دبیر شانزدهمین جشنواره جایزه ادبی جلال، محاکمه سران جنایتکار فرقه رجوی را به واسطه وجود اسناد مستدل حرکتی ارزنده دانست و از نمایان کردن چهره زشت و کریه این فرقه توسط قوه قضاییه قدردانی کرد.
گلعلی بابایی نویسنده کتاب و دبیر شانزدهمین جشنواره جایزه ادبی جلال درباره انتشار کتاب با موضوع جنایات فرقه رجوی گفت: تعداد کتابهایی که در هشت سال دفاع مقدس نگارش شده است، بسیار بیشتر از کتابهایی است که به وقایع و رویدادهای اوایل دهه شصت و گروهک منافقین پرداخته است.
وی ادامه داد: اسناد و مدارک بسیاری در زمینه جنایات منافقین در دهه ۶۰ و پس از آن وجود دارد. این اسناد برگرفته از اعترافات و خاطرات افرادی بوده که توانستهاند از این گروهک جنایتکار جدا شده و به دامان کشور بازگردند. آنها نکاتی را مطرح میکنند که عموما جذاب، جالب و قابل توجه است و در عین حال به تولید آثار ارزشمند و کتابهای مستند کمک فراوانی میکند.
بابایی به آثار برتر در شانزدهمین جشنواره جایزه ادبی جلال اشاره و بیان کرد: یکی از آثار راهیافته به بخش مستندنگاری با عنوان «من اعتراف میکنم» با محوریت جنایات فرقه رجوی تالیف و موفق به دریافت جایزه شده است. سوژه آن حول محور شخصیتی است که خود زمانی عضو فرقه رجوی بوده و دست به جنایتهای بسیاری حتی در خود سازمان زده است.
وی به کتابهای شرکت کرده در شانزدهمین جایزه ادبی جلال اشاره و تاکید کرد: تعداد کتابهایی که با سوژه جنایات منافقین در شانزدهمین جایزه ادبی جلال شرکت کرده بودند، قابل توجه بود، اما چون به لحاظ نگارشی شاخصهای لازم را نداشتند، انتخاب نشدند. اما در بخش رمان و داستانی کتابهایی که به فرقه تروریست رجویپرداختهاند، آمار قابل تاملی دارد.
دبیر شانزدهمین جشنواره جایزه ادبی جلال به جنایات منافقین در هشت سال دفاع مقدس اشاره و تاکید کرد: عملکرد و رویکرد تاسفبار فرقه رجوی جای پرداخت بسیار دارد و گفتنیهای بسیاری در این زمینه هست. مستندات تاریخ نشان میدهد آنها در هشت سال دفاع مقدس به کمک رژیم بعث عراق رفتند و تراژدیهای غمگین بسیاری را علیه ملت ایران خلق کردند. اتفاقاتی که در عملیات کربلای چهار و یا والفجر مقدماتی رخ داد به علت خیانت همین گروهک جنایتکار بود و جاسوسیهای بسیاری که انجام دادند.
دبیر شانزدهمین جشنواره جایزه ادبی جلال افزود: سوژه در زمینه جنایات فرقه رجوی بسیار است. کسانی که زمانی به این فرقه تروریستی ملحق شده بودند و پس از آگاهی و شناخت، از این گروهک جنایتکار بریدند، اعترافهای عجیب و شنیدنی را ارائه کردند که سبب رسوایی این فرقه شده است. این محتواها قابلیت بررسی و تبدیل شدن به آثار مکتوب را دارد و قطعا روشنگریهایی را از مظلومیت مردم ایران به دنبال دارد. کتاب «من اعتراف میکنم» سرشار از اعترافات مستندی است که به خیانتهای منافقین پرداخته است.
وی به عملکرد قوه قضاییه در برگزاری جلسات دادگاه در جهت احقاق حق خانواده شهدا اشاره و بیان کرد: این جلسات دادگاه خیلی دیر برگزار شد و لازم بود تا چنین حرکتی خیلی زودتر شکل گیرد. اگرچه اکنون سرنوشت شخصیت نخست این گروهک جنایتکار نامشخص است، اما با این حال محکوم کردن برخی از اشخاص فعال و تأثیرگذار در این گروهک لازم و ضروری است.
بابایی در پایان به اسناد جنایات فرقه منافقین اشاره و تاکید کرد: اسناد بسیاری از جنایتهای این گروهک و جاسوسیهای آنها که به شهادت بسیاری از رزمندگان ختم شد، وجود دارد. اینها سند جنایت محسوب میشود و شرایط را برای محاکمه سران جنایتکار منافقین به راحتی فراهم میکند، به همین دلیل باید چهره کریه و زشت آنها را نه تنها در ایران، بلکه در جامعه جهانی معرفی کرد و این مهم باید با کمک قوه قضاییه انجام شود.
انتهای پیام