• امروز : سه شنبه - ۶ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 26 November - 2024

حضور تیم پزشکی آمریکایی در مقر «اشرف ۳» از نگاهی دیگر

  • کد خبر : 23571
  • 14 دسامبر 2019 - 10:34
ashraf3 4

در خبرها خواندم که یک تیم پزشکی ۱۵ نفره از آمریکا به مقر اشرف سه در آلبانی آورده شده است.

مسؤولین فرقه رجوی دلیل آن را ارائه خدمات پزشکی و ویزیت شهروندان آلبانی عنوان کرده اند و با جار و جنجال بسیار فیلم و مصاحبه هایی از نحوه خدمات رسانی این تیم پزشکی در برنامه تلویزیونی خودشان پخش کرده اند. ولی من با توجه به تجربه حضورم در این فرقه و وضعیت وخیم جسمی اعضا و مرگ های غیرمنتظره آنها از بدو ورودشان به خاک آلبانی اعتقاد دارم این اقدام صرفا برای رسیدگی به بیماری های مختلف و مزمن اعضا صورت گرفته است.

یکی از معضلات فرقه از بدو ورود به آلبانی چگونگی حل مشکل بیماری اعضا و جلوگیری از انتشار اطلاعات پرونده پزشکی آنها و از طرف دیگر فرار اعضا به هنگام اجرای قرار پزشکی خارج از مقر بوده است.

نفراتی که در بیمارستانهای آلبانی بستری می شدند علی رغم اینکه نفر همراه داشتند با استفاده از کوچک ترین فرصت با اعضای جداشده ساکن در آلبانی و از کانال آنها با خانوادهایشان تماس برقرار می کردند و در گام بعد زمینه فرار و یا جدایی آنها فراهم می شد.

تصور من این است که مسؤولین فرقه با آوردن این تیم پزشکی ضمن اطلاع از وضعیت بیماری اعضا آنها را تحت معالجه قرار داده تا درگام بعد مجبور نباشند افراد بیمار را به بیمارستان های آلبانی اعزام کنند. نکته قابل توجه این است که پزشکان فرقه که درطی سالیان در قرارگاه اشرف در خاک عراق به معالجه اعضا می پرداختند به دلیل اینکه سالیان از دنیای بیرون قطع بودند علوم پزشکی آنها به روز نیست و عمدتا با همان شیوه های منسوخ شده به طبابت می پردازند که خود مشکلاتی را منجر شده است.

به عنوان مثال در عراق و در دوران حاکمیت صدام به دلایل امنیتی و ترس از فرار اعضا از پزشکان عراقی در قرارگاه استفاده می کردند. یکی از این اعضا محمد حمادی بود که به دلیل اینکه مسئله دارشده و خواهان جدایی بود علی رغم ابتلا به بیماری سرطان و درد و رنج ناشی از آن از اعزام او به خارج از قرارگاه اشرف خوداری می کردند.

در نهایت در شرایطی که وضعیت او بسیار وخیم شده بود برای خلاصی از وضعیت او، وی را به ترکیه فرستادند که خانواده اش او را به خاطر  شدت بیماری و تنهایی به ایران آوردند. او که کمتر ۴۵از  سال سن داشت متاسفانه بعد از مدت کوتاهی درگذشت.

در رابطه با پزشکان ایرانی فرقه لازم است نکته ای را متذکر شوم. آنها به دلیل عدم آشنایی با علوم به روز پزشکی برای همه بیماران یک نوع قرص و دارو تجویز می کردند و عمده ترین توصیه پزشکی انها برای بیماران مصرف آب نمک بود که گاها برای بیماران فشارخونی مشکل جدی ایجاد می کرد. در مناسبات پذیرش اعضا به طنز آنها را دکتر نمکی می گفتند. درحالی که بعدا متوجه شدیم علم روز پزشکی مصرف نمک را اساسا رد کرده بود . درمورد خودم در یک مورد دچار درد شدید از ناحیه شکم شده بودم. بعد از ویزیت برایم مقادیری قرص و دارو تجویز کردند که وضعیت من بدتر شد. مجددا که مراجعه کردم داروهایم را تغیر دادند ولی باز نتیجه نگرفتم. بعداز کلی پیگیری من را به بیمارستان قرارگاه اشرف نزد یک دکتر عراقی بردند که درکمال تعجب گفت تشخیص دکتر شما اشتباه بوده است و بیماری شما از ناحیه شکم نیست.

سران فرقه همین رویکرد عوام فریبانه را درفاز سیاسی ومسئله وقوع سیل ویا درمورد عشایر عراقی هم داشتند و اکنون می خواهند باتوجه به موضوع فقر مردم آلبانی شیادانه از آنها سواستفاده نموده و آنها را در راستای سیاست های عوام فریبانه و به خصوص جاسوسی و آزار و اذیت اعضای جداشده به کارگیرند. اما مردم آلبانی هم به خوبی آنها را شناخته اند و باور نمی کنند این اقدامات آنها از موضع خیرخواهانه و انسان دوستانه است.

یادداشت از:  سعید ناصری

انتهای پیام / انجمن نجات خوزستان

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=23571