مسئول پژوهش و تحقیق واکسن برکت گفت: آلبانینشینها در زمان مطالعات بالینی با خبرسازیهای دروغ سردمدار تخریبها علیه دستاورد بزرگ پزشکی در ایران بودند.
به گزارش فراق، سریال «محرمانه» به کارگردانی محمود معظمی که از شبکه سه سیما روی آنتن رفته است، میخواهد به نوعی به چالشهای تولید واکسن و فعالیتهای پزشکی بپردازد و از طریق قاب تلویزیون جهاد تیم پزشکی و اطلاعاتی را به مردم نشان دهد.
عصر ۱۶ مهر ماه نشستی با محور سریال «محرمانه» و با حضور مهدی رضوانی مدیرگروه فیلم و سریال موسسه اندیشه شهید آوینی و همچنین حسن جلیلی عضو هیئت علمی دانشگاه و از مسئولان پژوهش واکسن برکت و تنی چند از اهالی رسانه برگزار شد.
دکتر حسن جلیلی با اشاره به دردسرها و حتی در برخی اوقات تهمتهایی که در راه تولید واکسن متحمل شدهاند، اظهار کرد: از شروع فعالیتها برای تولید واکسن تا اواخر سال ۹۹ که این کار در سکوت پیش میرفت، مشکلی وجود نداشت، اما به محض اینکه خبری مبنی بر اینکه ایران در حال تولید واکسن کروناست رسانهای شد، حواشی و هجمه علیه ایران و تیم پزشکی آغاز شد و حتی برخی از افراد تاثیرگذار و صاحب تریبون به ما اعتراض کردند که چرا اصلا میخواهید واکسن تولید کنید.
وی ادامه داد: ۳۰ بهمن ماه سال ۹۸ بود که وجود ویروس کرونا در ایران به شکل رسمی ورسانهای اعلام شد. نهم دی ماه سال ۹۹ مطالعات بالینی از طرف تیم پزشکی برای واکسن برکت آغاز شد. این فاصله زمانی برای مطالعات بالینی در زمان اوج پیک اومیکرون به ۲۸ روز کاهش یافت که این کاهش زمان یک افتخار و دستاورد بزرگ برای جمهوری اسلامی ایران محسوب میشود. ایران در آن زمان تنها و اولین کشوری بود که واکسن اختصاصی اومیکرون را در اختیار داشت.
دکتر جلیلی در ادامه با اشاره به انتشار خبرهای دروغینی که در آن دوران سخت و در فضای مجازی عنوان و منتشر میشد، اظهار کرد: مکان اصلی مطالعات علمی ما در هتل ارم بود و وقتی فاز بالینی در مرحله اول آغاز شد، خبری در رسانههای معاند و فضای مجازی منتشر شد که تعداد زیادی از مبتلایان به ویروس کرونا فوت شدهاند و جسد آنها شبانه از هتل ارم در حال انتقال است. منافقین آلبانینشین در آن دوران تلاش بسیاری کردند تا نیروهای خود را به کار بگیرند و خبرسازی دروغ کنند.
وی درباره اینکه چرا در آن زمان وارد مذاکره با تهیهکنندگان و کارگردانان نشدهاند و سریالها بعد از چند سال روی آنتن میروند، گفت: همانطور که میدانید خیلی از فیلمها و سریالها در همان زمان متوقف شد و محدودیتهای زیادی برای تولید آثار سینمایی و سریالها وجود داشت. البته شاید یادآوری دوران سخت کرونا امروز بهتر و تاثیرگذارتر باشد و مردم امروز درک بهتری از مجاهدتهای صورت گرفته در آن دوران داشته باشند.
این عضو هیأت علمی دانشگاه ضمن تشکر از مردم که یک سرمایه اجتماعی عظیم برای ایران محسوب میشوند، گفت: باید دقت کرد که در آن زمانی که حجم بالایی از تخریب توسط دشمنان در جامعه رواج یافته بود، بازهم این مردم بودند که با اطمینان به واکسن برکت در مرحله اول همراهی و اعتقاد خود را به نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران را به رخ جهانیان کشیدند.
وی افزود: ما برای فاز یک واکسن برکت ۱۸۰هزار نفر داوطلب تزریق واکسن داشتیم که این حد از اعتماد و فداکاری از طرف مردم شریف ایران قابل تقدیر و وصفنشدنی است. در زمان مطالعات بالینی نیز هزاران نفر داوطلب بودند، اما حجم تخریبها هر روز بیش از روز قبل بود که منافقین با خبرسازیهای دروغ سردمدار تخریبها علیه دستاورد بزرگ پزشکی در ایران بودند.
در ادامه این نشست مهدی رضوانی ضمن تشریح چگونگی ساخت سریال «محرمانه» توسط موسسه شهید آوینی گفت: این سریال به تلاشها و مجاهدتهای نهادهای امنیتی، ادای دین به کادر درمان، مافیای دارو و… میپردازد. سریال «محرمانه» برگرفته از داستانهای واقعی است که با نگاه درام و قصه گویی به عنوان یک سریال تولید شده و این شبها در حال پخش از شبکه سه سیما است.
وی ادامه داد: این سریال در یکی از قسمتها به کارهای داوطلبانه مردم و همیاری ملت ایران در دوران سخت کرونا میپردازد. سریال «محرمانه» قصد نداشته صرفا به تلخیهای آن دوران بپردازد و سعی کردیم به موفقیتها و در برخی اوقات اتفاقات خوش آن دوران هم بپردازیم.
رضوانی ضمن اشاره به مشکلات تیم تولید سریال «محرمانه» درباره روند طولانی ساخت این سریال گفت: زمانیکه میخواستیم فیلمبرداری سریال را آغاز کنیم، سفر به برخی کشورهای مدنظر برای ما امکانپذیر نبود و این یکی از دلایل تاخیر در تولید و پخش سریال «محرمانه» بود.
وی اظهار کرد: سریال «محرمانه» سعی دارد مشکلات و موانعی را که در زمینه تولید و تهیه واکسن کرونا وجود داشت، برای مردم و از طریق قاب تلویزیون شرح دهد. تحریم دارویی، مافیای دارو و… هم در کنار پرداختن به موضوع تولید واکسن کرونا از دیگر زوایایی است که سریال «محرمانه» به آن پرداخته است. چگونگی دور زدن تحریمها برای تامین دارو هم از دیگر مباحثی است که این سریال مد نظر قرار داده است.
رضوانی در پایان این نشست یادآور شد: نویسنده سریال «محرمانه» طی جلسات متعدد و در چندین ماه خاطرات شفاهی پزشکان و فعالان در حوزه تولید واکسن را شنید تا این روایتها کاملا بر اساس واقعیت بیان شود و ما هم بتوانیم تنها گوشهای از تلاشها و مشقتهای این عزیزان را نمایش دهیم.
انتهای پیام