• امروز : جمعه - ۹ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 November - 2024

دبیر شورای امنیت ملی ایران: جان بولتون «حقوق بگیر» فرقه رجوی است

  • کد خبر : 13930
  • 31 مارس 2018 - 11:31

دبیر شورای امنیت ملی ایران گفت: «کیش شخصیت» و«علاقه جنون‌آمیز» دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا به مطرح شدن را از عوامل تاثیر گذار بر تصمیمات «ضد ایرانی» وی از جمله انتخاب جان بولتون به‌عنوان مشاور امنیت ملی ایالات متحده دانست و این سیاستمدار جمهوری‌خواه را «حقوق بگیر» فرقه رجوی خواند.

به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فراق، علی شمخانی در جلسه شورای امنیت ملی ایران انتخاب جان بولتون را به دلیل ارتباط وی با فرقه رجوی، خجالت‌آور خواند و گفت: «برای یک کشور به ظاهر ابر قدرت مایه شرمساری است که مقام مسئول امنیت ملی آن حقوق بگیر یک فرقه تروریستی با سابقه کشتار ۱۷ هزار نفر از شهروندان بیگناه ایران باشد.»

0 5
پس از برکناری ژنرال مک‌مستر، مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا، رئیس جمهوری این کشور جان بولتون که در موضوع سیاست خارجی این کشور مواضع تندی دارد را جایگزین وی کرد.
کارشناسان انتخاب این سیاستمدار جمهوری‌خواه را نشانه‌ای از اتخاذ موضع سرسختانه واشنگتن در قبال ایران در موضوع برجام و همچنین نفوذ جمهوری اسلامی در منطقه می‌دانند.
جان بولتون طی سالهای گذشته از حامیان فرقه رجوی بوده است؛ گروهی که جمهوری اسلامی آن‌ را «تروریستی» می‌خواند. این گروه در سال ۱۹۹۷ توسط دولت آمریکا در لیست گروه‌های تروریستی قرار گرفت و در سال ۲۰۱۲ از این فهرست خارج شد.

واکنش جان بولتون به اتهامات مطرح شده از سوی ایران درباره فرقه رجوی

بولتون طی سخنرانی ماه ژوئیه سال گذشته میلادی در همایش فرقه رجوی گفت که امیدوار است دولت ایران پیش از رسیدن به چهلمین سال انقلاب  و در پایان سال ۲۰۱۸ نابود شود.
وی از هواداران اقدام نظامی علیه ایران و کره شمالی است و مخالف سرسخت برجام است. به نوشته ایرنا، بولتون در سال ۲۰۱۵ همزمان با مذاکرات هسته‌ای ایران با شش قدرت جهان در نشریه نیویورک تایمز مقاله‌ای نوشته بود که در تیتر آن به «بمباران» ایران اشاره می‌کرد.
به گزارش رویترز، شاهین قبادی سخنگوی این سازمان مخالف حکومت ایران گفته است که «تامین مالی» جان بولتون و دیگر مقامات ایالات متحده از سوی این سازمان بیشتر شبیه یک شوخی می‌ماند و واقعیت ندارد.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=13930