«من شاهد وضعیت اعضای سازمان مجاهدین خلق هستم که با آنها به عنوان برده، سرباز، ربات و افراد تهی شده از احساس و عاطفه برخورد شده است.»
به گزارش فراق، آلدو سولولاری، مدیر رسانه ای انجمن نجات آلبانی، در یادداشتی به مناسبت روز جهانی قاچاق انسان نوشته که در بخشی از آن آمده است:
امروز در آلبانی مبارزه شدیدی بین جرایم سازمان یافته وجود دارد که من شخصا شاهد بوده ام که سیستم های ویژهای برای جلوگیری از چنین موارد مخوف به خصوص برای کودکان و جوانانی که بیشتر مستعد تبدیل شدن به قربانیان قاچاق انسان هستند، ایجاد شده است.
من شاهد بخشی از این موارد، و عواقبی که به جا می گذارند بوده و هستم. من شاهد وضعیت اعضای سازمان مجاهدین خلق هستم که با آنها به عنوان برده، سرباز، ربات و افراد تهی شده از احساس و عاطفه برخورد شده است.
اعضای سازمان مجاهدین خلق از برقراری ارتباط با خانواده خود منع می شوند و به آنها گفته می شود که خانواده دشمن شما است زیرا سران مجاهدین خلق فکر می کنند که اگر اعضا را در ارتباط با خانواده خود قرار دهند سازمان را ترک کرده و لذا آنان بدون عضو باقی می مانند و به همین دلیل آنها را در ایزولاسیون نگاه می دارند و نظرات خود را القا کرده و مفاهیم منفی در خصوص خانواده را برای اعضا موعظه می نمایند.
هر کدام از افراد برای خروج از کمپ باید ویزا دریافت کند و بعد از آن هم باز، به دلیل ترس از فرار افراد، باید حتما در گروه های چهار یا پنج نفره خارج شوند و به جز آن خروج ممنوع است.
سازمان مجاهدین خلق روابط عاطفی و حق داشتن شریک زندگی را ممنوع کرده است، زیرا با اعضا به عنوان ابزار رفتار می شود و آنها را از نظر عاطفی خنثی می کنند و این باعث می شود که آنان احساسات خود را از دست بدهند.
سخنگوی مطبوعاتی انجمن نجات آلبانی در انتهای یادداشت خود از همه شهروندان و همه همکاران رسانه ای خود خواسته است که به کنفرانسهای این انجمن بیایند و به اطلاع عموم مردم آلبانی برسانند که چگونه برخی افراد هر روز مورد تبعیض قرار میگیرند و بخشی از پروژه قاچاق انسان هستند که توسط سازمان مجاهدین خلق انجام میشود.
انتهای پیام