• امروز : پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 25 April - 2024

مزدوران فرقه رجوی را بیشتر بشناسیم: از مسئول نگهداری اشرف ابریشمچی تا عامل رساندن بمب به کشمیری

  • کد خبر : 31265
  • 16 سپتامبر 2021 - 9:31

در ادامه افشای اطلاعات و مشخصات عناصر فرقه رجوی، هویت برخی دیگر از عوامل این فرقه منتشر شد.

به گزارش فراق، حساب کاربری موسوم به «اختاپوس» مدتی است که در فضای مجازی برخی از مزدوران و پادوهای فرقه رجوی را معرفی می‌کند.

این اقدام که همزمان با سالگرد تأسیس سازمان مجاهدین خلق (فرقه رجوی) رخ می‌دهد، با واکنش‌هایی همراه شده است، از جمله اینکه بنا به ادعای این حساب کاربری تاکنون چندین بار مورد هک و نفوذ ناموفق قرار گرفته و برخی‌ها تلاش می‌کنند با تهدید، در زمینه افشاگری‌ها اخلال ایجاد کنند.

افشاگری‌هایی از این دست، به دلیل ماهیت تروریستی فرقه رجوی، همواره مورد توجه رسانه‌های داخلی و خارجی قرار گرفته است چراکه ۱۷هزار شهید ترور، عدد کوچکی برای یک ملت نیست. این در حالی است که حدود دو هزار نفر از اعضای این فرقه، در حالی که در شرایط برده‌داری به سر می‌برند و از حداقل‌های حقوق انسانی محرومند، تحت اسارت فیزیکی و ذهنی قرار دارند. خانواده‌های آنان نیز به دلیل نبود پل ارتباطی، در نگرانی و رنج همیشگی هستند. از سوی دیگر، نهاد‌ها و کشور‌های غربی مدعی حقوق بشر و سازمان‌های به‌اصطلاح بین‌المللی، به علت زد و بند‌های سیاسی با امریکا و متحدانش، در قبال این فرقه جنایتکار سکوت اختیار کرده و حتی مقدمات نشست‌های حضوری و مجازی آن‌ها را فراهم می‌کنند.
درباره هدف این حساب کاربری عنوان شده «شاید می‌پرسید از کجا آمدیم؟ هدفمان چیست؟ برای چه می‌جنگیم؟ ما از میهن آمدیم و برای وطن می‌جنگیم و علیه دیکتاتور‌های کرواتی می‌جنگیم. با ما برای اطلاع از درد و شکنجه و سرکوب در سازمانی که روزی نام آن برای مجاهدین بود، همراه شوید. منتظر باشید، منتظر افشاگری‌های دست اول.»

البته لازم به توضیح است، سایت فراق درباره برخی از این اسامی در گذشته مفصل افشاگری نموده اما به جهت اهمیت موضوع و یادآوری در اینجا هم مورد اشاره قرارمی گیرد.

اسامی و مشخصات دیگر عناصر فرقه رجوی به شرح زیر است:

*مرضیه گل مریمی

فرزند سید مصطفی، برادرزاده‌هایش (حنیف، علیرضا و امین) پس از انتقال به آلبانی از سازمان جدا شدند. در سال‌هایی که زنان در مراکز نظامی بودند فرمانده دسته پشتیبانی و امداد بود. پس از تشکیل مراکز مستقل زنان به آن مراکز منتقل شد.

* نیلوفر عالمیان

فرزند مجید و فریده مهدوی از اعضای قدیمی سازمان تا دهه۸۰ فرمانده دختران جوان بود و به سطح فرمانده یگان ارتقا یافت. بعد از انتقال به لیبرتی برای آنکه از سازمان جدا نشود به سطح فرمانده مرکز رسید.

 *ژاله داعی‌السلام

 فرزند احمد، خواهرش زهرا و برادرش حسین و برادرزاده‌اش شهاب و رضا عضو تشکیلات هستند. در زمان حضور در عراق در قسمت دفتر مرکزی بود و به عنوان مسئول امورات اداری دفتر مژگان پارسایی انتخاب شد. همچنین مسئولیت نگهداری اشرف ابریشمچی، دختر مریم رجوی برعهده وی گذاشته شده بود.

*جواد قدیری کفرانی، عامل بمب‌گذاری مسجد ابوذر

 وی با نام سازمانی علی سعادتی شناخته می‌شود و فرزند شیخ علی قدیری، از علمای بنام حوزه علمیه اصفهان است
او قبل از انقلاب با زهره عطریانفر، خواهر محمد عطریانفر ازدواج کرد. مأموریت ویژه‌اش نفوذ به دستگاه‌ها و نهاد‌های دولتی تازه تشکیل‌شده در اوایل انقلاب بود. اوایل انقلاب قبل از اینکه وارد کمیته اطلاعاتی شود، در بخش حفاظت آیت‌الله خمینی بود. وی در اداره دوم ارتش نفوذ کرد و از آن طریق به شنود و انتقال اسناد محرمانه به سازمان مشغول بود. سعادت همچنین در سرقت اسناد مربوط به کودتای نوژه نیز دست داشت. جواد قدیری جزو عاملان انتقال بمب و رساندن به دست کشمیری و کلاهی برای انفجار دفتر نخست‌وزیری و کشته شدن (شهادت) اعضای کابینه و شخص نخست‌وزیر وقت ایران بود.
مهم‌تر اینکه قدیری، عامل اصلی بمب‌گذاری و ترور آیت‌الله خامنه‌ای در مسجد ابوذر در ششم تیر سال ۱۳۶۰ نیز بود. پس از این اقدام از ایران گریخت و تا سال ۱۳۶۴ در فرانسه اقامت داشت و از اعضای مرکزیت سازمان محسوب می‌شد. پس از گسترش فعالیت‌ها در عراق به پادگان اشرف منتقل شد و از همان زمان در بخش آموزش فعالیت می‌کرد. پس از انحلال شورای مرکزی در سال ۱۳۶۸ عضو هیئت اجرایی یعنی بالاترین رده برای مردان شد. در سازمان در بخش‌های ستادی و آموزش تحت مسئولیت افسانه شاهرخی فعالیت می‌کرد و از نفرات نزدیک رجوی و عضو کلیدی سازمان در آموزش به شمار می‌رود. او مسئولیت چک و تأیید همه گروه‌های عملیاتی را که به ایران اعزام می‌شدند به عهده داشت.

* مینا وطنی

 خواهرش میترا و همسر خواهرش فرزاد اتراک / این افراد از اعضای قدیمی سازمان هستند. مینا وطنی از سال ۱۳۷۶ در ستاد داخله در امور پشتیبانی و اداری مشغول کار بود. در سال ۱۳۹۴ با نام مستعار «ایران وطنی» همراه با سایر اعضا به آلبانی منتقل شد.

 * فرید یازجی

فرید یازجی فرزند کمال در سطح فرمانده دسته پشتیبانی در عملیات‌ها حضور داشت. سازماندهی وی نیز اغلب در قسمت‌های پشتیبانی و لجستیکی بود و در قسمت سرویس و نگهداری خودرو‌ها و تعمیرات در بخش اداری مراکز فعالیت می‌کرد.

* نیره بازگونه

نیره بازگونه فرزند حسن در رده شورای رهبری، طی سال‌هایی که زنان در مراکز نظامی بودند، فرمانده دسته بود. او در مراکز نظامی مردان به عنوان عضو ستادی مدیریت بخش اداری را بر عهده داشت. بعد از چند سال ارتقا یافت و تا سطح معاون و بعد هم فرمانده مرکز پیش رفت.

* دامونا تعاونی

  دامونا تعاونی فرزند امیر مادرش نجاح جواهری عضو سازمان است. تعاونی مسلط به برنامه‌نویسی و طراحی سایت بوده و چندین سال به طور حرفه‌ای در کار طراحی سایت و برنامه‌نویسی فعالیت داشته است. وی هم اکنون عضو یگان‌های زنان است.

* حبیبه طاولی

 حبیبه طاولی فرزند روح‌الله تا سال ۱۳۸۲ در فرماندهی یگان پشتیبانی پس از مدتی معاون «اف ام» شده و سپس فرمانده یک مرکز نظامی شد. پس از جدایی همسرش، در رده بالاتر فرماندهی قرار گرفت تا او را حفظ کنند. دخترش آزاده هم اکنون در اروپا زندگی می‌کند.
تیم‌های سایبری منافقین در فضای مجازی فعال هستند و بار‌ها عملیات‌های ترند هشتک‌های دروغین علیه ایران را انجام داده‌اند. حال روشن نیست این فرد افشاکننده وابسته به سرویس‌های اطلاعاتی ا‌ست یا کسی است که قبلاً عضو این گروهک بوده و سپس جدا شده و تصمیم به افشاگری گرفته است، حتی روشن نیست که اطلاعات افشا شده توسط او قابل بهره‌برداری است یا خیر. در هر حال یادآوری جنایات منافقین در دنیایی که پی تطهیر دشمنان ملت ایران است، می‌تواند مفید باشد.

انتهای پیام / فراق

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=31265

نوشته های مشابه

22آوریل
«دختر وزرا»؛ سناریویی برای فروکش کردن ضرب سیلی به رژیم کودک‌کش
اولین اثر جلسه مخفیانه افسر اطلاعاتی رژیم صهیونیستی با سرکردگان فرقه رجوی رونمایی شد

«دختر وزرا»؛ سناریویی برای فروکش کردن ضرب سیلی به رژیم کودک‌کش

17آوریل
فاکتِ چشمان ۱۲ تا داشتم / قربان عرب حسرت به دلی با یادآوری خاطرات را نوشته بود
افشای اسنادی از جمع‌بندی نشست‌های غسل هفتگی و عملیات جاری مردان و زنان در فرقه رجوی

فاکتِ چشمان ۱۲ تا داشتم / قربان عرب حسرت به دلی با یادآوری خاطرات را نوشته بود