نمایشگاه اسناد جنایات فرقه تروریستی رجوی از روز پنجشنبه ۱۹ خرداد توسط بنیاد هابیلیان(خانواده قربانیان ترور کشور) در استکهلم سوئد برگزار شد.
این نمایشگاه که حاوی اسناد و تصاویری از جنایت های فرقه تروریستی علیه مردم ایران است پس از آن برگزار شد که در جریان محاکمه سیاسی و نمایشی آقای حمید نوری یکی از شهروندان ایرانی در دادگاهی در استکهلم، دستگاه قضایی سوئد در اقدامی غیرمتعارف، مزدوران رجوی را در جایگاه شاکیان و شاهدان پرونده پذیرفت و تریبون خود را برای بیش از ۹۰ جلسه در اختیار این فرقه بدنام قرار داد!
اقدام سیاسی دستگاه قضایی سوئد که در حقیقت رفتاری ناعادلانه علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم است منجر به این گردید که این خانواده ها نمایشگاهی از اسناد جنایات فرقه رجوی را با کسب مجوزهای قانونی لازم در استکهلم برگزار کنند؛ موضوعی که با واکنش هیستریک فرقه رجوی مواجه گردید و از ساعات منتهی به آغاز نمایشگاه، در فراخوان هایی دیوانه وار و وحشت زده، خواستار لغو برگزاری آن توسط مقامات سوئدی شدند. اما از آنجا که به دلیل صدور مجوز، امکان لغو آن نبود، رجوی ها تلاش کردند تا از طریق اعضای خود به شکلی مانع از برگزاری آن شوند.
حمله به برگزار کنندگان نمایشگاه و شعار علیه آنان، پاره کردن تعدادی از بنرها و تخریب آنها، حمله با سلاح سرد به مسؤول نمایشگاه و ضرب و شتم خبرنگار و فیلمبردار شبکه ماهواره ای پرس تی وی که منجر به بازداشت تعدادی از اعضای این گروه شد و پوشش مستمر تلویزیونی آنها در تخریب و فضا سازی علیه نمایشگاه، همگی بخشی از اقدامات دیوانه وار فرقه رجوی است که نشان می دهد برگزاری این نمایشگاه برای آنها بسیار غیرقابل پیش بینی و تحمل ناپذیر بوده است.
اما به راستی چرا این نمایشگاه ساده که در یک فضای بسیار کوچک و با مجوز قانونی برگزار گردید این چنین خشم و وحشت فرقه رجوی را برانگیخت؟
فرقه رجوی علی رغم اینکه سال ها در فهرست های تروریستی ایالات متحده آمریکا، اتحادیه اروپا، کانادا و بریتانیا بوده اند اما برای چند دهه در اروپا و آمریکا بدون محدودیت فعالیت داشته و همچنان هم دارند. به اذعان گزارش های بین المللی آنها با هزینه های بسیار گزاف، توانستند با بخشی از سیاستمداران اروپایی و آمریکایی ارتباط برقرار کنند و با پرداخت پول آنها را به سمت حمایت از خود متمایل کنند و علی رغم وجود اسناد فراوان بین المللی از جنایات آنها در حق مردم ایران، با فریبکاری، اقدام به مظلوم نمایی کنند.
آخرین نمونه این رفتارهای فریبکارانه را میتوان در ماجرای دادگاه محاکمه آقای حمید نوری شهروند ایرانی دید که دستگاه قضایی سوئدی در اقدامی پرسش برانگیز، اعضای این گروه تروریستی را به عنوان شاکی و شاهد در دادگاه مورد استفاده قرار داد و قربانیانی را که توسط این گروه و این افراد در ایران ترور شده اند، نادیده گرفت.
در چنین فضایی راه اندازی یک نمایشگاه در اروپا که برای سال ها حیاط خلوت این گروه تروریست بوده است، برای آنها بسیار غافلگیر کننده بود. فرقه رجوی انتظار نداشتند که روایت گری فریبکارانه آنان که مورد اذعان ده ها عضو جداشده از آن قرار گرفته، به ناگاه توسط بازماندگان ترور ایران در این حیاط خلوت به چالش کشیده شود. بنابراین با فراخوان به اعضا خواستار ممانعت از برگزاری و ادامه فعالیت آن با روش های خشونت آمیز شدند و در نهایت نمایشگاهی که براساس مجوزهای صادر شده قرار بود دو روزه برگزار شود با کارشکنی غیرقانونی دولت و پلیس سوئد، اجازه برگزاری در روز دوم را نیافت.
تردید نیست که افزون بر اصل برگزاری نمایشگاه، محتوای پوسترها و بنرهای نصب شده نیز باعث نگرانی فرقه رجوی از افشای حقایق علیه آنان شد.
بخشی از تابلوها که برای نخستین بار منتشر شدند شامل تصاویری از میلیشیای فرقه رجوی در دهه ۶۰ و ارائه آمار از عملیات های تروریستی آنان از سال ۱۹۸۱ تا ۲۰۰۳ علیه شهروندان ایرانی است که شامل بیش از ۲۰۰۰ عملیات بوده است. تصویر پیکر قربانیان بمب گذاری های فرقه رجوی در تهران و تصویر یکی از ۴۰ اتوبوسی که به همراه مسافران آنها توسط فرقه رجوی در میانه سال های ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۷ به آتش کشیده شدند، سلاح ها و تجهیزات رادیویی کشف شده از خانه های تیمی آنها در دهه ۶۰، بخشی از این تابلوهای نمایشگاه را شامل می شدند.
به نوشته بنیاد هابیلیان، تصاویر زنان عضو گروه که در اردوگاه اهدایی صدام حسین دیکتاتور سابق عراق به آنها در حال رژه با سلاح هستند، سند حکم دادگاه کلمبیا در ایالات متحده که در سال ۲۰۱۰ پیرامون زنان انتحاری عضو فرقه رجوی (سازمان مجاهدین خلق) در عراق منتشر شده بود، تصویر دستگیری تعدادی از اعضا و رهبران ارشد این گروه توسط پلیس ضدتروریسم فرانسه در سال ۲۰۰۳، تصویر مریم رجوی فرمانده نظامی وقت فرقه رجوی در سال ۱۹۸۶ با یونیفورم نظامی و سوار بر تانک، تصاویر و مشخصات ۱۰ نفر از اعضای انتحاری گروه که توسط نشریه رسمی این گروه تروریستی منتشر شده بود، تصاویر استقبال صدام دیکتاتور عراق از رهبر این گروه در بغداد، تصاویر اجساد شهروندانی که توسط فرقه رجوی در بیمارستان اسلام اباد غرب در سال ۱۳۶۷ زنده سوزانده شدند نیز تعدادی از تابلوهایی بود که انتشار آنها موجب نگرانی فرقه رجوی از توجه افکار عمومی سوئد به پیشنیه آنها شده بود.
ارائه آماری از پزشکان و امدادگران، کارگران و معلمان و همچنین کودکان کشته شده توسط فرقه رجوی در ایران، بخشی از اسناد و اطلاعات به نمایش گذاشته شده توسط این نمایشگاه بوده است تا پیشنیه واقعی این گروه تروریستی را به ویژه در دهه ۶۰ نشان دهد.
کشته شدن ۳۸۷ کودک زیر ۱۸ سال توسط فرقه رجوی از آن دست اقدامات مشمئز کننده و ضد انسانی است که همه افکار عمومی جهان باید فرقه رجوی را به خاطر ارتکاب آن مورد بازخواست و محاکمه قرار دهند.
هزاران سند از این اقدامات تروریستی و جنایی موجود است که بخش قابل توجهی از آنها در نشریات رسمی این گروه در دهه ۶۰ منتشر شده است. لیکن آنچه در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شد تنها نمونه هایی مختصر از هزاران عملیات تروریستی است که فرقه رجوی در سرتاسر ایران اجرا کردند.
رخدادهای تاریخی را نمی توان از حافظه مکتوب و شفاهی ملت ها حذف کرد. اقدامات و عملیات های تروریستی فرقه رجوی نیز در تاریخ و حافظه مردم ایران ثبت شده است. کما اینکه فرقه رجویی که در آن سال ها و به زعم خود با افتخار، مسؤولیت همه عملیات های تروریستی شان را می پذیرفتند و آنها را در رسانه های خود منتشر می کردند تا از حامیان و پشتیبانان خود به ویژه صدام، مورد تشویق و پشتیبانی قرار بگیرند، گمان نمی کردند که روزی آن اسناد، آنها را به چالش بکشاند و فریبکاری آنها را افشا کند.
از این رو برگزاری چنین نمایشگاهی، موجب هراس این فرقه شده است و استمرار نمایشگاههایی از این دست در سایر شهرهای اروپا می تواند به افشای ماهیت و خوی واقعی فرقه رجوی کمک شایانی کند. حمله آنها به برگزار کنندگان و پاره کردن تصاویر و اسناد و تلاش برای لغو چنین نمایشگاه هایی نیز اقداماتی از سر استیصال است.
اکنون وقت آن شده است که آنها برای جنایات خود مورد بازخواست قرار بگیرند. فریب کاری سودی برای آنها ندارد. تاریخ و اسناد تاریخی گواهی بر همه چیز است.
یادداشت از: سیدرضا قزوینی غرابی
انتهای پیام