• امروز : دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 25 November - 2024

اعضای فرقه رجوی با ۳۰۰ فالوور مجازی به درجه سرلشکری می‌رسند!

  • کد خبر : 28208
  • 06 ژانویه 2021 - 12:01

یکی از تناقضات اصلی اعضای فرقه رجوی در سال ۹۸ این بود اگر ما پیشتاز هستیم، اگر تمام ملت ایران پشت ما هستند، اگر ما کانون شورشی در خاک میهن داریم چرا یک عده انگشت شمار شعار رضا شاه روحت شاد و به نفع سلطنت شعار دادند اما دریغ از اینکه که در یکی از ۱۷۰ شهر اسمی و پلاکادری از سازمان بالا ببرند.

البته این تناقض را باز هم به خود نفرات برگرداندند که همه چیز مهیا بود اما شما عرضه چیدن میوه را نداشتید و برای سرکوب افراد و لاپوشانی این تناقضات خطی و سیاسی یک هوچی گری دیگر راه انداختند تحت عنوان «طلبکاری». آنها بیش از شش ماه افراد را سرگرم مغز شویی جدید تحت عنوان: «طلبکاری خوره مبارزه است»، کردند. در کنار این نشست های شستشوی مغزی همه را سوق دادند به سمت توئیتر و تلگرام که هرکس باید نیروهایش را از داخل ایران شکار کند.

ashraf3

هر روز صبح که کار در اتاق های به شدت کنترل شده اینترنت شروع می شود ابتدا همه باید توئیت های عمو ترامپ را بازنشر کنند و کامنت بنویسند. منظور از عمو ترامپ، رفقای وی نیز هست. جالب تر اینکه متناسب با تعداد فالوورهایی که هر فرد دارد او را فرمانده لشکر یا تیپ و گردان صدا می کنند. این را جدی می گویم؛ فرقه اعلام کرده که همه شما افسرانی هستید که باید نیروهایتان را خودتان از داخل ایران جمع کرده و سازماندهی کنید.

یعنی الان ارتش آزادی بخش رجوی شده است فالوورهای دنیای مجازی و خنده دارتر  اینکه همه هم ارتقا درجه گرفته اند و تا سطح فرمانده لشکر رسیده اند؛ کسانی هم که بیش از ۳۰۰ فالور داشته باشند درجه سرلشکری دارند.

وقتی هم به مرور فالوور ها ریزش می کنند همه زیر حسابرسی قرار می‌گیرند. آنها از زیر زمین خانه های خالی در آلبانی و یا از کوه ها و دره های تیرانا تصویر گرفته و با فتوشاپ به عنوان کانون شورشی در ایران قالب می کنند.

zanan ashraf3

 یک نکته دیگر هم لازم می دانم اینجا برای دوستان تعریف کنم.

من در ستاد آموزش بودم و در اشرف تدریس هم می کردم. یک روز مژگان پارسایی، تیم ما که مسئول تدوین دروس تاکتیکی بود را صدا کرد و در رابطه با یک بازی جنگی توضیحاتی داد. نام این بازی فلش پوینت بود و اگر یک کامپیوتر قوی را سرور می کردی تا پنجاه کامپیوتر به آن جوین می شدند. خلاصه اینکه ما نسبت به این برنامه مسلط شدیم و کار اول سازمان بازی با این برنامه شد.

بعد از سه ماه که نفرات به این بازی مسلط شدند، سازمان یک هیات عالی رتبه شامل پنج ژنرال و تعدادی سرهنگ عراقی را دعوت کرد و یک مانور یک ساعته کامپیوتری برگزار نمود. در نهایت هم چون نفراتی که به عنوان دشمن بودند سلاح هایشان پیشرفته تر بود همه را لت و پار کردند و مانور تمام شد.

آخرهای برنامه یکی از این ژنرال ها آمد سراغ من گفت می شود یک عدد از این سی دی ها را به من بدهید برای پسرم ببرم. گفتم حتما و ۱۰ عدد از آن سی دی ها را به همه شان دادیم.

آنها پس از پایان برنامه گفتند سرگرمی خوبی بود واقعا برای بچه ها در فراغت یک تفریح است. با شنیدن این جمله انگار روی تمام مسئولین از صدر تا ذیل یک سطل آب یخ ریخته باشند همه هاج و واج به هم نگاه می کردند؛ ما می خواستیم توانایی رزمی مان را نشان دهیم آنها گفتند سرگرمی خوبی است.

داستان اکانت های جعلی و فرمانده لشکر مجازی هم سرگرمی خوبی است. بیش از چهار دهه است که این فرقه با خزیدن در شکاف قدرت های خارجی و هم اکنون سرویس های اطلاعاتی از اعضای خود استفاده ابزاری می کند.

یادداشت از: عیسی آزاده

انتهای پیام / فراق

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=28208