مدیر عامل انجمن نجات خطاب نخست وزیر آلبانی گفت: واضح است که اقدامات خرابکارانه هکری از داخل خاک کشور شما، که مشخص است توسط مجاهدین خلق صورت می گیرد، دشمنی آشکار با ملت ایران تلقی می شود.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فراق، به دنبال هک شدن سامانه های شهرداری تهران و اختلال در «تهران من» و شبکه های دوربین های نظارتی، که منشأ آن بعد از تحقیقات انجام شده کشور آلبانی گزارش شد، ابراهیم خدابنده، مدیرعامل انجمن نجات نامهای خطاب به نخست وزیر دولت آلبانی در این خصوص نوشت.
در متن این نامه آمده است:
جناب آقای ادی راما
نخست وزیر دولت جمهوری آلبانی
من به نمایندگی از خانواده های اعضای گرفتار در مقر مجاهدین خلق در کشور آلبانی، بارها برای شما و دیگر مقامات جمهوری آلبانی نامه نوشته و خواست خانوادهها مبنی بر حق ارتباط با عزیزانشان بعد از دهها سال فراق و عدم اطلاع از وضعیت آنان را مطرح نمودهام، که البته متأسفانه هیچ پاسخی تاکنون دریافت نکردهام.
دولت و وزارت خارجه آلبانی در کمال تأسف مواضع خصمانه ای در قبال خانواده های چشم انتظار اتخاذ نموده و از دادن ویزا به خانواده ها، حتی خانواده های آن دسته از اعضای سازمان مجاهدین خلق که از این فرقه جدا شده و زندگی در دنیای آزاد را برگزیدهاند، امتناع ورزیده است.
میزان نفوذ سازمان مجاهدین خلق در دولت آلبانی، که از ابتدا ظاهراً به دلایل بشر دوستانه به کشور شما آورده شدند، غیر قابل تصور است و ظاهرا صرفا به امتناع از دادن ویزا به ایرانیان محدود نشده بلکه اعمال خرابکارانه علیه منافع و مصالح ملت ایران را هم در برگرفته است.
هک شدن سامانه های شهرداری تهران آخرین مورد از این دست اقدامات است. در گذشته نیز موارد مشابهی در خصوص جایگاه های سوخت رسانی و غیره برای اذیت و آزار مردم ایران مشاهده شده که منشأ همه آنها، بعد از انجام تحقیقات لازم، کشور آلبانی گزارش گردیده است.
واضح است که این گونه اقدامات از داخل خاک کشور شما، که مشخص است توسط مجاهدین خلق صورت می گیرد، دشمنی آشکار با ملت ایران تلقی می شود و جای بسی تأسف دارد که کار دشمنی دولت شما، تحت تأثیر حضور و نفوذ مجاهدین خلق، از خانواده های اسیران در فرقه رجوی فراتر رفته و به کل ملت ایران تعمیم یافته است.
شاید دولتمردان جمهوری آلبانی مصالحی را در نظر داشته و منافعی در این کار دیده اند، اما یقینا به این شکل رفتن زیر سلطه و نفوذ یک گروه تروریست خارجی، که ادعا می شود با نیات انسان دوستانه به آلبانی برده شده اند، موجب کسب آبرو و حیثیت برای کشور آلبانی که خواهان ورود به اتحادیه اروپاست نخواهد شد.
توصیه دوستانه خانواده ها به دولت آلبانی این است که به منظور نشان دادن حسن نیت به مردم ایران اعلام نمایند که صدور ویزا برای اتباع ایرانی جهت دیدار با بستگانشان در آلبانی، که سالیان سال است از آنان بی خبر هستند، بلامانع است، و به این شکل عدم وابستگی خود به یک گروه تروریستی که منفور تمامی ایرانیان است را مشخص نمایند.
انتهای پیام / فراق