• امروز : یکشنبه - ۴ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024

رنگ حنایِ کشورهای مدعی حقوق بشر درآمد / حامیان شهروندان ایرانی، درخواست ویزا برای ایرانیان را تعلیق کردند / جوانان بدانند غربی‌ها فقط دنبال آشوب و کشتار در ایران هستند

  • کد خبر : 36029
  • 15 اکتبر 2022 - 14:07
62398459

ازحکایت روزگار این را هم شنیدیم و تعجب نکردیم؛ برخی سفارت خانه های اروپایی در حوزه شنگن بدون اطلاع رسمی، رسیدگی به درخواست ویزای شنگن برای ایرانیان متقاضی را به حالت تعلیق درآوردند.

به گزارش فراق، برخی شرکت های خدمات مسافرتی گزارش دادند درخواست ویزا از سفارت خانه های اروپایی غیر ممکن شده و روند رسیدگی به درخواست ها از سوی یک سری کشورهای اروپایی تا پایان ماه اکتبر یعنی دهم آبانماه ۱۴۰۱متوقف شده است.

تاکنون از سفارت خانه های کشورهای فرانسه، هلند، آلمان، ایتالیا، پرتغال، اسپانیا، چک، سوئیس و سوئد به عنوان کشورهایی که صدور ویزا را برای اتباع ایرانی در پی نارامی های اخیر به حالت تعلیق درآوردند یا گرفتن نوبت رسیدگی به درخواست ویزا را از دسترس خارج و یا محدود کرده اند نام برده شده است.

از طرف همان کشورهایی که با مزدوران شان این روزها بلوا و آشوب به پا کردند و خودشان هم باورشان شده که حتما تا چند صباحی دیگر تغییر دولت ایران را جشن می گیرند و این وسط خودشان هم نگران شده اند که حتما موجی از مهاجرت صورت می گیرد و به صورت مضحکی احتمال بالا رفتن طبیعی ریسک مهاجرت در روزهای ناآرام واغتشاشات را مطرح کرده‌اند.

حالا این کشورها در صف اول داد زدن اجرای عدالت و حقوق مردم ایران ایستاده اند. رسیدگی ها را متوقف و نوبت جدید هم نمی دهند خبرهای بیشتر حاکی است تعداد ویزاهای رد شده از سوی برخی سفارت خانه از جمله فرانسه بالا رفته است.

سخنگوی وزارت خارجه ایران در موضعگیری اخیر گفت: ایجاد محدودیت سفر برای شهروندان ایران از سوی کشورهای اروپایی مغایر با آن چیزی است که اعلام می کنند. آن ها از یک سو بر رعایت حقوق شهروندان ایرانی تاکید می کنند و از سوی دیگر محدودیت برای سفر آنان ایجاد می کند. این رویکرد متعارض است ومحدود کردن سفر اتباع ایران قابل قبول نیست.

ایجاد محدودیت برای سفر اتباع ایرانی بر خلاف ماده ۱۳ اعلامیه جهانی حقوق بشر است که به جابجایی و تردد آزادانه افراد در هر کشوری تاکید دارد که بر اساس آن دولت ها نمی توانند درشرایط معمول محدودیتی در رفت و آمد افراد کشورها به جز مجرمین و متهمان ایجاد نمایند

 خوب است که جوانان و خانواده ها توجهی داشته باشند و ببینند چقدر زود ماهیت ها روشن شد آنها فقط دنبال ایجاد آشوب، بلوا و کشت و کشتار به شکل نمونه های سوریه سازی و افغانستانی در ایران هستند.

جالب است مستمرا در بلندگوهایشان از ایران می خواهند به حقوق بشر احترام بگذارند اما خودشان برخلاف رویه های معمول عمل می کنند و پای عمل و حمایت که پیش می آید کنار می کشند. در در دهه های اخیر برخی از این کشورها از جمله آلمان با رفتار های نژاد پرستی به مانند ممانعت ویزا برای راننندگان ترانزیت فعال در صنعت حمل ونقل فرصت های شغلی طیفی از رانندگان ایرانی را گرفته اند و هم چنین شرایط بسیار سختی را برای اعطای ویزا برای تجارت و درمان برای ایرانیان وضع کرده اند.

این که سفارت خانه های اروپایی با گستاخی و بی اهمیتی از این موضوعات می گذرند به خوبی روشن می کند که جار وجنجال ها و بهانه های نگرانی برای زن و زندگی و آزادی یاوه سرایی بیش نیست.

در کشورهای خویش به یک سری هواداران خشن گروهای تروریستی از جمله گروه رجوی اجازه می دهند وحشیانه به سفارت خانه های ایران حمله و به پرچم ایران اهانت کنند و در داخل به دنبال شعله ور کردن جنگ و خشونت به هر صورت و با هر بهانه ای هستند و برایشان مهم نیست چه تعداد مرد زن و کودک کشته شوند.

 این ها همان دولت مردانی هستند که پس از ویران کردن کشورهای سوریه و افغانستان برخوردهای دردناک شان را با پناهندگان مشاهده کردیم.

صحنه های تقابل سربازان آمریکایی را در فرودگاه گابل با پناهندگان افغان خواهان خروج را دنیا دیدند و مردم دنیا شاهد بودند که چگونه پناهندگان سوری را به کشورهایشان راه نمی دادند و بسیاری دسته دسته در دریا غرق می شدند.

آری این حقوق بشردوگانه آمریکایی و اروپایی است که مامن گروه های ترویست شدند و در مقابل همه گونه حقوق مردم عادی را تضییع می کنند.

گزارش از: مرتضی حیدرزاده – فراق

 انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=36029

نوشته های مشابه

24نوامبر
«عملیات مهندسی» بهانه‌ای برای انتقام‌گیری وحشتناک
بازخوانی یکی از فجیع‌ترین جنایات فرقه رجوی

«عملیات مهندسی» بهانه‌ای برای انتقام‌گیری وحشتناک

19نوامبر
ارتباطات اعضای مجاهدین در زندان شاه چگونه بود؟
برشی از خاطرات محمد محمدی (گرگانی)، زندانی زمان شاه

ارتباطات اعضای مجاهدین در زندان شاه چگونه بود؟