• امروز : سه شنبه - ۶ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 26 November - 2024

منافقین در فضایی تنفس می‌کنند که ناآرام باشد

  • کد خبر : 23352
  • 30 نوامبر 2019 - 10:29
terrorist 1

منافقین در هر بار شکست از مردم، کینه بیشتر به دل گرفته و سلاح به‌دست، به مردم حمله می‌کنند.

در روزهای اخیر بار دیگر کشور درگیر اغتشاشات شد. گرانی بنزین گلایه‌هایی را بین مردم ایجاد کرد و خیلی زود جریانات پیرو خط نفاق از این اعتراضات برای آشفتگی سیاسی استفاده کردند و کشور به صحنه ناآرامی‌ها تبدیل شد.

براساس اعلام نیروهای امنیتی، نقش مهم در این اغتشاشات برعهده منافقین بود. این واقعیت وقتی پررنگ‌تر می‌شود که بدانیم در ۴۰سال گذشته، منافقین از هر فرصتی برای ایجاد ناامنی و اغتشاش در کشور استفاده کرده و این تاکتیک آنها مهمترین راهکار این گروه برای اعلام حضور به‌عنوان پیمانکار تروریستی قدرت‌های بزرگ است.

از سال ۵۸ تا ۹۸ یعنی در ۴۰سال گذشته، منافقین همواره کوشیده‌اند ایران به ثبات سیاسی نرسد. حتی در اوج ثبات، منافقین با خبرسازی و تبلیغات منفی علیه ایران سعی کردند دوره‌ای از تنش را به‌وجود بیاورند.

در سالهای ۵۸ تا ۶۰ که اوج فعالیت خط نفاق در داخل کشور بود، منافقین با توزیع سلاح در دانشگاه‌ها و محلات، به طور مستقیم مردم عادی را هدف شلیک گلوله قرار داده و بیش از ۱۲ هزار شهید برجای گذاشتند. هرچند با حضور مردم در عرصه‌های مختلف، اندک‌اندک منافقین مجبور به فرار از کشور شدند اما ده سال بعد در عملیاتی که نام «فروغ جاویدان» بر آن نهادند، دوباره به مردم هموطن خود حمله کردند و این بار هم با «مرصاد» رزمندگان انقلابی زمین‌گیر شدند.

در تمام دوران هشت سال دفاع مقدس، منافقین با جاسوسی، نقش مهمی در افشای اطلاعات نظامی ایران و شهادت نیروهای ایرانی داشتند.

در دوران سازندگی نیز منافقین با تحریک طبقات فرودست اقدام به نفاق‌افکنی کردند که مهمترین این نفاق‌افکنی‌ها، در مشهد و تهران حادثه آفرید. در همان سالها بود که آنها با بمب‌گذاری در حرم امام رضا(ع)، اوج نفرت خود از مردم عادی را به نمایش گذاشتند و نشان دادند که چطور از شیوه‌هایی که بعدها داعش آن را به کار گرفت، علیه مردم ایران استفاده می‌کنند.

به نوشته بنیاد هابیلیان، در دوره اصلاحات، منافقین ابتدا بر موج غائله کوی دانشگاه و حوادث ۱۸ تا ۲۳ تیر سوار شدند و پس از ناکامی خیابانی که به‌دلیل عدم اقبال مردم صورت گرفت، در سال ۸۱ موجی تبلیغاتی علیه برنامه هسته‌ای ایران راه انداختند که هنوز کشورمان درگیر این پرونده ساختگی است.

در سال ۸۸ و در دوره محمود احمدی‌نژاد، منافقین بار دیگر با ایجاد انحراف در اعتراضات انتخاباتی تعدادی از رای دهندگان، به‌زعم خود از شکست از نفوذ تهران در عراق بعد از سقوط صدام انتقام گرفتند. آن خیانت هم شبیه حوادث اخیر با ایجاد خشونت خیابانی دنبال شد که به سرعت از جانب مردم این خشونت‌ها محکوم شد.

۸سال بعد در دی‌ماه ۹۶، منافقین دیگر بار از نارضایتی اقتصادی مردم بهره برده و هماهنگ با مستاجر جدید کاخ سفید، زمینه خروج ترامپ از برجام را با ناآرامی‌های خیابانی ایجاد کردند. در آن حوادث هم منافقین رفتاری صورت دادند که روشن بود ربطی به مردم معترض ندارد، ازجمله این رفتارها به آتش کشیدن پرچم ایران بود!

با این سابقه ۴۰ساله، حالا کاملا روشن است که خط نفاق دوباره می‌خواهد با بی‌ثبات‌سازی ایران، زمینه بازگشت خود به صحنه‌های سیاسی را فراهم کند. منافقین در سال‌های گذشته سرمایه‌گذاری ویژه‌ای روی فضای مجازی کردند و از آلبانی، اکانت‌های فیک ضدایرانی راه انداختند. حاصل آن فعالیت‌ها، اغتشاشگری در ۱۰۰شهر ایران بود که با بایکوت مردم خیلی زود شکست خورد.

بی‌تردید منافقین هنوز هم امید به ایجاد یک آشفتگی کوچک دارند تا حوادث خرداد ۱۳۶۰ را تکرار کنند و ایران را به سوریه‌ای دیگر مبدل کنند.

از یاد نبریم که منافقین در فضایی تنفس می‌کنند که ناآرام و بی‌ثبات باشد. التهاب و بحران، اکسیژنی برای تروریست‌هاست و آرامش، باعث خفگی سیاسی آنهاست. همه باید تلاش کنند با حفظ وحدت و ثبات سیاسی، مانع رشد سلول‌های سرطانی نفاق در کشور شوند.

یادداشت از: دکتر مصطفی انتظاری‌هروی

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=23352