دادگاه رسیدگی به جنایتهای فرقه رجوی، بازخوانی تاریخ رنج مردم ایران از تروریستهایی است که از تحریم و خون همین ملت کاسبی کردند.
به گزارش فراق، زهرا مریخی متهم ردیف دهم این دادگاه، فرزند محمدعلی، متولد قائمشهر از طرف پدری اصالتاً اهل شوروی بوده که در سال ۱۳۵۲ با مجاهدین آشنا و جذب تشکیلات میشود.
وی فعالیتهای خود را تحت عنوان جوانان بهاصطلاح مسلمان، در شهرستان قائمشهر شروع میکند.
مریخی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به فعالیت خود در تشکیلات قائمشهر ادامه داده و پس از آغاز فاز نظامی تروریستی فرقه بعد از چند سال اختفا نهایتاً در سال ۱۳۶۳ از کشور خارج و به کردستان عراق متواری میشود.
خانههای تیمی قائمشهر و تهران او بوده است و در سال ۱۳۶۶ با یکی از اعضای فرقه رجوی بهنام ماشاءالله توکلی ازدواج تشکیلاتی کرده و در پی جریانات طلاق تشکیلاتی نیز از وی جدا میشود.
یکی از برادران نامبرده بهنام علی که با تشویق مشارالیها از کشور متواری و در عراق به فرقه ملحق شده بود در عملیات نظامی تروریستی آفتاب کشته میشود.
نامبرده پس از آنکه در سال ۱۳۶۴ در پاریس مستقر میگردد تا سال ۱۳۸۱ بهصورت مستمر، بین عراق و کشورهای اروپایی تردد داشته و منصبهایی همچون مسئول تشکیلات نفاق در آلمان، انگلیس و حوزه اسکاندیناوی را بهعهده میگیرد.
دیگر فعالیتها و مسئولیتهای او عبارت است از:
مسئولیت ستاد تبلیغات سیما، رادیو و نشریه نفاق
عضویت در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت و عضو شورای رهبری و مسئول هماهنگکننده دفاتر بهاصطلاح ریاستجمهوری فرقه رجوی
مریخی فعلا نفر دوم فرقه پس از مریم رجوی است و نرگس عضدانلو، مهناز میمنت و ربیعه مفیدی به عنوان همردیفان مسئول اول و اشرف ابریشمچی، ملیکا رضایی، سپیده پورتقی، آذر اکبرزادگان، شیوا ممقانی و وحیده نبوی به عنوان معاونان مسئول اول هستند.
زهرا مریخی تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز بهشماره ۲۰۰۲-۴۳۸/۶-A است.
انتهای پیام