فراق: سیاست های آمریکا اگر که می خواهد با ایران تعامل کند باید تغییر کند، یکی از این تغییرها رویکردشان در آلبانی است.
همچنانکه شاهد هستید در این روزها یکی از مهمترین اتفاقات جهان انتخابات آمریکا می باشد که توجهات زیادی را به خودش معطوف داشته است.
خیلی از حکومت های جهان منتظر می مانند که ببینند کدام یک از احزاب موجود در آمریکا قدرت را در دست خواهند گرفت تا بتوانند سیاست های خارجی خود را در این راستا تدوین نموده و به پیش ببرند.
با توجه به نوع حکومتی که دونالد ترامپ در کاخ سفید راه انداخته بود اغلب کشورهای جهان از شیوه حکومت داری وی ناراضی بوده و خواهان به دست گرفتن قدرت توسط او را نبودند.
ترامپ قبل از آنکه یک سیاستمدار باشد یک تاجر بود و همین امر باعث شده بود که مناسبات کشورهای جهان با آمریکا به هم ریخته شود.
بر می گردم به مسئله اصلی خودمان، یعنی رویکرد فرقه رجوی با انتخابات آمریکا. فارغ از این داستان ما در کنار این موضوع شاهد آن بودیم که فرقه رجوی چگونه از وضعیت پیش آمده سوء استفاده کرده و با فریب و نیرنگ افراد تحت اسارت خود را به باقی ماندن در تشکیلات تشویق می کند تا که به سر رسید گفته شده رجوی طاقت بیاورند.
قابل توجه دوستان، سالهاست که رجوی با همین شیوه توانسته کسانی که در داخل فرقه هستند را فریفته و در داخل نگه بدارد.
با گرفتن تعهد نامه ای که در داخل آن یک تاریخ ثبت شده از افراد خواسته می شود که تا تاریخ موعود در داخل مناسبات رجوی دوام بیاورند و اگر در این تاریخ گفته های رجوی محقق نگشت هر کسی به دنبال زندگی خودش برود.
اما به محض اینکه تاریخ گفته شده سر می رسد و تحلیل های آب دوغ خیاری رجوی به پایان رسیده و محقق نمی شود به ترفند دیگری دست یازیده و با شیادی به میدان آمده که مگر مجاهد تاریخ دار داریم؟
مگر مجاهد برای تاریخ مشخصی به میدان می آید؟ و از این قِسم خزئبلات رجوی ساخته.
جالب است که بدانید این بار نیز مثل دفعات گذشته تیرش به هدف نخورد و تحلیل های کشکی او خالی از آب در آمد، بلافاصله به صحنه آمده و گفت:
«با ترامپ و بی ترامپ حکومت ایران توسط جوانان شورشی و خودمان سرنگون خواهد شد.»
بسیار خب، همچنانکه مشاهده می فرمائید می شود متوجه شد که رجوی از روی کار آمدن دونالد ترامپ اساسا روی برگردانده و نا امید شده است و تا دیروز که قرار بود ترامپ حکومت ایران را تغییر و رجوی را سرکار بیاورد، اکنون این وظیفه بر عهده خود آنان گذاشته شده است.)
این شامورتی بازی های رجوی که تمامی ندارد، سیاست از این تیر تا تیر بعدی فرج است، همیشه سر لوحه فرقه رجوی بوده است، زیرا بهتر از هر کسی می داند که دیگر دوران او تمام شده است و با تعدادی آدم پیر و فرتوت هم نمی شود که خط کاری را پیش برد.
کسی که خودش را مخفی نگه می دارد و نمی خواهد در انظار جهانیان دیده شود بهتر آنکه برای همیشه گورش را گم کرده و هیچ حرفی نزند. کدام یک از کسانی که دم از رهبری گروهی را زده اند خود را مخفی کرده و نشان نمی دهند؟
همانگونه که می شود حدس زد، از این به بعد سیاست های آمریکا اگر که می خواهد با ایران تعامل کند باید تغییر کند، یکی از این تغییرها رویکردشان در آلبانی است. برچیدن لانه تروریستی فرقه رجوی و آزاد سازی کسانی که سالهاست در اسارت آنان به سر می برند و از دیدن خانواده هایشان محروم بوده اند. اگر «جو بایدن» می خواهد که با ایران گفتگوی سازنده ای داشته باشد لاجرم باید حمایت از تروریسم را از صفحه خود حذف نموده و رویکرد عاقلانه ای پیشه نماید.
این مسائل چیزهایی هستند که به زودی شاهد تغییر آنها خواهیم بود و رجوی هم باید فکر دیگری برای خود و عناصر تروریستش بکند.
یادداشت از: بخشعلی علیزاده
انتهای پیام / فراق