• امروز : شنبه - ۸ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 28 December - 2024

سندی از راحتی عوامل رجوی در زندان را ببینید / سلول مجهز «سید سیکو»

  • کد خبر : 22864
  • 28 اکتبر 2019 - 11:49
3541 2

فراق: سید محمدرضا سعادتی معروف به سیدسیکو و با نام مستعار عبدالعلی، سال ۱۳۲۳ در شیراز به دنیا آمد.  سال ۱۳۴۵ در رشته مهندسی برق از دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شد و به سربازی رفت. پس از پایان خدمت وظیفه، شرکتی در حوزه صنعتی تاسیس کرد و از طریق یکی از دوستانش با مجاهدین خلق آشنا شد و همکاری با آن را آغاز کرد. اردیبهشت ۱۳۵۱ به همراه همسرش دستگیر و به حبس ابد محکوم شد و به کمون مسعود رجوی در زندان پیوست.

 22  آبان ۱۳۵۷ از زندان آزاد و در جمع کادر مرکزی ۱۵ نفره سازمان قرار گرفت. همچنین به عضویت هیئت‌مدیره شرکت نولکو (که شرکتی برای پوشش فعالیت‌های سازمان بود) بازگشت و طبق اقدامی برنامه‌ریزی‌شده به فعالیت در دادستانی انقلاب تهران نیز پرداخت. در این زمان بود که به جرم جاسوسی برای شوروی، هنگامی که پرونده سرلشکر مقربی – که حاوی چگونگی کشف ارتباط پنهان و جاسوسی وی برای شوروی بود-  را در اختیار ولادیمیر فنسینکو (دبیر اول سفارت شوروی) می گذاشت در تاریخ ۲ شهریور ۱۳۵۸ توسط پاسداران کمیته دستگیر شد.

به گزارش هابیلیان، سعادتی پس از دستگیری و محاکمه، با اثبات قطعی جاسوسی وی و اقرار خودش بر این موضوع، بر اثر فشار تبلیغاتی سازمان به دستگاه قضایی فقط به ۱۰ سال زندان محکوم شد اما در جریان شورش مسلحانه‌ای که در زندان کرد و یکی از توابین به نام کاظم افجه‌هزاری معروف به افجه‌ای را مجاب به ترور شهید کچوئی کرده بود مجدداً محاکمه و به جرم محاربه مسلحانه در ۶ مرداد ۱۳۶۰ اعدام شد.

فرقه در آن زمان تبلیغات وسیعی به راه انداخت که وی در بدترین شرایط جسمی و روحی و زیر شکنجه دست به اعتراف زده حال آنکه او تمام نشریات کشور و کتاب های مورد علاقه اش را به همراه داشته و حتی برای راحتی وی، میز مطالعه ای هم به سلول او اختصاص یافته بود. او حتی در زندان، آرم منافقین را بالای سر خود نصب کرده بود.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=22864

نوشته های مشابه

28دسامبر
ضرورت‌های مبارزه با تروریسم
مروری بر ۴ دهه فعالیت‌های تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران

ضرورت‌های مبارزه با تروریسم