دادگاه رسیدگی به جنایتهای فرقه رجوی بازخوانی تاریخ رنج مردم ایران از تروریستهایی است که از تحریم و خون همین ملت کاسبی کردند.
به گزارش فراق، متهم ردیف ۴۰ این دادگاه، رویا احمدی موسوی فرزند سید محمد نام دارد که در سال ۱۳۶۴ به بهانه تحصیل، به صورت قانونی از کشور خارج شده و به آلمان میرود و در آنجا با یکی از اعضای نفاق به نام موسی فیض مرزوقی (با نام مستعار جلال) ازدواج تشکیلاتی میکند.
وی در سال ۱۳۶۷، در عملیات تروریستی- نظامیِ فروغ جاویدان شرکت نموده و پس از شکست مفتحضانه نیروهای نفاق، متواری شده و خود را به کرمانشاه میرساند.
از آنجا نامبرده ضمن تماس با یکی از اعضای خانواده خود در تهران، درخواست کمک کرده و نهایتاً با کمک برخی از بستگان خود، مخفیانه به تهران میآید.
احمدی مدت ۲۰ روز را در تهران، در منزلی مخفی شده و در نهایت به صورت غیرقانونی از کشور متواری و دوباره به تشکیلات میپیوندد.
خبر این اقدام او در میان اعضای فرقه میپیچد، تا آنجا که مسعود رجوی در جایی میگوید «تنها کسی که توانست پس از عملیات فروغ، به تهران برود و بازگردد خواهر مجاهد ما، رویا بوده است» که این مسئله، سبب شهرت دو چندان وی در میان اعضا میشود.
رویا احمدی در دورههای مختلف، مسئولیتهایی در مقر اشرف و کلن آلمان، داشته است. به عنوان مثال، در سال ۱۳۷۷ مسئول مالی- اجتماعی نفاق در عراق بوده و مدتی را نیز به عنوان معاون زهرا رجبی در آلمان، خدمت مینماید. در حال حاضر نیز، وی از اعضای شورای رهبری و از مسئولین دفتر نفاق در آلمان به شمار میرود.
همسر نامبرده به نام موسی فیض مرزوقی فرزند جعفر نیز بعد از خروج از کشور، به عراق اعزام و در شاخهی نظامی نفاق به عنوان افسر عملیاتی، در مقر اشرف سازماندهی و سپس مسئول مرکز میشود.
گفتنی است خواهرزاده وی به نام آتوسا عقیلی فرزند سهراب نیز مسئول تشکیلات نفاق در آلمان است.
رویا احمدی تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره A-۱۲۴/۱-۲۰۰۹ است.
انتهای پیام