تحلیلگر مسائل سیاسی در یادداشتی با اشاره به جنایت فرقه تروریستی رجوی در خرداد سال ۶۷ نوشت: جنایات فرقه رجوی در ترور و قتل عام ملت ایران در سال ۱۳۶۷ به گستره کل ایران پهناور بوده است.
به گزارش فراق، سازمان مجاهدین خلق (فرقه رجوی) را میتوان از جمله گروههایی دانست که خشونت و ترور عنصر جدایی ناپذیر ایدئولوژی التقاطی آن را شکل میداد. مشی مسلحانه در کنار گرایشهای التقاطی سازمان باعث شد تا حرکت و ایدئولوژی سازمان مورد توجه و پذیرش حضرت امام خمینی(ره) قرار نگیرد. حضرت امام(ره) در برابر توصیه بسیاری از یاران خویش درباره حمایت از سازمان حاضر به پذیرش و حمایت از این سازمان نشد. ایشان در برابر حرکتهای مسلحانه سازمان در پی ملاقات برخی از اعضا در نجف در سال ۴۹ گفته بودند، «شما نمیتوانید قیام مسلحانه بکنید. بیخود خودتان را به باد ندهید.»
در ارتباط با ایدئولوژی سازمان هم ایشان ضمن اشاره به یکی از آثار سازمان میگویند،«این کتاب به غیر از آن کلمه به نام خدا، بقیهاش همه مبانی مائو است. شما نمیفهمید، این افکار التقاطی است. اینها کار ما را عقب انداختند، نهضت را عقب انداختند. اینها معلومات ندارند و اسلام را وارونه معرفی میکنند.»
بعد از عزل بنیصدر در سال ۱۳۶۰، او به اتفاق مسعود رجوی با خلبان پیشین شاه به فرانسه متواری شد و در پی آن نیز سازمان نفاق موجی از ترور و انفجار را به امید براندازی نظام جمهوری اسلامی در سراسر کشور به راه انداخت.
بنیصدر و رجوی در پاریس به همراهی تعدادی از گروههای ضدانقلاب گروهی به نام شورای مقاومت ملی را تشکیل دادند. رجوی وعده سرنگونی سریع جمهوری اسلامی را طی دو ماه به رهبران سازمانهای همپیمان داد، اما گذشت زمان، باور متحدان رجوی را نسبت به سخنان وی سستتر کرد.
سال ۱۳۶۷ رجوی با تحریک صدام و به منظور تأثیرگذاری بر روند جنگ، با فراخوان هواداران فراری خود از کشورهای مختلف و با پیوستن تعداد زیادی از زندانیان فراری که طی سالهای قبل مورد رأفت نظام اسلامی قرار گرفته و آزاد شده بودند، دست به اجرای سه عملیات نظامی نسبتا گسترده با نامهای آفتاب (۸فروردین۶۷، فکه)، چلچراغ (۲۸خرداد۱۳۶۷، مهران) و فروغ جاویدان (۳مرداد۱۳۶۷، کرمانشاه) زد و در خلال این حملات تعداد زیادی از مردم و نیروهای نظامی به شهادت رسیدند.
پس از آنکه رجوی ها توانستند خوشخدمتی خود را به صدام نشان دهند، در ۲۸خرداد ۱۳۶۷ از مرز ایران عبور کرده و شهر مهران که پس از چندبار تبادل بین نیروهای ایرانی و عراقی متروکه و خالی از سکنه شده بود و ارتفاعات اطراف آن را تصرف کردند. منافقین در این عملیات از نیروهای بومی خود که به عنوان خطشکن بهره بردند. لباس نیروهای خطشکن آنان، لباس نیروهای ارتش جمهوری اسلامی بود؛ چرا که اولین سد در مقابل آنها نیروهای ارتشی لشکر ۷۷ خراسان بودند، لذا برای استفاده از اصل غافلگیری چنین تاکتیکی را انتخاب کردند.
پس از سه روز نیروهای عراقی منطقه را ترک کرده و عقبنشینی کردند و نیروهای منافقین را در منطقه جایگزین کردند. رجویها در منطقهای وسیع حضور داشتند. این وسعت به اندازه شهرستان مهران و ارتفاعات مهم اطراف آن مانند قلاویزان و در ادامه تا مناطق حاشیهای شهرهای سومار، قصرشیرین، کرند غرب و حتی اسلامآباد غرب به صورت پراکنده بود.
از ۲۸ خرداد ۱۳۶۷ تا زمان آغاز عملیات فروغ جاویدان از سوی منافقین و بهویژه در روزهای آخر مانده به عملیات فروغ جاویدان، کشور شاهد درگیریهای پراکنده این فرقه با مردم و یا با نیروهای نظامی بود. عملیاتهای تپهزنی (هدف قرار دادن ایستگاهها وپاسگاههای مرزی) خمپارهزنی به پادگانها و شهرها و عملیات دستبرد (حمله محدود به داخل مواضع دشمن، برای اجرای ماموریت ویژه و بدون قصد نگهداری زمین)، از نمونه اقدامات فرقه رجوی در این محدوده زمانی است.
در سال ۱۳۶۷ منافقین هزار و ۵۰۳ نفر از مردم ایران را به شهادت رساندند. بیشترین تعداد شهدا مربوط به عملیات فروغ جاویدان و کمترین شهدا مربوط به بمبگذاری در تهران است؛ حمله مسلحانه شامل تپهزنی، خمپارهزنی و حمله نظامی میشود. جنایات فرقه رجوی در ترور و قتل عام ملت ایران در سال ۱۳۶۷ به گستره کل ایران پهناور بوده است. استان تهران با ۲۷۴ شهید بیشترین و استان یزد با یک شهید کمترین تعداد شهدای حاصل از اعمال تروریستی این فرقه را تشکیل میدهند.
بیشتر شهدایی که سال ۶۷ توسط فرقه رجوی به شهادت رسیدند از نیروهای مسلح بودهاند. در واقع ۹۰۷ شهید از مجموع هزار و ۵۰۳ شهید، نظامی بودهاند. ۴۶۶ نفر از این شهدا از اعضای سپاه پاسداران، ۴۱۲ نفر از نظامیان ارتش و ۲۹ شهید هم متعلق به نیروی انتظامی بودهاند. همچنین ۳۹۵ تن از این شهدا نیز سرباز بودهاند. ۱۵۶ شهید دانشجو، دانشآموز و معلم بودند. پنج شهید پزشک، پرستار و امدادگر، ۱۵۹ شهید کارگر، کشاورز و دامدار و ۴۵ شهید کارمند بودهاند. اوج رذالت فرقه رجوی در ترور زنان و کودکان بیدفاع بود. ۲۰ تن از شهدایی که توسط فرقه رجوی در سال ۶۷ به شهادت رسیدند از زنان و کودکان بودهاند.
یادداشت از: همایون رهبران
انتهای پیام