مطبوعات عراق
مجاهدین، از تاسیس قرارگاه لجستیکی داعش
در آلبانی تا آماده باش برای حمله به خانواده ها درعراق
نشریه اصباح الجدید یکی از معتبر ترین و پر تیراژ ترین نشریات عراق در گزارشی از وضعیت مجاهدین خلق اعلام کرد که حدود ۵۰۰ تن از این افراد مستقر در لیبرتی تاکنون به آلبانی منتقل شده اند. وی پس از توضیح مختصری از توافق مقامات آلبانی با امریکا برای تقبل تعدادی از این افراد ادامه میدهد که بنابر منابع موثق در پاریس این گروه در حال بوجود آوردن کمپی برای جایگزینی کمپ اشرف در بیرون شهر تیرانا (آلبانی) است و حدود پانزده نفر از سرگردگان گروه را برای این کار به این شهر گسیل کرده است. این نشریه معتبر عراقی با اشاره به شرکت سخنرانان اجاره ای در کارناوال اخیر مریم رجوی در پاریس میگوید حمایت غرب از این گروه الان صرفا در گرو نتیجه مذاکرات اتمی با ایران است و این گروه در صورت توافق بین پنج بعلاوه یک و ایران دیگر کارآیی نخواهد داشت که البته نگرانی جدی سران گروه را بوجود آورده است.
لینک به مطلب (عربی)
http://www.newsabah.com/wp/newspaper/52686
Head of the Iraqi Centre for Media Development, Adnan al-Sarraj
نشریه الصباح همچنین در مطلبی مجزا با دکتر عدنان اسراج، رئیس المرکز العراقی للتنمیه الإعلامیه، و از سیاستمداران متنفذ و با سابقه عراق مصاحبه ای انجام داده است که در این مصاحبه دکتر سراج با تشریح وضعیت عراق و لزوم مقابله با تروریسم بالاخص از داعش و مجاهدین خلق بعنوان نیروهای تروریستی وارداتی یاد می کند و بر اساس مدارک موجود به حمایت مستقیم و غیر مستقیم مجاهدین خلق از داعش و تهدید های آن علیه ملت عراق اشاره دارد. وی در این مصاحبه میگوید که دولت و ملت عراق یکپارچه و مصمم به پایان دادن قائله مجاهدین خلق و داعش در عراق بوده و کشور را لوث وجود این گروههای تروریستی پاک خواهند کرد.
لینک به مطلب (عربی)
http://www.newsabah.com/wp/newspaper/42114
Judit Neurink: Iraq under my skin
نشریه رووداو، از نشریات اصلی منطقه کردستان عراق در گزارشی انگلیسی به قلم خانم “جودیت نیورینک” ژورنالیست صاحب نام هلندی مستفر در کردستان مطلبی در خصوص همین مسئله منتشر نموده است و با اشاره به منابع نشریه الصباح در پاریس به بررسی وضعیت جدید مجاهدین خلق پرداخته و پس از توضیحاتی در مورد تاریخچه خیانتبار و ضد بشری گروه از جمله جنایاتشان در زمان مزدوری برای صدام حسین به نظرات ایران اینترلینک و مسعود خدابنده بعنوان متخصص در این امر اشاره می کند.
مسعود خدابنده میگوید “اکنون که سیاست های بین المللی با مذاکرات بین ایران و امریکا در خصوص مسائل اتمی رو به پیشرفت است مجاهدین خلق نگران تر از همیشه بدنبال ولینعمتانی جدید می گردند”
وی میگوید “گزارشات از استیصال مجادین خلق نشان میدهد که مجاهدین خلق برای یافتن ولینعمت جدید این روزها حتی خود را بعنوان نیروی قابل استفاده در مبارزه علیه شیعیان در یمن به سفارت عربستان عرضه کرده اند”.
مسعود خدابنده همچنین میگوید ” در حالی که مسیرهای ارتباطی و کمپ های آموزشی و پشتیبانی تروریستها در خاک کشورهای ترکیه و سوریه و عراق تحت نظر جدی قرار گرفته و روز به روز برایشان نا امن تر میشود، فرمانده های تروریستها و سران نیروهای مزدور می توانند از این مراکز پشتیبانی و آموزشی مجاهدین در آلبانی حداکثر استفاده را بکنند”.
وی ادامه میدهد “کجا بهتر از این می توان یک مرکز تعلیماتی و پشتیبانی تروریستی امن و بی خطر برای داعش احداث کرد؟ آلبانی بهترین نقطه برای آنهاست. این کشور در خاک اروپا قرار دارد ولی در عین حال جزوی از اتحادیه اروپا نیست و قوانین و نظارتهای این اتحادیه و جامعه بین الملی بر آن حاکم نیست. از طرف دیگر اگر چه آلبانی کشوری مسلمان است ولی فساد شدید اقتصادی ، حضور و روابط باندهای مافیایی در این کشور هم شهرت فراوانی دارد که طبعا دست گروههایی همچون مجاهدین و داعش را باز تر می کند.
گزارش در پایان با اشاره به حضور خانواده های گروگانهای رجوی در خارج از کمپ لیبرتی به این واقعیت اشاره می کند که تمامی این مسائل یک بعد “حقوق بشری” هم دارد و عدم اجازه دیدار به خانواده هایی که بعضی از آنها سالهای سال است که عزیزانشان را ندیده اند را نباید فراموش کرد. گزارش میگوید برخی از منابع اطلاع داده اند که مجاهدین خلق به نفرات داخل لیبرتی دستور تولید “بمب های بنزینی” و آماده باش نظامی داده اند و گفته اند که نیروهای ایران (خانواده ها) قصد حمله و کشتار همه ساکنین لیبرتی را دارند. وزارت حقوق بشر عراق و صلیب سرخ بارها از مجاهدین درخواست کرده اند که اجازه ملاقات حتی محدود به خانواده ها را بدهند ولی متاسفانه تا کنون مجاهدین قبول نکرده اند. برخی از این خانواده ها دهه هاست که نتوانسته اند اعضای خانواده خود را ملاقات کنند.
لینک به مطلب (انگلیسی)
http://rudaw.net/english/middleeast/iraq/230620152
(پایان)