دولت فرانسه با یورش به دفتر تلویزیونی مجاهدین در این کشور متوجه خطر وجودی این فرقه تروریستی شد و به این ترتیب حالا این کشور نیز پس از آلبانی و عراق، تبدیل به جهنم پادوهای شیطان شده و چراغ خانه منافقین خودفروخته، بیفروغ شده است.
به گزارش فراق، این سلسله اقدامات نشان از تغییر رویکرد کشورها در تعامل با فرقه رجوی دارد و دولتهای غربی پس از اقتدارآفرینی ایران در عرصههای مختلف، خواستار کاهش تنش با ایران هستند تا مناسبات منطقهای خود را دچار مشکل نکنند. البته انجام این اقدام تهاجمی پلیس فرانسه علیه فرقه تروریستی منافقین، از ابعاد مهمی برخوردار است، زیرا این کشور به عنوان نخستین دولت به حمایت از اقدامات تروریستی مجاهدین پرداخت و با روی خوش از آنها که نزدیک به ۱۷ هزار هموطنشان را به شهادت رسانده بودند، استقبال کرد.
علاوه بر جانبداری ضد مردمی دولت فرانسه از تروریستها، بعدها اسنادی افشا شد که طی آن مکالمات و گفتگوهای مسعود رجوی و مقامات رژیم بعث عراق منتشر و مشخص شد که همکاریهای فرانسه و سازمان مجاهدین خلق فقط محدود به پناهندگی به مسعود رجوی نیست و فرانسه و واشنگتن از انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و دفتر نخستوزیری اطلاع داشتند.
مسعود رجوی در دیدار با سران رژیم بعث با اشاره به اطلاع واشنگتن و پاریس از انفجارها با افتخار میگوید: «همانگونه که اطلاع دارید من در سالهای ۱۹۸۱ تا ۱۹۸۶ در پاریس بودم. در آن سالها به اینگونه نبود و به ما تروریست نمیگفتند؛ هرچند که کاخ سفید و کاخ الیزه میدانستند؛ با کاخ الیزه هم ارتباط داشتیم. میدانستند که چه کسی حزب جمهوری را در ایران منفجر کرد و چه کسی و چرا عملیات علیه رئیسجمهور و علیه رئیسالوزرای [ایران]انجام داد. آنها میدانستند و خوب هم میدانستند ولی صفت تروریست هم به ما نزدند.»
عوامل موثر در تغییر موضع ضدایرانی فرانسه
این خصومت با ملت ایران تداوم یافت و در بزنگاههای مختلفی همچون اغتشاشات سال ۱۴۰۱ عیان شد و امانوئل مکرون ضمن حمایت از آشوبگران، دیداری نیز با مسیح علینژاد داشت تا بر آتش اغتشاشات بدمد؛ از همین رو تحرکات ضدگروهک تروریستی منافقین از سوی فرانسه، دلالت بر ذلت اپوزیسیون ضدایرانی دارد تاحدی که مقامات کشورهای اروپایی دریافتهاند جمهوری اسلامی ایران با بهرهمندی از پشتوانه مردمی، بیدی نیست که با تحرک چند برانداز و ائتلاف آنها، لرزیده و زمینگیر شود کمااینکه همه بدخواهان انقلاب اسلامی ایران همچون رجوی و پهلوی به زبالهدان تاریخ پیوستندوایران به استقبال انتخاب نهمین رئیسجمهور کشورش میرود؛ ازهمین رو استمرار دیپلماسی مقتدرانه، امری مهم است و باید جزو اولویتهای مردم برای رأی دادن به کاندیداها باشد تا خدای ناکرده سیاست خارجه، به اخم و لبخند دولتهای غربی گره نخورد. نکته حائز اهمیت دیگر این است که ننگ همکاری با دشمن متجاوز علیه هموطنان، باعث شده تا نقاب از چهره کریه منافقین بیفتد وحتی اپوزیسیون نیز راغب به همکاری با این گروهک تروریستی نیست به همین دلیل کشورهای اروپایی نیز با شناخت خوی وحشی این سازمان، از میزبانی آنها سرباززده و در راستای منافع ملیشان، اقدام به اخراج آنها کردهاند و اکنون تنها پوستهای از این مزدوران آمریکایی ـ صهیونیستی مانده است.
انتهای پیام