چندی پیش خبری مبنی بر حمایت یکی از خوانندگان مطرح کشور از مرضیه خواننده فرقه تروریستی رجوی منتشر شد که موجب اعتراض بسیاری از هنرمندان، کنشگران سیاسی و مردم شد.
به گزارش فراق، ماجرا از این قرار بود که حسامالدین سراج، خواننده مطرح کشورمان در هفته گذشته، با شرکت در برنامه «بسته پیشنهادی» شبکه ۲ در آنتن زنده شبکه در جمله ای کوتاه به حمایت از مرضیه پرداخت.
فارغ از اینکه چرا خواننده مطرحی مانند آقای سراج با آن سابقه ارزشمند -که قطعاً از سوابق مرضیه (خدیجه اشرفالسادات مرتضایی با نام مستعار مرضیه) مطلع است- بدون اشاره به اقدام ضد ملی و مردمی این خواننده زن – که به حمایت از فرقه تروریستی رجوی پرداخت – از وی نام برده و او را مورد حمایت قرار داده، سابقه مرضیه برای افرادی که وی را نمیشناسند، عبرتآموز است.
اما مرضیه کیست؟
مرضیه از جمله خوانندگان و بازیگرانی بود که به دلیل وابستگی به طاغوت، بعد از انقلاب با محدودیتهایی روبرو شد ولی حضور وی در جمع فرقه تروریستی رجوی از موضوعاتی بود که حیرت همگان حتی حامیان وی در عرصه خوانندگی را در برداشت.
اشرف سادات مرتضایی که با نام مرضیه به فعالیت میپرداخت در تاریخ ۱۳۷۳ از ایران خارجشده و در فرانسه به فرقه تروریستی رجوی پیوست.
نکته جالب این که فرقه رجوی این خواننده را به عضویت دائمی در سازمان خود در آورد.
زمانی که مرضیه در سال ۱۹۹۵ در سالن رویال آلبرت به اجرا برای فرقه رجوی پرداخت، تنها پسر وی از جلو سالن بلند شد و خطاب به مادرش گفت: مادر جان بخوان، اما برای ملت ایران بخوان …
گفتن این جمله همانا و حمله مزدوران رجوی به تنها فرزند مرضیه و کشانکشان خارج کردن وی از سالن همانا…
این آخرین دیدار مرضیه با پسرش و اولین هشدارها به وی درباره عضویت در سازمان بود که با تعجب وی همراه شد.
این تازه آغاز ماجرا بود و فرقه رجوی بهسرعت ترتیب انتقال بی بازگشت مرضیه به پادگان اشرف را فراهم کرد.
ملک افضلی فرزند مرضیه درباره رفتار مادرش میگوید:
«منافقین مادرم را شست و شوی مغزی دادهاند. آنان اجازه نمیدهند من با او تماس بگیرم و یا او را از نزدیک ببینم. کجای این کار دفاع از حقوق بشر است. مسعود رجوی یک خائن است و من در هرکجای دنیا که باشم، داد مخالفت با وی و دیگر جنایتکاران این گروهک را سر میدهم و آن را به گوش جهانیان میرسانم. وی افزود: متأسفانه مادرم گول ترفندهای این جنایتکاران را خورده و در دام آنان اسیرشده است. البته من نمیخواهم حرکت ناپسند وی را توجیه کنم؛ اما یقین دارم او از کارش پشیمان شده است. وی اظهار داشت: منافقین مرضیه را از فرانسه به عراق بردهاند. من و پدرم از حرکت وی ناراحت هستیم. پدرم بیمار شده و من هم به مخالفت با این گروه پرداختهام.»
وی تا به سال ۱۳۸۰ در پادگان اشرف بود و پس از حمله امریکا به عراق پس از دو ماه سرگردانی در اردن از سوی سازمان به فرانسه منتقل شد و درخواست کتبی داد تا با جدایی وی از مجاهدین خلق موافقت شود.
موافقتی که با چند شرط انجام شد. مرضیه از سازمان خواسته بود که تمام اسناد و مدارک مربوط به عضویت وی در سازمان از تمامی سایتهای مربوط به سازمان حذف شود، اقداماتی که تا حدودی با همکاری سازمان همراه بود.
آخرین کنسرت مرضیه در سال ۲۰۰۴ انجام شد و فرقه رجوی از مرضیه خواسته بود که تا با حضور مسعود رجوی در این کنسرت موافقت شود؛ درخواستی که از سوی مرضیه رد شد.
نوه دختری خواننده فرقه رجوی درباره مادربزرگش و ارتباط او با رجوی میگوید: «آن قدر این سؤال را از من پرسیده بودند که اولین رشته توییتی که در توییتر نوشتم، داستان را توضیح دادم. میگفتند پسر مرضیه چپ بوده و دخترش مجاهد؛ اما این حرفها همه شایع بود. مادر من یک خداناباور فرنگ درسخوانده بود که ترجیح میداد گوشهای بنشیند، کتابش را بخواند و ویسکیاش را بخورد تا اینکه سراغ مبارزات چریکی چپها و سازمان مجاهدین خلق برود.»
او توضیح میدهد که مادربزرگش در سفری به پاریس، بهواسطه دوستانش با مریم رجوی ملاقات و بعد از بازگشت به ایران، مادر او را از تصمیم خود برای پیوستن به سازمان مجاهدین و برگزاری کنسرت برای آنها با خبر میکند.
او جزییات زیادی از آن روزها نوشته و توضیح داده است مادربزرگش که هر سال برای دیدن پسرش به آمریکا میرفته، از زمان انقلاب هر بار تکه زمینی را برای گذران زندگی میفروخته است.
مرضیه سرانجام پس از ۱۹ سال اسارت در بایکوت فرقه رجوی در سن ۸۵ سالگی درگذشت؛ بعدها مشخص شد که رجوی برای ایجاد نظر مثبت مردم و پاک کردن تبعات خیانتها و جنایتهای خود و اعمالش در طول جنگ تحمیلی و حمله به شهرهای غربی کشور، تلاش زیادی را صرف کشیدن این خواننده زن بهسوی سازمان تروریستی کرد، پروژهای که قرار بود برای دیگر هنرمندان و حتی ورزشکاران در عرصه ملی اتفاق بیفتد که شکست خورد.
انتهای پیام / فراق