• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025

قبرستان عشق! در حال گسترش است: فرقه رجوی فقط برخی از مرگ‌ها را صرفا جهت سوءاستفاده درونی رسانه‌ای می‌کند

  • کد خبر : 28118
  • ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۹:۱۷

بعد از استقرار فرقه مجاهدین در آلبانی و دورس مانز پس از مدت کوتاهی تصاویری از قبرستان ایجاد شده درکمپ مربوطه منتشر شد و علی رغم گل کاری و شکیل کردن قبرستان آنچه قابل توجه است کمیت تعداد مرده ها در فرقه به مدت کوتاه است .

فرقه رجوی تعدادی از مرگ ها را صرفا جهت سوء استفاده درونی برای مقدس کردن مرگ برخی سران فرقه و فریب اعضای بدنه تشکیلات فرقه، رسانه ای کرده است !

ashraf3

از آنجایی که فرقه ضد انسانی رجوی از چند سال قبل از سقوط صدام در سال ۱۳۸۲ هیچ گونه جذب نیرویی نداشته و کم سن و سال ترین اعضای فرقه هم صرفا تعدادی از فرزندان اعضای قدیمی فرقه بودند که مربوط به اواخر دهه پنجاه می باشند ما بقی جملگی بالای ۶۰ و۷۰ سال سن دارند و مرگ و میرها به دلیل سالیان سختی و مرارت در بیابان های عراق و کمبودهای تغذیه ای و کارهای طاقت فرسای شبانه روزی می باشد. اما اکنون این طیف که کل فرقه را شامل می شود در مواجهه با ویروس کرونا بسیار آسیب پذیر هستند .

نکته نکبت بار در فرقه رجوی این است که سران فرقه در همین وضعیت هم از جنازه اعضاء سوء استفاده می کند و نمی خواهد به واقعیت تن داده و حتی خانواده های این اعضای نگونبخت را مطلع سازد. آنها کوچکترین رحم و مروتی به اعضا که در لحظات مرگ هستند ندارند و به آنها اجازه یک تماس برای آخرین حرف شان با خانواده را نمی دهند .

اینک هم قبرستان اشرف ۳ که برخی از اعضا به عمد روی آن قبرستان عشق! نوشتند در حال گسترش است. ننگ بر این عقاید و ایدئولوژی فرقه ای که به واقع ایدئولوژی انسان کش است .

انتهای پیام / انجمن نجات مرکز کرمانشاه

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=28118

نوشته های مشابه

۳۱فروردین
«دادگاه یک چراغ» آینه‌ای که تاریکی‌های درونی مجاهدین خلق را بازتاب می‌دهد
واکاوی نشست‌های طعمه در سازمان مجاهدین خلق بر اساس داستان نمادین امیر یغمایی

«دادگاه یک چراغ» آینه‌ای که تاریکی‌های درونی مجاهدین خلق را بازتاب می‌دهد

۳۱فروردین
اعدام‌های ۱۳۶۷ از کشتار بی‌رحمانه مردم در سال‌های آینده جلوگیری کرد
در نشست «بررسی فقهی حقوقی حکم اعدام منافقین در سال 1367» مطرح شد

اعدام‌های ۱۳۶۷ از کشتار بی‌رحمانه مردم در سال‌های آینده جلوگیری کرد

۳۰فروردین
سرکردگان فرقه رجوی در حال خرید زمان برای جلوگیری از شورش اعضا
تنش‌های درونی و چالش‌های جدید در مقر «اشرف3»

سرکردگان فرقه رجوی در حال خرید زمان برای جلوگیری از شورش اعضا