد.
این سازمان از سال ۱۹۸۱ تا ۲۰۰۳ صدها حمله (عمدتاً علیه غیرنظامیان ایرانی) را که منجر به کشته شدن بیش از ۱۲۰۰۰ شهروند بیگناه ایرانی شد، انجام داد و مسئولیت آنها را هم بر عهده گرفت.
مجاهدین خلق ایران همچنین مبدأ گروگانگیری (بخش منافع ایران در واشنگتن در اوت ۱۹۸۱) و همچنین حملات متعدد علیه نمایندگیهای دیپلماتیک ایران در سراسر جهان (۱۲ نمایندگی در ۱۰ کشور در آوریل ۱۹۹۲) بود.
علاوه بر این، اعضای این سازمان در سالهای ۲۰۱۰، ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ در حملات علیه دانشمندان و دانشمندان هستهای ایران دست داشتند.
ارتش کمکی صدام حسین: مسعود رجوی که در سال ۱۹۸۱ از ایران به فرانسه گریخته بود و با تعداد زیادی از هوادارانش در اوور سور اواز مستقر شده بود، در سال ۱۹۸۶ تحت فشار دولت فرانسه مجبور به ترک فرانسه شد و در عراق مستقر شد. تجهیزات و تأسیسات متعددی (از جمله اردوگاه اشرف) در اختیار مجاهدین خلق قرار گرفت. با حمایت و پشتیبانی نظامی و مالی صدام حسین، مسعود و مریم رجوی ارتش آزادیبخش ملی ایران (ALNI) را تأسیس کردند که در کنار ارتش صدام حسین علیه ایران می جنگید در حالی که اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران در داخل شهرهای ایران دست به حملات بی رویه می زدند از جمله انجام فعالیت های اطلاعاتی با هدف تسهیل حمله به شهرهای ایران توسط هوانوردی و موشک های زمین به زمین ارتش صدام حسین.
از سال ۱۹۸۸ و پایان جنگ ایران و عراق، سازمان مجاهدین خلق ایران و ارتش آن در عراق نقش ارتش کمکی صدام حسین را ایفا کردند و فعالانه در سرکوب خونین شیعیان و کردهای عراق مشارکت داشتند.
گستردگی همکاری مجاهدین خلق ایران با صدام حسین به حدی بود که در سال ۲۰۰۳ در جریان تهاجم آمریکا به عراق، کمپ اشرف توسط نیروهای آمریکایی بمباران شد که متعاقباً این اردوگاه را خلع سلاح کرده و مجاهدین خلق را از استفاده از سلاح و خشونت منع کردند. سلاح هایی که آمریکایی ها از آنها گرفتند شامل هزار تانک، خودروی زرهی و توپخانه و انواع سلاح های دیگر و مهمات بود.
پس از سقوط صدام حسین و روی کار آمدن دولتهای منتخب دموکراتیک در عراق، مقامات عراقی اعلام کردند که دیگر به مجاهدین خلق اجازه استفاده از اردوگاههایشان در عراق را نخواهند داد و خواستار خروج اعضای مجاهدین خلق از کشورشان شدند زیرا عراقیها سازمان مجاهدین خلق را یک گروه تروریستی می دانند. بنابراین، در ژوئیه ۲۰۰۹، مقامات عراقی سرانجام کنترل کمپ اشرف را به دست گرفتند و اعضای مجاهدین خلق در حالی که منتظر بودند سازمان ملل متحد کشورهای میزبان برای آنها پیدا کند، به کمپ لیبرتی منتقل شدند.
روشها و عملکردهای فرقه ای سازمان مجاهدین: عملکردها و شیوههای افراطی فرقه ای مجاهدین خلق ایران از بدو پیدایش آن عملاً شناخته شده و محکوم شده است. تعداد بسیاری از اعضای سابق مجاهدین خلق ایران (اعضای دگراندیش جدا شده از این سازمان) اعمال و ماجراهای غم انگیزی از داخل تشکیلات این سازمان افشا کرده اند.
ب – پرسش از سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در مورد فرقهی رجوی و پاسخ او در ۲۶ ژوئن ۲۰۱۴:
Déclaration du Ministère Français des Affaires Etrangères sur Organisation des moudjahiddines du peuple iranien (Point de presse du 26 juin 2014) :
س – نگرش شما نسبت به اپوزیسیون ایران به نمایندگی مجاهدین خلق و خانم رجوی که در فرانسه حضور دارند چیست؟
فرانسه با «سازمان مجاهدین خلق ایران» که به استفاده از خشونت معروف است، ارتباطی ندارد. از لحاظ حقوقی، این سازمان در فرانسه فاقد وجود و وجهه قانونی است. عملکردهای خشونتآمیز و غیردموکراتیک این سازمان باعث شده است که چندین سازمان حقوق بشری، مانند سازمان عفو بینالملل، اعمال فرقهای و امتناع این سازمان از کنار گذاشتن رسمی خشونت را یادآوری کنند. ما بیشترین ملاحظات را در مورد اقدامات گستردهی نفوذ و فعالیت مداخله گرانهی این سازمان و اطلاعات و تحلیلهای نادرستی که رهبران آن میدهند، داریم.
پیام عبداللهی
انتهای پیام