• امروز : دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 25 November - 2024
باز هم یادآوری از تیرماهی خونین و حزن انگیز

عملی شرمگینانه که رجوی هنوز هم جرئت پذیرش آن را ندارد

  • کد خبر : 25917
  • 28 ژوئن 2020 - 9:57

فراق: هر ساله مناسبت هایی وجود دارد که یادآوری آنان گاه باعث شادی و یا باعث حزن و اندوه و یا باعث در خود فرو رفتن و یا غمی جانکاه است. یکی از مراسم هایی که هر ساله باعث حزن و اندوه و غم است یادآوری کشته شدن افرادی بود که در حزب جمهوری اسلامی به شهادت رسیدند. یک عمل تروریستی و بزدلانه که فقط از دست رجوی و یارانش بر می آمد. منفجر کردن حزب جمهوری اسلامی ایران و کشته شدن ۷۲ نفر از نمایندگان مردم ایران.

terorenghelab

بعد از گذشت این همه سال هنوز که هنوز است کسی از درون فرقه رجوی و یا خود شخص رجوی نتوانسته این عمل تروریستی و شرمگینانه را توجیه کند. هنوز که هنوز است رجوی جرات و جسارت آن را پیدا نکرده است که این عمل را به گردن گرفته و مسئولیتش را بپذیرد، زیرا خودش می دانست و می داند که برای جامعه جهانی این گونه اعمال وحشیانه  مطلقا پذیرفته شده نبوده و نخواهد بود.

حالا همین سازمان ترور و آدم کشی را نگاه که با نفرات خودش چکار کرد که بخواهد با دیگران انجام دهد؟

محمدرضا کلاهی که زمانی در داخل فرقه به اسم «کریم رادیو» معروف بود مسئول انفجار ددمنشانه  داخل حزب را بر عهده داشت و تا آخر عمرش فراری بود و همیشه باید در سایه ها و تاریکی ها زندگی می کرد تا اینکه توسط عوامل فرقه رجوی ترور شده و حذف گردید زیرا دیگر امکان زندگی در یک محیط بسته را نداشت و نمی توانست که به این مسیر کج دار و مریز ادامه دهد.

سال قبل دادگاه رسیدگی به قتل یک شهروند ایرانی هلندی که ادعا شده عامل بمب گذاری حزب جمهوری اسلامی بوده، در هلند آغاز شده شده بود.

علی معتمد (اسم مستعار)، ۵۶ ساله در تاریخ پانزدهم دسامبر ۲۰۱۵  نزدیک خانه خود در هلند به قتل رسید. مقامات در هلند ادعا کرده‌اند که نام واقعی مقتول محمدرضا کلاهی صمدی است.  جمهوری اسلامی ادعا می‌کند عامل بمب گذاری دفتر حزب جمهوری اسلامی در هفتم تیرماه سال ۱۳۶۰ همین فرد بوده است.

در جریان آن بمب گذاری ددمنشانه بیش از ۷۰ نفر از جمله آیت الله محمد بهشتی، رئیس دیوان عالی کشور، کشته شدند. دوربین‌های مداربسته نشان می‌دهند که روز ۱۵ دسامبر، ۲۴ آذر ۱۳۹۴، دو نفر با نقاب در یک ماشین بی‌ام‌و آقای معتمد را هدف قرار دادند. بعدها لاشه سوخته خودرو پیدا شد.

آیا کسی از هویت واقعی «علی معتمد» در اروپا و به طور خاص در هلند خبر داشت؟ در جریان تحقیقات قضایی بعد از قتل علی معتمد، سوال‌هایی از دولت و مراکز اطلاعاتی امنیتی هلند مطرح شده که آیا از هویت واقعی او خبر داشته ‌اند یا نه. به گفته منابع هلندی و یک خبرنگار ایرانی هلندی که درباره موضوع تحقیق کرده، محمدرضا کلاهی صمدی اوایل دهه هشتاد میلادی از دولت هلند درخواست پناهندگی کرده و سی سال با نام مستعار علی معتمد در هلند زندگی کرده است. مرتضی صادقی، خبرنگاری که درباره این قتل تحقیق کرده می‌گوید حتی همسر آقای کلاهی که افغان است سال‌ها از این موضوع خبر نداشت ، اما در سال ۲۰۰۰ میلادی بعد از انتشار عکس‌های آقای کلاهی در نشریات ایران در جریان موضوع قرار گرفته است.

حدود دو سال قبل از قتل علی معتمد در هلند ( دی‌ماه ۱۳۹۲ )، خبرگزاری دولتی ایرنا به نقل از یک مقام آگاه از دیده شدن محمدرضا کلاهی به همراه مسعود کشمیری در شهر کلن آلمان خبر داده بود.

مسعود کشمیری نام شخصی است که جمهوری اسلامی او را عامل بمبگذاری دفتر نخست‌وزیری در هشتم شهریورماه ۱۳۶۰ معرفی کرده است. از سرنوشت مسعود کشمیری اطلاعات بیشتری منتشر نشده است.

همچنین، حدود دو سال پیش رسانه‌های ایران به نقل از سخنگوی پلیس از بازداشت یکی از عوامل بمبگذاری‌های سال ۱۳۶۰ در آلبانی خبر دادند هرچند هویت این فرد اعلام نشد.

رسانه‌های رسمی ایران محمدرضا کلاهی را عامل بمب‌گذاری معرفی می‌کنند و می‌گویند او، که عامل نفوذی سازمان مجاهدین خلق بوده است.

برخی از اعضای سابق سازمان مجاهدین چون سعید شاهسوندی و مسعود خدابنده نقش محمدرضا کلاهی در این انفجار را تایید می‌کنند.

اما به نظر این جانب مسعود رجوی در اوج وقاحت و البته توام با ترس نتوانست مسئولیت این عمل ضد انسانی را برعهده بگیرد. هر چند که هر ساله از آن به عنوان انفجار خشم خلق یاد می کند و گرامی می دارد.

بی تردید که باید در دادگاه های بین المللی و ذی صلاح محاکمه شود و حساب پس بدهد.

یادداشت از: بخشعلی علیزاده

انتهای پیام / فراق

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=25917