«مرجان» خواننده فرقه تروریستی رجوی در مصاحبهای که از شبکه تلویزیون «سیمای آزادی» پخش شد درباره بازداشت خود و همسرش فریدون ژورک گفته بود که از اوایل سال ۵۹ به جمع هواداران سازمان مجاهدین خلق پیوسته بودند و در همین رابطه در ۱۶ تیرماه ۱۳۶۱ در خانهشان دستگیر میشوند. او در همین مصاحبه گفته بود که پس از آزادیش از زندان «۱۷ سال تمام ممنوع الخروج بودهاست.»
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فراق به نقل از مزاحمین خلق، «شهلا صافی ضمیر» در سال ۱۳۲۷ متولد شد. او پس از اتمام تحصیلات متوسطه با مهدی علیمحمدی (گوینده رادیو و دوبلور) ازدواج کرد. وی در سن ۲۱ سالگی برای نخستین بار در فیلم «دنیای پر امید» به کارگردانی احمد شیرازی بر پرده سینما ظاهر شد. او پس از جدایی از همسر خود با «فریدون ژورک» ازدواج کرد. در آن زمان چون شهلا ریاحی با نام شهلا معروف شده بود، نام هنری «مرجان» را برای خود برگزید. مرجان از هنرمندانی است که در آغاز بازیگر سینما بوده و در فیلمهای بسیاری بازی کردهاست. او در طول فعالیت سینمایی خود با بازیگران معروف و سرشناسی چون محمد علی فردین، ناصر ملک مطیعی، رضا بیک ایمانوردی، سعید راد، رضا فاضلی و ایرج قادری به ایفای نقش پرداخته است. در آن زمان خوانندههایی چون عهدیه در فیلمها با وی ترانه میخواندند. مرجان متوجه صدای خوب خود میشود و با خواندن ترانه «کویر دل» که پیشتر خواننده ترکیهای آژدا پکان آن را به زبان فرانسه و به نام «viens dans ma vie» اجرا کرده بود، بسیار معروف شد. با شرکت در شوهای تلویزیونی محبوبیت او بیشتر شد و پس از خواننده شدن سینما را رها کرد و در فیلمی بازی نکرد. پس از انقلاب در سال ۱۳۶۱ به علت هواداری از مجاهدین خلق دو ماه پس از دستگیری همسرش بازداشت شد. او تا سال ۱۳۶۹ در زندان اوین بود. مرجان چند سال پس از آزادی در سال ۲۰۰۶ میلادی از ایران خارج شد و در خارج از ایران با سازمان مجاهدین خلق (منافقین) همکاری کرد.
وی در مصاحبهای که از شبکه تلویزیون «سیمای آزادی» پخش شد درباره بازداشت خود و همسرش فریدون ژورک گفته بود که از اوایل سال ۵۹ به جمع هواداران سازمان مجاهدین خلق پیوسته بودند و در همین رابطه در ۱۶ تیرماه ۱۳۶۱ در خانهشان دستگیر میشوند. او در همین مصاحبه گفته بود که پس از آزادیش از زندان «۱۷ سال تمام ممنوع الخروج بودهاست.»
او سرانجام پس از پشت سر گذاشتن یک دوره بیماری، ۱۶ خرداد ماه ۱۳۹۹ درگذشت.
تصاویر انتهای کلیپ طی ۲۴ ساعت بعد از مرگ مرجان توسط سلبریتی های داخل کشور پست یا استوری شده است.
سابقه همکاری برخی افراد معلوم الحال مانند «مرضیه» یا «مرجان» با سازمان تروریستی منافقین، امری پنهانی نیست و این افراد بارها عضویت و حمایت خود از منافقین را اعلام داشته اند و دیدارهای آنها با سرکردگان منافقین رسانهای شده است. حال سوال اینجاست با علم به وابستگی و عضویت این افراد در منافقین، با چه نیت یا نگاهی، برخی رسانهها و سلبریتیها در بزرگداشت او مطلب مینویسند؟ آیا صرفا داشتن یک هنر، آنقدر اصالت و موضوعیت دارد که حمایت از تروریستی ترین سازمان تاریخ ایران را در حاشیه قرار دهد؟ و آیا دستگاههای ذیربط نظارتی هیچ مسئولیتی در قبال این نوع حمایتهای علنی از مبلغان منافقین ندارند؟
انتهای پیام