• امروز : دوشنبه - ۳ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 23 December - 2024

رنگ قرمز اینترپل چیست؟ / تیر دادگاه ۱۰۴ نفر به هدف خورده است

  • کد خبر : 43530
  • 24 دسامبر 2023 - 11:21
interpol

اعلامیه‌های اینترپل نامه هایی هستند که دفاتر مرکزی اینترپل به دبیرخانه این سازمان ارسال می کند. اعلان رنگ قرمز اینترپل یعنی مجرمی که به جرمی محکوم شده است قبل از اجرای حکم و برای فرار از آن متواری شده و از مرزهای کشور خارج شده است.

به گزارش فراق، محمدرضا مبین در نوشته‌ای در خصوص نحوه اعلام جرم به اینترپل و رنگ‌های هر اعلان آن نوشته است: نکته برجسته ای که در دادگاه ۲۱ ام و ۲۸ ام آذر ماه جاری در قرائت کیفر خواست های تک تک ۱۰۴ سرکرده سازمان مجاهدین که به صورت مستقیم در جنایات تروریستی دست داشتند، واضح بیان شده بود، در انتهای کیفرخواست تک تک آنها جمله زیر آمده بود:

زهره اخیانی تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره ۲۰۰۹-۱۳۱/۱-A است.

فهیمه اروانی تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز به شماره ۲۰۰۲-۴۲۷/۶-A است.

و …

در این باره باید عرض کنم که:

اینترپل یا پلیس بین الملل سازمانی است که در راستای برقراری نظم عمومی در سطح بین المللی فعالیت می کند. پلیس بین المللی اهداف زیادی را دنبال می کند که همگی به دنبال هدف بزرگتری تحت عنوان امنیت و نظم عمومی قرار می گیرند.

هر اعلان اینترپل یکی از رنگ های زرد، آبی، قرمز، سبز، بنفش، مشکی و نارنجی را دارد که هر کدام هدف خاصی را دنبال می کند. اعلان رنگ قرمز اینترپل از آن دسته اعلامیه هایی است که بسیار مهم و پر استفاده است. هدف اصلی از اعلان رنگ قرمز اینترپل این است که کشوری درخواست دستگیری و جلب یک مجرم متواری را به کشور دیگر عضو اینترپل ارائه می دهد. کشوری که این اعلان را دریافت می کند باید در چهارچوب قوانین خود، مجرم را دستگیر کرده و به کشور درخواست کننده تحویل دهد.

اعلامیه های اینترپل نامه هایی هستند که دفاتر مرکزی اینترپل به دبیرخانه این سازمان ارسال می کند. دبیرخانه اینترپل این اعلامیه ها را که شامل تعیین وضعیت مجرمین و هویت و انگشت نگاری ایشان است به دفاتر اینترپل در کشورهای مربوطه ارسال می کند. یکی از مهمترین رنگ ها رنگ قرمز اعلامیه اینترپل است. اعلان رنگ قرمز اینترپل یعنی مجرمی که به جرمی محکوم شده است قبل از اجرای حکم و برای فرار از آن متواری شده و از مرزهای کشور خارج شده است.

اما، ترس و وحشت ۱۰۴ نفر لیست سرکردگان فرقه رجوی، از دستگیری توسط پلیس اینترپل، به حدی است که هنوز دادگاه تمام نشده، شروع به جار و جنجال کردند که ما تحت حفاظت هستیم و از ما باید حفاظت بین المللی شود و اعضای ما را نباید هیچ کشوری دستگیر کند.

اما به این سئوال و چرایی آن جواب نمی دهند، که طبق کدام قانون و استاندارد شما نباید دستگیر و استرداد شوید؟ شما که با دست باز، تروریسم عریان را مرتکب شده و رسما هم اعلان می کنید که فاعل این اعمال شما بودید، چرا نباید محاکمه شوید؟

این واکنش های شتاب آلود و هیستریک، نشان می دهد که تیر دادگاه ۱۰۴ نفر دقیقا به هدف خورده است و انشاالله در آینده شاهد اخبار خوشنودکننده ای در رابطه با صدور احکام سنگین قضایی برایشان خواهیم بود.

البته پر واضح است که اعضای عادی سازمان قربانی و گرفتار محسوب می شوند و با ترفندهای شیطانی در دام فرقه رجوی اسیر هستند که سالهاست در اسارتی سخت به سر می برند، شامل چنین محکومیت هائی نیستند و مبری از این لیست اینترپل هستند و ما و خانواده ها امیدوار هستیم به زودی آنها بتوانند از چنگال اهریمنی رجوی فرار کرده و پا به دنیای آزاد بگذارند.

همچنین امیدواریم به زودی آرای قطعی دادگاه صادر شده و جنایتکاران با پیگیری های بین المللی قضائی به بازوان قدرتمند عدالت سپرده شوند. روزی که در پادگان مخوف اشرف در عراق و دیگر اسارتگاههای رجوی، ما را به بند کشیده بودند و خنده های مستانه سر می دادند، باید فکر عقوبت اعمال ننگین شان را می کردند و اینکه چنین روزی فرا خواهد رسید و این بار ما هستیم که بر خلاف اعمال شیطانی آنها، در اجرای قانون و عدالت مصر خواهیم بود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=43530

نوشته های مشابه

22دسامبر
زن، محرومیت، بردگی
نگاه فرقه ضدخانواده رجوی به مقام زن

زن، محرومیت، بردگی

18دسامبر
۲ بازوی مهم رسانه‌ای در مبارزه با فرقه‌گرایی رجوی
یادداشتی از بخشعلی علیزاده، عضو نجات یافته از فرقه رجوی

۲ بازوی مهم رسانه‌ای در مبارزه با فرقه‌گرایی رجوی

18دسامبر
از مبارزه با امپریالیسم تا پذیرایی از «ببر کاغذی»