• امروز : چهارشنبه - ۲۶ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 15 January - 2025
مسئول انجمن نجات در آلبانی

آرزوی من این هست که بتوانم مادری را به فرزندش برسانم

  • کد خبر : 47321
  • 08 جولای 2024 - 14:01
erisa

مسئول انجمن نجات در آلبانی گفت: آرزوی من این هست که بتوانم مادری را به فرزندش، خواهری را به برادرش و پدری را به دخترش برسانم.

به گزارش فراق، اریسا ادریسی (رحیمی)، مسئول انجمن نجات آلبانی عصر یکشنبه با حضور در رسانه خبری «نیوز ۲۴» آلبانی درباره داستان زندگی خود، آشنایی و ازدواج با همسرش سرفراز رحیمی، و معرفی کامل انجمن نجات آلبانی و اهداف آن، همچنین بررسی نقض حقوق بشر در اردوگاه مجاهدین خلق در استان دورس، صحبت کرد.

وی در خصوص گردهمایی سه تیر انجمن نجات آلبانی و اهداف آن نیز توضیحاتی ارائه داد که صحنه‌هایی از آن در برنامه پخش شد.

در این مصاحبه، اریسا ادریسی به زندگی خود در کنار سرفراز رحیمی اشاره کرد و از رضایت پدر و مادر و خانواده‌اش برای ازدواج با سرفراز نیز گفت.

او اظهار کرد: ما از دولت آلبانی درخواست داریم که امکان ملاقات خانواده‌ها با اعضای داخل مجاهدین خلق و اعضای انجمن نجات آلبانی را فراهم کند، زیرا این موضوع یک مسئله حقوق بشر است.»

در پایان، اریسا از حمایت دولت آلبانی از انجمن نجات آلبانی تشکر کرد و خواستار اختصاص برگه اقامت دایمی به اعضای انجمن شد. او همچنین آرزو کرد که بتواند خانواده‌ها را با یکدیگر ملاقات داده و این عمل خیرخواهانه را انجام دهد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=47321

نوشته های مشابه

13ژانویه
سوختن پدرانی در آتش دل‌تنگی
فرارسیدن سال روز ولادت با سعادت حضرت علی ابن ابی طالب(ع) را تبریک عرض می‌کنیم

سوختن پدرانی در آتش دل‌تنگی

13ژانویه
برای «الهام»
رئیس جمهور آذربایجان هنوز از حضور نمایندگان مجلس این کشور در نشست فرقه رجوی عذرخواهی نکرده

برای «الهام»