• امروز : یکشنبه - ۴ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
به بهانه 4 اردیبهشت، سال‌روز به هلاکت رسیدن برادر بزرگتر مسعود رجوی

ببینید ৷ اعتراف کاظم رجوی به خیانت‌های خود علیه ملت ایران در دوران جنگ تحمیلی+ فیلم

  • کد خبر : 34143
  • 25 آوریل 2022 - 12:34

چهارم اردیبهشت سال روز به هلاکت رسیدن کاظم رجوی، برادر بزرگتر مسعود رجوی است.

kazem rajavi monafeg..30.30

به گزارش فراق، وی زاده ۱۹ بهمن ۱۳۱۲ از ماموران ساواک در اروپا بود که نقش مهمی در فرار رجوی از مرگ در دوران زندان شاه را بازی کرد.
پرویز ثابتی از مسئولین وقت ساواک درباره وی نوشته است: «برادر مسعود، یعنی کاظم رجوی را من می‌شناختم.
کاظم رجوی برای ادامه تحصیل به اروپا رفت و در کنفدراسیون دانشجویان ایرانی، فعالیت می‌کرد. من هم برای مسافرتی به سوئیس رفته بودم و از طرف ساواک کاری داشتم و ۸-۹ سال هم از سابقه من در ساواک می‌گذشت. حوالی سال ۱۳۴۷ بود و خواستم که کاظم رجوی را ملاقات کنم که مثلا ببینم چه کاری می‌توانم درباره او انجام بدهم. به کاظم تلفن زدم و گفتم که: «مرا یادت هست؟»، گفت: «بله، کجا هستید؟ و همدیگر را ببینیم» و رفتیم و همدیگر را دیدیم. در حین گفتگو دیدم که دُمَش سست است و به عنوان نمایندگی ساواک در آن‌جا استخدامش کردم و به نماینده ساواک در ژنو، تحویلش دادم و ماهی ۱۰۰۰ فرانک سوئیس هم برایش حقوق گذاشتیم و مأمور ما شد و گزارشات برای ما می‌فرستاد. وقتی سال ۱۳۵۰ که برادرش (مسعود) دستگیر شد، کاظم، فوری نامه نوشت و تلفن زد که: «آقا دستم به دامنت، برادرم را نجات بدهید» و من هم گفتم که: «ببینم چه کاری می‌توانیم بکنیم و بعد مسعود، محکوم به اعدام شد. من یک گزارشی درست کردم که برادرش برای ساواک، این کارها و خدمات را کرده و مسعود رجوی را یک درجه تخفیف بدهیم» رجوی در بازجویی‌ها، نسبتا همکاری کرد و آرام بود. خبر یک درجه تخفیف را که دادیم به روزنامه‌ها، نوشتیم که این ۱۰ نفر محکوم به اعدام شدند و مسعود رجوی به علت اینکه در جریان بازجویی با ما همکاری کرده، شامل یک درجه تخفیف شده است. رجوی در بازجویی‌ها، خیلی آدم‌ها را معرفی کرده بود و جمهوری اسلامی هم چند سال پیش، بازجویی‌هایش را منتشر کرده بود.»

خیانت و دروغ گویی در ذات کثیف این دو برادر نهادینه بوده و در هر زمانی برای رسیدن به اهداف خود از هیچ پستی و فرومایگی کم نگذاشتند.

در فیلمی که از کاظم رجوی منتشر شده می بینید که او اعتراف می کند در همان اوایل انقلاب اسلامی و دوران درگیری ملت ایران با جنگ تحمیلی با ارائه گزارش و اخبار غلط خواستار وضع قطع نامه علیه ایران می شود.

کاظم رجوی پلید در ۴ اردیبهشت ۱۳۶۹ در نزدیکی خانه‌اش در نزدیکی ژنو سوئیس مورد هدف گلوله قرار گرفت و به هلاکت رسید.

انتهای پیام / فراق

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=34143

نوشته های مشابه

24نوامبر
«عملیات مهندسی» بهانه‌ای برای انتقام‌گیری وحشتناک
بازخوانی یکی از فجیع‌ترین جنایات فرقه رجوی

«عملیات مهندسی» بهانه‌ای برای انتقام‌گیری وحشتناک

19نوامبر
ارتباطات اعضای مجاهدین در زندان شاه چگونه بود؟
برشی از خاطرات محمد محمدی (گرگانی)، زندانی زمان شاه

ارتباطات اعضای مجاهدین در زندان شاه چگونه بود؟