مدیر عامل انجمن نجات ایران نامه ای به «ایلوا یوهانسون» Ylva Johansson کمیسر امور داخلی اروپا نوشت و خواستار طرح موضوع نقض اولیه ترین حقوق انسانی اعضا و جداشدگان توسط سازمان مجاهدین خلق در آلبانی گردید.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فراق به نقل از انجمن نجات مرکز تهران، متن نامه ابراهیم خدابنده که روز جمعه ۱۹ فوریه ۲۰۲۱ نوشته شده، به شرح زیر است:
خانم ایلوا یوهانسون
کمیسر امور داخلی اروپا
بروکسل – بلژیک
با سلام و تقدیم احترام
مطلع شدم که شما جهت یک بازدید دو روزه عازم آلبانی هستید و در خصوص ورود این کشور به اتحادیه اروپا با مقامات بلند مرتبه آلبانی دیدار و گفتگو دارید. همچنین بازدید از مرز یونان با آلبانی در برنامه شما گنجانده شده است.
از جانب خانواده های دردمند اعضای گرفتار در سازمان مجاهدین خلق در آلبانی مایلم به اطلاع شما برسانم که این سازمان، که به صورت یک فرقه مخرب کنترل ذهن تحت رهبری مسعود و مریم رجوی اداره می شود، در سال ۲۰۱۶ به آلبانی منتقل شد و در اردوگاهی بسته و دورافتاده در مانزه Manzë در استان دورس Durrës مستقر گردید.
اعضای فرقه رجوی بر اساس روابط درونی فرقه ای حق ارتباط با خانواده های خود را ندارند و برخی از مادران و پدران سالخورده آنان ده ها سال است که از وضعیت عزیزان خود در سازمان مجاهدین خلق بی خبرند. آنان نه تنها هیچ ملاقاتی نداشته و صدای فرزندان خود را نشنیده اند بلکه حتی یک پیام از جانبشان دریافت نکرده اند.
سال گذشته یک پویش طومار خطاب به دولت آلبانی از جانب خانواده ها در سایت Change.org ترتیب داده شد که ظرف چند هفته توسط بیش از ۱۱۲۵۰ نفر از بستگان و دوستان و آشنایان اعضای مستقر در اردوگاه مجاهدین خلق در آلبانی امضا گردید که خواهان فراهم شدن امکان ارتباط با اعضای داخل اردوگاه و کسب خبر از آنان شدند.
همچنین تاکنون صدها نامه جداگانه از جانب خانواده ها برای مقامات مختلف دولت آلبانی از جمله نخست وزیر ادی راما Edi Rama فرستاده شده اما هیچ پاسخی به این نامه ها و درخواست ها داده نشده است. دولت آلبانی به خواست مجاهدین خلق به اتباع ایرانی ویزا نمی دهد لذا آنان نمی توانند خود در محل از طریق مراجع قضایی خواسته هایشان را دنبال نمایند.
برخی از اعضای مجاهدین خلق اکنون از عضویت این فرقه خارج شده اند اما به دلیل اینکه تحت حمایت دولت آلبانی و کمیساریای عالی ملل متحد برای پناهندگان قرار نمی گیرند و مدارک هویتی و اجازه کار و حقوق پناهندگی ندارند زیر شدیدترین فشارهای مالی هستند. هدف فرقه رجوی در همکاری با دولت آلبانی این است که آنان وادار به تبعیت از فرقه رجوی شوند. سران سازمان همچنین این افراد و شهروندان و خبرنگاران آلبانی که به آنان یاری می رسانند را تهدید به قتل نموده و علیه آنان جنگ روانی به راه انداخته و در مواردی برای این افراد مشکلات حقوقی ایجاد کرده اند.
با شروع همه گیری بیماری ناشی از کوید-۱۹ نگرانی خانواده ها نسبت به شرایط فرزندانشان به مراتب بیشتر شده است. خبرها حاکی است که طی هفته های اخیر ده ها تن از اعضای این سازمان به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند. زندگی گروهی و عدم دسترسی مسئولین بهداشت به داخل اردوگاه شرایط خطرناکی را فراهم آورده است.
افکار عمومی آلبانی، خصوصا ساکنان مانزه و دورس، نسبت به حضور یک سازمان تروریستی در خاک خود که از عراق به دلیل مغایرت فعالیت های آنان با امنیت ملی این کشور اخراج شده و اکنون در کشورشان دست باز دارد بسیار نگران هستند. بسیاری از رسانه ها و فعالان حقوق بشری در آلبانی نسبت به حضور این فرقه تروریستی که حتی اولیه ترین حقوق اعضای خود را نیز زیر پا می گذارد هشدار داده اند.
طی این مدت قتل های مشکوکی در داخل اردوگاه مجاهدین خلق از جمله کشته شدن مالک شراعی اتفاق افتاده که متأسفانه پلیس محلی از دنبال کردن تحقیقات باز نگاه داشته شده است. همچنین اطلاعاتی در دست است که مجاهدین خلق در جرائم سازمانیافته در آلبانی از جمله پولشویی و قاچاق انسان و سلاح و مواد مخدر شرکت دارند.
دو سال قبل مصطفی محمدی و همسرش، شهروندان کانادایی، برای دیدار با دخترشان سمیه محمدی که در اردوگاه مجاهدین خلق گرفتار است به تیرانا رفتند. آنان مورد ضرب و شتم عناصر فرقه رجوی قرار گرفتند و متأسفانه نه تنها به شکایت آنان رسیدگی نشد بلکه از کشور اخراج شدند وامکان بازگشت و پیگیری موضوع از طریق دستگاه قضایی را نیافتند.
در دیدار از مرز یونان با آلبانی لطفا به خاطر داشته باشید که عضو سابق مجاهدین خلق احسان بیدی به دلیل اینکه حاضر نشد با این سازمان همکاری داشته باشد بعد از یکسال بازداشت غیرقانونی، بدون طرح هیچ اتهامی، به مرز یونان برده شد و بدون کمترین امکانات رها گردید که به کمک دیگر جداشدگان نجات یافت. او مجددا به صورت غیرقانونی در بازداشت بسر می برد.
کیس های احسان بیدی، مصطفی محمدی و مالک شراعی و ده ها مورد دیگر و قتل های مشکوکی که بدون تحقیقات رها شدند بیش از هر چیز فساد دستگاه پلیس و دستگاه قضایی و حتی دستگاه رسانه ای این کشور را نشان می دهد که آلبانی در حال حاضر به بهشت امن مجرمان و تروریست ها در خاک اروپا تبدیل گردیده است.
خواسته ما از شما به عنوان یک مقام مسئول اروپایی اینست که در دیدارهای خود از مقامات دولت آلبانی سؤال کنید که چه پاسخی برای خانواده های اعضای گرفتار در اردوگاه مجاهدین خلق در آلبانی دارند. چرا سازمان مجاهدین خلق باید بتواند ارتباط اعضای خود با دنیای خارج خصوصا خانواده هایشان را قطع کند؟ چرا آنان در این اردوگاه حق خروج، حق ازدواج و تشکیل خانواده، و حق زندگی فردی و شخصی را ندارند؟
بی صبرانه منتظر پاسخ شما هستم.
انتهای پیام