• امروز : سه شنبه - ۱۸ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 7 January - 2025

۵ دهه حیات خشونت بار

  • کد خبر : 30070
  • 07 ژوئن 2021 - 9:26
zanan.monafegin

فرقه رجوی در خرداد سال ۶۰ با انتشار اعلامیه‌ای مقابله مسلحانه با نظام جمهوری اسلامی را آغاز کرد، اگر چه شواهد تاریخی حاکی از این است که این فرقه از بدو پیروزی انقلاب اسلامی به دنبال ضربه زدن به انقلاب ملت ایران بوده است. به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فراق، این فرقه در ۴۰ سال گذشته ویترین کاملی از انواع خیانت و جنایت را به نمایش گذاشته است. از جمله مهم‌ترین خیانت‌های این فرقه همکاری با دشمنان تابلودار ملت ایران بوده است. از این رو و همزمان با ۴۰ امین سالگرد شروع خیانت‌های فرقه رجوی، روزنامه فرهیختگان در گفت و گویی با سیدرضا قزوینی‌غرابی پژوهشگر مطالعات تروریسم بنیاد هابیلیان، به واکاوی ابعاد مختلف خیانت‌های منافقین و همکاری با دشمنان پرداخته‌ است که در ادامه می خوانید:

در سابقه فرقه تروریستی فرقه رجوی انواع خیانت‌ها علیه ملت ایران مشاهده می‌شود و شاید مهم‌ترین و آشکارترین آن همکاری با صدام در کوران جنگ تحمیلی باشد. این فرقه در دوره حضور در عراق و همکاری با رژیم بعث این کشور، چه نوع خدماتی به این رژیم می‌داد؟

مطالعه و تحلیل رویکرد منافقین در پنج دهه ای که از حیات خشونت بار آنها می گذرد نشان می دهد که با گروهی تمامیت خواه مواجه هستیم که برای تحقق اهداف قدرت طلبانه و حذف گرایانه خود به رنگ های مختلف در می آیند تا بتوانند با بهره برداری از شرایط مختلف و متضاد به زیست خود ادامه دهد. فرقه رجوی که در ابتدای دهه ۶۰ اقدامات خشونت بار تروریستی خود را در سطح وسیعی از کشور آغاز کرد پس از ناکامی و تحمل ضربات سخت، با فرار از کشور و عزیمت به فرانسه، در سال ۱۳۶۵ میهمان صدام دیکتاتور وقت عراق شد تا در بحبوحه جنگ با بهره گیری از امکاناتی که رژیم بعثی در خدمت آنها قرار می داد، خدمات متقابلی را به او ارائه دهد. در زمستان همین سال واحدهای نظامی منافقین در امتداد جبهه غرب و میانی تشکیل شد و همزمان صدام نیز حجم قابل ملاحظه ای سلاح های سبک و نیمه سنگین به همراه ۱۵ پایگاه و زمین تمرین و مانور در مناطق مختلف عراق در اختیار آنها قرار داد که برای حمله به مناطق مرزی کشور و همینطور اعزام تیم های تروریستی به داخل مورد استفاده قرار گرفت. منافقین علاوه بر اینها عملیات های مشترک نظامی علیه ایران طراحی و اجرا کردند که عملیات ماووت و آفتاب در سال های ۱۳۶۶ و ۱۳۶۷ نمونه ای از آنها هستند.

 منافقین در عراق و در دوران جنگ با راه اندازی ستاد اطلاعاتی و شناسایی، فعالیت های خائنانه متعدد دیگری از جمله جاسوسی از جبهه ها و همچنین عملیات تخلیه اطلاعاتی تلفنی از شهروندان و ادارات و نهادهای کشور را رقم زدند و گزارش ها را در جلسات جمع بندی، به سازمان اطلاعات صدام ارائه می کردند. این ها بخشی از خیانت ها و جنایت های این گروه تروریستی به هموطنان و میهن خود بوده است. طبعا حمله نظامی به مناطق غرب کشور در عملیات مرصاد در سال ۱۳۶۷ و کشتار تلخ و فجیع مردم بی گناه شهر اسلام آباد غرب و استمرار عملیات ترور و بمب گذاری در مناطق مختلف کشور حتی پس از پایان جنگ، مقوله هایی هستند که جداگانه می توان آنها را مورد گفتگو قرار داد.

 واقعیت این است که منافقین پس از انتقال به عراق، تنها به یک بعد خدمت رسانی به صدام اکتفا نکردند. آنها علاوه بر انجام خدمات اطلاعاتی و جاسوسی، خدمات نظامی و مزدوری نیز ارائه دادند و جالب اینکه حتی پس از شکست عراق در ماجرای اشغال کویت، به یاری صدام رفتند تا قیام مردم عراق علیه دیکتاتور این کشور را سرکوب کنند. آنها خیانت به وطن و جنایت علیه بشریت را تمام و کمال انجام دادند.

پس از سقوط صدام در سال ۲۰۰۳، منافقین خلع سلاح شده و به خدمت دولت آمریکا درآمدند. منافقینی که تا پیش آن خود را مبارز علیه امپرالیسم آمریکا می‌دانستند چگونه به خدمت ایالات متحده درآمدند و در این ایام چه نوع خدماتی را به آمریکا ارائه می‌کردند؟

 همانطور که اشاره کردم از آنجا که فرقه رجوی هیچ بنیان و اصول ثابتی ندارد برای استمرار حیات خود و در مواقعی که احساس خطر کند و در شرایطی که متضاد با شرایط قبلی بوده است تغییر رنگ می دهد. جالب اینکه شبکه الجزیره انگلیسی در سال ۱۳۸۹ مستندی درباره منافقین با عنوان مجاهدین خلق فرقه آفتاب پرست تولید و پخش می کند که نشان می دهد خصلت تغییر رنگ در فرقه رجوی تا چه اندازه مورد توجه دیگران نیز بوده است. با همین وصف، پس از حمله آمریکا به عراق و اشغال این کشور، منافقین که تا آن روز شعارهای ضد آمریکایی و ضد امپریالیستی سر می دادند، در خدمت امریکا قرار گرفتند. این نکته را باید عرض کنم که از چند هفته قبل از حمله آمریکا به عراق در سال ۱۳۸۲، منافقین در پادگان اشرف، اقدام به آف سازی (اصطلاح مورد استفاده منافقین) یا از بین بردن اطلاعات و مطالب موجود کردند. بخشی از این مطالب نیز منشورات منافقین علیه آمریکا بوده است. هرچند آمریکایی‌ها در ابتدا توجهی به منافقین نداشتند و حتی آنها را مورد حمله قرار دادند اما پس از مدت کوتاهی دریافتند که این فرقه می تواند برای آنها مفید باشد. از این رو دوران مناسبات منافقین و آمریکا خیلی سریع آغاز شد. حمایت واشنگتن از این گروه در عراق در برابر اصرارهای دولت این کشور مبنی بر ضرورت اخراج این گروهک از عراق و حتی موافقت آمریکا با تأسیس رسمی دفتر لابی گری این گروه در واشنگتن، کنفرانس های خبری متعدد این گروهک در آمریکا علیه ایران به ویژه برنامه صلح آمیز هسته ای کشور، بخش هایی از خدمات منافقین به کارفرمای جدید خود به شمار می رود.

همکاری منافقین با آمریکا چه تفاوتی با نحوه همکاری آنها با رژیم بعث عراق داشت؟

آنچه برای فرقه تروریستی منافقین اهمیت دارد تحقق اهداف تمامیت خواهانه خود است. برای بقا و رسیدن به این اهداف برای آنها تفاوتی ندارد که عامل پشتیبان، چه کسی باشد. روزی در کنار صدام بودند که متصل به جبهه شرق و شوروی بود و پس از صدام در کنار امپریالیسمی قرار گرفتند که روزگاری به طور آشکار، علیه آن شعار می دادند و کتاب می نوشتند. تفاوت این دو دوره در شکل کارکرد منافقین است. در دوران صدام آنها با تحویل گرفتن انواع سلاح و تأسیس بخش های اطلاعاتی و امنیتی، کارکردی نظامی و اطلاعاتی داشتند و با امکاناتی که در اختیار داشتند حتی علیه شهروندان کشوری که آنها را پذیرفته، اقدامات جنایتکارانه انجام می دادند. در دوران اشغال عراق و پس از آن، به دلیل تغییرات فراوان به وجود آمده و محدودتر شدن منافقین در آنجا، کارکرد نظامی منافقین متوقف شد. دخالت در امور داخلی عراق و جنگ روانی علیه شخصیت ها و احزاب نزدیک به ایران، برگزاری نشست ها و تجمعات با حضور مخالفان ایران و دولت جدید عراق از فعالیت های جدید منافقین در عراق دوران اشغالگری بود که تحت حمایت ایالات متحده، بدون هیچ واهمه ای توسط این گروه اجرا می شد. همچنان که در این دوره و پس از آن، منافقین با برگزاری نشست هایی در خاک آمریکا، ادعاهایی علیه برنامه مسالمت آمیز هسته ای کشور به راه انداختند که محملی برای جنگ طلبان آمریکایی جهت افزایش تحریم ها علیه مردم کشورمان بود.

اکنون که محل استقرار اعضای این فرقه در آلبانی قرار دارد، نحوه فعالیت آنها به چه صورت است؟

پس از سال ها بلاتکلیفی منافقین در پادگان های نظامی عراق یعنی اشرف و لیبرتی، به دلیل مخالفت کشورها با پذیرش آنها – حتی آمریکا به عنوان پشتیبان گروه – در نهایت آلبانی با تطمیع ایالات متحده و دریافت مبلغ اولیه ۲۰ میلیون دلار (به اذعان جان کری وزیر خارجه وقت آمریکا) پذیرفت که این گروه آواره را در خاک خود اسکان دهد. به گفته مقامات آلبانیایی منافقین تعهد داده بودند که فعالیتی علیه ایران نداشته باشند اما پس از آن بود که رفته رفته آشکار شد منافقین به طور علنی در حال برگزاری برنامه ها و انجام فعالیت های متعددی علیه ایران هستند و مقامات آلبانیایی نیز در موضع گیری های متعدد و خلاف آنچه مطرح شده بود، با حضور در پایگاه این گروهک در آلبانی، اظهارات ضد ایرانی سر می دهند. افزون بر اینها گزارش های متعدد بین المللی که آخرین آنها به تازگی توسط شرکت فیسبوک منتشر شد نشان می دهد منافقین با خرید بیش از ۱۵۰۰ دستگاه کامپیوتر و تجهیز سالن هایی در اردوگاه دورس آلبانی و راه اندازی هزاران صفحه جعلی، فعالیت های تبلیغی گسترده ای علیه ایران به راه انداخته اند که بخش قابل توجهی از آنها خشونت طلبانه و نفرت پراکن است.

اساسا نحوه تعامل فرقه با دیگر دولت‌ها و گروه‌ها به چه صورت انجام می‌شود؟

 منافقین به دلیل پیشینه و ماهیت خود گروه بسیار بدنامی هستند به گونه ای که برای سال ها در فهرست تروریستی کشورهای مختلف و حتی اتحادیه اروپا قرار گرفته بودند، همین مسئله باعث می شود که دولت های متخاصم با ایران در مناسبات با این گروه احتیاط کنند و ارتباطات خود را در پشت پرده داشته باشند. به همین جهت می بینید که منابع مالی این گروه همیشه در کتمان بوده است و علی رغم صرف میلیون ها دلار در ماه توسط این گروه، تأمین کننده های این هزینه ها، هیچ وقت هویت خود را آشکار نمی کنند. در نشست های پرهزینه ای که توسط این گروه برگزار می شود هم، این مقامات بازنشسته و سابق برخی کشورها هستند که پس از تقبل هزینه های آنان توسط گروه، حضور می یابند. شما تقریبا مسئول عالی رتبه ای را مشاهده نمی کنید که در زمان حضور در برنامه های منافقین، مسئولیتی در کشور خود داشته باشد. این نشان دهنده آگاهی مقامات کشورها از ماهیت تروریستی و خشونت طلب منافقین است که مقامات خارجی را به احتیاط در تعامل اشکار با این گروه وا می‌دارد. البته منافقین در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ که مناسبات آنها با او دوستانه بوده است و بخش قابل ملاحظه ای از جنگ طلبان حلقه او از حامیان آنها بوده اند تلاش بسیاری برای اثرگذاری بر تیم وی برای افزایش بیشتر تحریم ها علیه مردم و شعله ور کردن جنگ صورت دادند اما در نهایت نیز ناکام ماندند.

انتهای پیام / فراق

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=30070

نوشته های مشابه

17نوامبر
اعضای جداشده از فرقه رجوی سند جنایت‌های داخلی این فرقه هستند
سیدمحمدجواد هاشمی‌نژاد، دبیرکل بنیاد هابیلیان

اعضای جداشده از فرقه رجوی سند جنایت‌های داخلی این فرقه هستند

22اکتبر
من یک تابلوی سپید بودم که سازمان روی من نقاشی کرد
بازخوانی اظهارات مرجان ملک (معصومه صیدآبادی) عضو سابق فرقه رجوی تروریستی رجوی

من یک تابلوی سپید بودم که سازمان روی من نقاشی کرد

02اکتبر
سازمان مجاهدین نمی‌گذاشت به یک پارک برویم
عضو نجات یافته از فرقه رجوی در آلبانی

سازمان مجاهدین نمی‌گذاشت به یک پارک برویم