• امروز : شنبه - ۱۹ مهر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 11 October - 2025

روایت جانباز جنگ تحمیلی از اقدام منافقین به بزرگنمایی کارهای خود

  • کد خبر : 53635
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۲

سرهنگ بازنشسته ارتش و جانباز جنگ تحمیلی گفت: منافقین اقدام به اغراق و بزرگنمایی کارهای خود می‌کردند، هم به خاطر دریافت اعتبار پیش صدام و هم برای تبلیغ کار کوچکی که انجام می‌دادند.

court2025 39 4

به گزارش فراق، شعاع‌الدین فلاح‌دوست در جلسه ۳۹ دادگاه محاکمه منافقین اظهار داشت: چیزی که برای منافقین اهمیت داشت، جلب اعتبار از صدام بود که به آنها کمک می‌کرد وابستگی خود را نشان دهند. نهایتاً چند عملیات محدود انجام دادند که بزرگترین آن، عملیات فروغ جاویدان بود که خوشبختانه موفقیت‌آمیز نبود و شکست خورد.

فلاح دوست گفت: نکته مهم این بود که، چون آنها ایرانی بودند و حتی اگر با نیروهای خودی برخورد می‌کردند، به دلیل تسلط به زبان فارسی و آشنایی با تاکتیک‌ها، می‌توانستند با نیروهای خودی صحبت کنند و بگویند که از یگان کناری هستند یا مسیر خود را گم کرده‌اند تا بتوانند به اهداف خود برسند و ادامه دهند. این باعث می‌شد نیروهای خودی اغفال شوند و آنها بتوانند به راحتی عملیات خود را انجام دهند.

جانباز شعاع الدین فلاح دوست گفت: آن‌ها اقدام به اغراق و بزرگنمایی کارهای خود می‌کردند هم به خاطر دریافت اعتبار پیش صدام و هم برای تبلیغ کار کوچکی که انجام می‌دادند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=53635