درحالیکه این روزها دنیای اسلام با گرایشهای فکری مختلف در حال محکوم کردن توهین مکرون، رئیسجمهور فرانسه به پیامبر اعظم است که مریم رجوی، سرکرده فرقه تروریستی رجوی در توئیتی به بهانه دفاع از آزادی بیان نوشت: «تسلیت به مردم و جمهوری فرانسه در لحظه سخت و تراژیک برای قتل بیرحمانه و شوکه کننده معلم فرانسوی با همدردی عمیق مردم ایران که با ۱۲۰هزار شهید نخستین قربانیان بربریت و تروریسم و فاشیسم دینی تحت نام اسلام هستند. اسلام بردبار و دمکراتیک پادزهر بنیادگرایی و آیین رحمت و رهایی است».
در شرایط مریم رجوی از قتل تراژیک و بیرحمانه معلم فرانسوی سخن میگوید که مروری بر کارنامه سیاه فرقه رجوی نشان میدهد که ۱۵۸نفر از ۱۷هزارنفری را که آنها ترور کردند، معلم بودند.شهید صادق مهدوی، درعینحالی که معلم بود عضو ذخیره کمیته انقلاب اسلامی بود و هفتهای دو شب پاسداری میداد. در ۶ بهمن۱۳۶۰ هنگامیکه از انجمن اسلامی تلیران (روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان آمل) عازم شهر بود، توسط منافقان مستقر در مناطق جنگلی اسیر میشود. آنها او را به جنگل برده و زندهزنده دفن میکنند. همچنین سید جعفر موسوی از معلمانی بود که در جریان عملیات مرصاد توسط فرقه رجوی اسیر میشود. فرقه رجوی بعد از اسارت، صورت شهید سید جعفر موسوی را لگدمال کردند و پوستش را زندهزنده کندند و بعد او را به شهادت رساندند. مریم رجوی در حالی در توئیت خود کشته شدن تراژیک یک معلم فرانسوی حرف میزند که کارنامه این سازمان نشان میدهد که آنها تعداد زیادی از شهروندان را بعد از سختترین شکنجهها به شهادت رساندند. نمونه مشهور این قضیه به شهادت رساندن ۳پاسدار انقلاب اسلامی در جریان عملیات مهندسی است.
سرکرده فرقه تروریستی رجوی در شرایطی از اسلام بردبار و دمکراتیک در توئیت خود بهعنوان پادزهر بنیادگرایی دم میزند که به اذعان تمامی افرادی که در دهههای گذشته در این فرقه فعالیت داشتهاند، فرقه رجوی جزو یکی از توتالیترین سازمانهای تروریستی جهان محسوب میشود. به روایت اعضای جداشده، این سازمان در اردوگاههای خود چنان جو اختناقی ایجاد کرده است که هر فردی قصد زیستن به شیوه دیگری غیر از خطمشی رسمی سازمان را دارد از آزار و اذیتهای سیستماتیک این فرقه بیامان نمیماند.
ایجاد زندانهایی برای اعضایی که قصد جدایی دارند، شکنجه فیزیکی و ترور شخصیتی افرادی که به خود اجازه پرسش و مطالبهگری از سازمان را می دهند، فقط بخشی از رفتار این فرقه با اعضای خود است.
در مقوله آزادیهای فردی نیز فقط کافی است تا به بخشی از ویژگیهای پادگان اشرف اشاره کرد که بهطور کامل ویژگیهای یک زندان را دارا بود. اعضای فرقه از لحظه بیدارباش هماهنگ و مشخص تا آخرین ساعات شب برای لحظهبهلحظه خود برنامهریزی داشتند. از کارهای بیهوده تا مشاغل سخت برای زنان بدون توجه به ویژگیهای متفاوت جنسیتی افراد باعث میشد تا هیچیک اعضا فرصت فکر کردن را نداشته باشد. این روش کنترل ذهن زمانی کامل میشد که اعضا موظف بودند بهصورت روزانه و هفتگی در جلسات عملیات جاری و غسل هفتگی شرکت کرده و در مورد افکار پنهان خود صحبت کنند و به عبارتی خود را آلودگیهای ذهنی پاک نمایند! این بخش از مناسبات درون فرقهای سازمان همچنان در اروپا و کشور آلبانی ادامه داشته که خود مصداقی بینظیر و البته جالب در نقض آزادی و حقوق اولیه انسانی محسوب میگردد.
در کنار این مسائل این سؤال به وجود میآید که چرا فرقه رجوی در شرایطی که دنیای اسلام از توهین رئیسجمهور فرانسه به پیامبر اعظم برائت میجوید، از مکرون حمایت کرده است. در ابتدا باید اشاره کرد که چنین اقدامی از سوی سازمانی که همیشه برایش هدف، وسیله را توجیه میکرده، طبیعی است. گروهی که در کارنامه خود بمبگذاری در حرم مطهر امام رضا(ع) را دارد، بهطور حتم آنجا که منافعاش ایجاب میکند، ابایی هم از حمایت از توهینکننده به پیامبر اسلام ندارد.
علاوه بر این روابط نزدیک فزقه رجوی با سرویس امنیتی فرانسه و جاسوسی برای آنها را نیز باید در نظر گرفت. این فرقه تروریستی از سالهای گذشته تاکنون با مزدوری برای سرویس امنیتی فرانسه توانسته است، زمینههای توسعه فعالیتهای خود در این کشور را فراهم کند. بدیهی است که این سازمان بهمنظور خوشخدمتی به اربابانش در شرایطی فعلی که افکار عمومی در حال محکوم کردن فرانسه است، از طریق موضعگیری رهبرانش بیش از گذشته سرسپردگی خود را به آنها اعلام کند.
یادداشت از: دکتر سیدمحسن موسویزاده
انتهای پیام