دادگاه رسیدگی به جنایتهای فرقه رجوی، بازخوانی تاریخ رنج مردم ایران از تروریستهایی است که از تحریم و خون همین ملت کاسبی کردند.
به گزارش فراق، مژگان پارسایی، متهم ردیف هشتم این دادگاه، یکی از عوامل اصلی تشکیل طراحی سازماندهی و هدایت تیم ترور امیر سپهبد علی صیاد شیرازی است.
وی فرزند محمد و متولد شهر مسجدسلیمان پس از اینکه برای ادامه تحصیل به کشور آمریکا میرود، تحت تأثیر برادرش که هوادار مجاهدین بوده جذب فرقه شده و درس را رها میکند.
متعاقباً نامبرده با یکی از اعضای این تشکیلات بهنام جلال شریفی ازدواج کرده و در زمان حمله رژیم بعث به ایران بهاتفاق همسرش عازم عراق میشود.
او در فرقه تروریستی رجوی مسئولیتهای متعددی از جمله مسئول اول مقر اشرف محافظ مریم رجوی، جانشین مریم و… داشته است.
همچنین مشارالیها در عملیاتهای نظامی تروریستی فروغ جاویدان و نسلکشی اکراد عراق موسوم به مروارید نیز شرکت میکند.
پارسایی در سال ۱۳۷۲ بههمراه مریم رجوی از کشور عراق خارج شده و در کشورهای اروپایی، اقدام به جمعآوری کمکهای مالی برای اهداف تروریستی تشکیلات میکند.
نامبرده در ادامه مجدداً در سال ۱۳۷۵ به عراق بازگشته و مسئول یکی از مقرهای شاخه نظامی گروهک تروریستی منافقین میشود.
این مقر چندین عملیات مرزی در منطقه قصرشیرین نفتشهر و حمله به مرزبانان جمهوری اسلامی را سازماندهی کرده است.
همچنین طی سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ که تیمهای عملیاتی تشکیلات پس از آموزشهای لازم بهمنظور ارتکاب اقدامات تروریستی به داخل کشور اعزام میشدند، پارسایی در نشستهای جمعی اعضای تیم را توجیه، تشویق و ترغیب به انجام این اقدامات میکند، به همین دلیل نیز اقدامات و فعالیتهای مشارالیها موجب میشود مسعود رجوی در نشست جمعی اعلام نماید بیشترین راندمان عملیاتی توسط قرارگاه تحت فرماندهی مژگان صورت گرفته و مژگان سازمان را نجات داده است.
وی مدتی نیز مسئولیت تشکیلات فرقه در فرانسه را بهعهده گرفته و پس از آن به مقر اشرف۳ در آلبانی منتقل و در قسمت مالی تأمین مالی تروریسم تشکیلات مشغول به کار میشود.
مژگان پارسایی یکی از زنان بسیار بددهن در فرقه رجوی بوده و معتقد است باید تا حد امکان از نفرات بیگاری کشید که فرصتی برای فکر کردن و اندیشیدن نداشته باشند.
سابقه پارسایی در سر سپردگی و بیرحمی برای قربانیان فرقه رجوی آشناست و اغلب جلسات مغزشویی و شکنجه روحی افراد از سال ۱۳۸۲ به بعد توسط او انجام میشد. این زنیکه با فریب و بی رحمی تمام، زنان و مردان مقر اشرف را مورد تهاجم، توهین و تمسخر قرار میداد تا در پست خود باقی بماند.
در کارنامه جنایت این زن پلید ۱۰۰ کشته و خودکشی از جمله مهری موسوی، مینو فتحعلی، یاسر اکبری نسب، شمس اله گل محمدی، احمد رازانی، آلان محمدی، فائزه اکبریان و زهرا فیض بخش در مقرهای اشرف ۱ و لیبرتی وجود دارد.
نامبرده تحت تعقیب اینترپل بوده و دارای اعلان قرمز بهشماره ۲۰۰۲-۴۲۶/۶-A است.
انتهای پیام