دبیرکل بنیاد هابیلیان گفت: منافقین در اغتشاشات سوژههایی درباره کشتهسازی انتخاب می کنند که تصویربرداریهای خاص و برجسته سازی گسترده اخبار مربوط به آنها در رسانههای بینالمللی، حکایت از هماهنگیهای قبلی در این رابطه دارد.
به گزارش پایگاه خبری- تحلیل فراق، دبیرکل بنیاد هابیلیان و کارشناس مسائل تروریسم در گفتگو با فرهیختگان با اشاره به نقش نیروهای فرقه رجوی در اغتشاشات اخیر گفت: مجاهدین در قضایای مختلف که امکان ایجاد اغتشاش و هدایت حرکتهای اعتراضی به سمت خشونت وجود داشته باشد، بلافاصله از این ظرفیت استفاده میکنند که این موضوع در مقاطعی چون حوادث پس از انتخابات ۸۸، اغتشاشات دیماه ۹۶ و نیز اغتشاشات این روزها مشاهده شد.
وی افزود: منافقین تلاش دارند خشونت را در حرکتهای اعتراضیِ سیاسی، اجتماعی و… گسترش دهند تا زمینه مناسبی را برای بهرهبرداری و موجسواری برای خود پدید آورند.
هاشمینژاد با اشاره به اینکه هماکنون این جریان بهشدت درصدد اثبات خود به سرویسهای جاسوسی و سازمانهای امنیتی بیگانه و دولتهایی نظیر آمریکا است، خاطرنشان کرد: تلاش این جریان بر آن است که به حامیان بینالمللی خود نشان دهد همچنان در ایران تاثیرگذار است و نیروهای این سازمان هستند که حوادث اخیر شهرهای ایران را هدایت میکنند.
این کارشناس مسائل تروریسم ادامه داد: بر این اساس منافقین تلاش دارند حداکثر موجسواری را از اتفاقات و رخدادهایی که میتواند زمینه نارضایتیهای اجتماعی را فراهم آورد، داشته باشند و با عوامل خود در داخل، این نارضایتیها را به سمتوسوی خشونت بکشانند و التهابات اجتماعی را افزایش دهند.
وی با بیان اینکه تبدیل اعتراض به خشونت و خونریزی و جریحهدارکردن افکارعمومی یکی از شیوههای مرسوم مجاهدین محسوب میشود، خاطرنشان کرد: این رویه در اغتشاشات دیماه ۹۶ و حوادث سال ۸۸ نیز تکرار شد، اگرچه تجربه در تمامی این موارد ثابت کرد نتیجه عکس بوده و هوشیاری مردم توطئههای آنها را خنثی کرده است.
وی با اشاره به اینکه در سال ۹۶ هم شاهد بودیم مجاهدین حتی پرچم ایران را به آتش کشیدند؛ اقدامی که باعث شد ملت بلافاصله واکنش نشان داده و صف خود را از آنها جدا کنند، افزود: سال ۸۸ نیز این عده قرآنها را به آتش کشیدند و همین اتفاق امسال نیز در ماجرای حمله به مصلی شهر قدس تکرار شد.
این کارشناس مسائل تروریسم یادآور شد: مجموعه اقدامات ساختارشکنانه این جریان از جمله توهین به مقدسات، تخریب اموال عمومی، به آتشکشیدن اماکن عمومی و… که مردم را عصبی کرده و آنها را وادار به واکنشهای تند میکند، در ناآرامیهای سال ۶۰ نیز سابقه داشت و آنها همانموقع نیز اقداماتی نظیر به آتشکشیدن اتوبوسها و وسایل عمومی و بانکها و… را در کارنامه داشتند.
وی یکی از مهمترین اقدامات در این راستا را ترور و کشتهسازی عنوان کرد و ادامه داد: در این فرآیند بعضا سوژههایی که درباره کشتهسازی انتخاب میشود، سوژههایی خاص هستند، کمااینکه در سال ۸۸ نیز شاهد بودیم یکی دو مورد با سناریوی قبلی ترور شدند و تصویربرداریهای خاص و انعکاس گسترده اخبار مربوط به آنها در رسانههای بینالمللی حکایت از هماهنگیهای قبلی در این رابطه داشت.
انتهای پیام