• امروز : شنبه - ۱۵ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 4 January - 2025

مستند شبکه انگلیسی درباره منافقین؛ از هویت جعلی در فضای مجازی تا واگویی تفکرات جنسی+فیلم

  • کد خبر : 17284
  • 16 سپتامبر 2018 - 9:34

کانال شبکه ۴ انگلیس در فیلم مستندی که برای معرفی منافقین پخش کرده تصویری از سندی مربوط به پلیس آلبانی را پخش می‌کند که در آن به سلوک فرقه‌ای و خصلت تروریستی این فرقه اشاره شده است.

ashrafe3به گزارش فراق، کانال شبکه ۴ انگلیس در یک فیلم مستند جدید زوایای تازه‌ای از خصلت‌های منافقین را بازگو کرده و به فعالیت‌های جعلی اعضای این گروه در فضای مجازی اشاره کرده است.

در این فیلم مستند تصویری از سندی مربوط به پلیس آلبانی هم پخش شده که در آن به سلوک فرقه‌ای و خصلت تروریستی این سازمان اشاره شده است.

در زیر جزئیات این مستند و توضیحات مربوط به بخشی که سند مورد نظر پخش شده است را آورده‌ایم.

حمله به فیلم‌بردار و مترجم

«لیندسی هیلسام»، تهیه‌کننده این مستند با پخش تصاویری در ابتدای فیلم می‌گوید قصد دارد وارد اردوگاهی در آلبانی شود که محل اسکان اعضای فرقه رجوی است، اما نگهبان‌ها فوراً جلوی او را گرفته‌اند. او می‌گوید: «اینجا آلبانی است. مشخص نیست چرا به ما اجازه نمی‌دهند جلوتر برویم.»

jkjjkهیلسام می‌گوید که اعضای «منافقین» به فیلمبردار و مترجم او حمله کرده‌ و او و اعضای تیمش را به جاسوسی برای ایران متهم کرده‌اند.

این مجری تلویزیونی روی تصویری از زن و مردی که عکس دختری روی لباسشان نقش بسته و در حال توزیع برگه‌هایی میان عابران در شهر تیرانا، پایتخت آلبانی هستند می‌گوید: «در تیرانا، زوجی را مشاهده کردم که سعی می‌کردند مردم آلبانی را متقاعد کنند که مجاهدین خلق نیت خوبی در کشورشان، ایران ندارد.»

او می‌گوید مصطفی و همسرش قبلاً حامیان فرقه رجوی بودند، اما حالا این همه راه را از کانادا آمده‌اند تا دخترشان سمیه را که به گفته انها ۲۰ سال پیش توسط مجاهدین ربوده شده و در اردوگاه بازداشت‌ شده ملاقات کنند.

مصطفی پدر سمیه می‌گوید:«من مخالف مجاهدین نیستم. به من ارتباطی ندارد» و سپس، با صدایی لرزان، در حالی که به عکس دخترش روی پیراهنش اشاره می‌کند اضافه می‌کند: «فقط می‌خواهم دخترم را ببینم، فقط برای ۱۰ دقیقه.»

به گفته مجری تلویزیونی، مصطفی در کنار شمار زیادی از خانواده‌های دیگر دو دهه برای آزادکردن دخترش از گروه «منافقین» تلاش کرده است.

روایت جداشدگان؛ هویت جعلی در توئیتر و بازگویی لحظات جنسی

هیلسام می‌گوید در یکی از حومه‌های ناشناخته تیرانا حدود ۱۲۰ نفر از کسانی که از گروه مجاهدین جدا شده‌اند را پیدا کرده است. او می‌گوید این افراد نگران هستند که ممکن است فرماندهان سابقشان هنوز انها را تحت نظر داشته باشند، اما برخی از آنها باز هم می‌خواهند سرگذشتشان را بازگو کنند.

حسن، یکی از این جداشدگان از منافقین است که به گفته مجری، «پیکارجوی کیبوردی» این سازمان بوده و وظیفه داشته که در توئیتر پیام‌هایی جعلی در حمایت از مریم رجوی، سرکرده منافقین و این گروه منتشر کند.

مجری می‌گوید: «حسن می‌گوید وظیفه‌اش منتشر کردن نظرات جعلی در توئیتر و مبالغه در حمایت مردم ایران از مریم رجوی و اصرار بر نقش این گروه در اعتراضات اخیر در ایران بوده است.»

حسن می‌گوید: «باید با حساب کاربری متفاوتی نسبت به حساب مجاهدین، نظر منتشر کنی و نه با اکانت عضو مجاهدین، چون می‌خواهیم نشان بدهیم که مردم ایران از مریم رجوی حمایت می‌کنند.»

او می‌گوید خواندن مطالب در اینترنت او را به این نتیجه رسانده که زندگی در میان اعضای مجاهدین عادی نیست، به ویژه تلقین‌های فکری اجباری، جداسازی سفت و سخت زنان و مردان و مجبور کردن اعضا به اعتراف علنی هر فکری درباره روابط جنسی.

حسن می‌گوید: «در طول روز، تمام اعضا باید هر فکری که درباره مسائل جنسی به ذهنشان می‌رسد را ثبت کنند و بعد باید آن را جلوی دیگران و فرماندهان آنها بخوانیم.»

محسن، یکی دیگر از اعضای جداشده منافقین که در این مستند تصویرش نشان داده نمی‌شود، کسی است که ۲۴ سال پیش توسط این گروه شکنجه شده و آثارش هنوز روی بدنش نمایان است.

او پس از نمایش آثار شکنجه روی پا و دستانش می‌گوید: «من نزدیک به ۴۵ روز تحت همه‌جور شکنجه اینها بودم، یعنی اینجوری شکنجه‌ام می‌کردن که من حرف بزنم… من خودم واقعیت اینه که اصلا احساس امنیت نمی‌کنم  توی کشور آلبانی به دلیل اینکه مجاهدین هستند. می‌خوام سر به نیستشون کنم، اونا دنبال سربه نیست کردن من هستن.»

jjkاعتراف پلیس آلبانی

مستند شبکه چهار در ادامه تصویری از سندی که به گفته مجری، «سند محرمانه پلیس آلبانی از ارزیابی تهدیدات» است را پخش می‌کند. در این سند عنوان شده است: «اعضای مجاهدین، به شدت تحت تلقین‌های فکری قرار گرفته‌اند، جزئی از سازه‌های نظامی هستند و در فعالیت‌های تروریستی و جنگی مشارکت کرده‌اند.»

در این سند آمده است: در عراق، برخی از اعضای سابق این سازمان به قتل رسیده‌اند…ظن‌های قابل اعتنایی وجود دارند مبنی بر اینکه اوضاع در اینجا هم شبیه اوضاع عراق است.

هیلسام می‌گوید مقام‌های امنیتی آلبانی نگران این هستند که اعضای مجاهدین در حال تشکیل «دولت درون دولت» هستند.

«یلی زایلا»، رئیس سابق واحد اطلاعات نظامی آلبانی بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ درباره منافقین می‌گوید: «این گروه، سازمانی با قوانین بسیار سخت‌گیرانه است و هر کسی که قوانینشان را نقض کند، ممکن است توسط سایر اعضای گروه اعدام شود.»

فیلم کانال ۴ انگلیس را در زیر ببینید:

انتهای پیام
لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=17284