دردسرهای حضور منافقین در کشورهای مختلف تمامی ندارد. این فرقه تروریستی در هر کشوری که باشد، نشان داده که جز دردسر برای مردم آن کشور، سودی ندارد. با این وجود فشار آمریکا بر دولت های وابسته ای چون آلبانی، باعث می شود تا این کشورهای ضعیف، مجبور باشند همچنان خود را میزبان منافقین دانسته و تبعات این میزبانی را نیز بپذیرند.تروریست های منافق که جایی در کشور خود نداشته و قریب به چهار دهه است که از ایران طرد شده اند، حالا آوارگانی سیاسی هستند که برای رسیدن به منابع مالی بیشتر که بتواند مخارج سنگین رهبران آنها را تامین کند، دست به کارهای مختلفی می زنند. از انجام عملیات انتحاری و قرار گرفتن در کنار تروریست های تکفیری گرفته تا برگزاری شو سیاسی و اتهام زنی به کشورها مختلف و پیمانکاری عملیات سرکوب دولت های تروریستی و حتی دزدی!
شاید اقدام آخر کمی تعجب برانگیز باشد، اما واقعیت دارد. تروریست های منافق نه فقط در عراق در نقش نیروی سرکوبگر صدام با مردم این کشور درگیر شدند، بلکه حتی در این کشور دست به دزدی هم می زدند. حالا آنها همین نقش را در آلبانی هم برعهده گرفته اند!
رسانه های آلبانی به تازگی خبر دادند سه فرد مسلح با ورود به یک هواپیما در باند فرودگاه تیرانا ده میلیون یورو از داخل این هواپیما سرقت کردند. جالب این است که این سرقت سومین عملیات تبهکارانه اینچنینی در سه سال گذشته پس از انتقال عناصر گروهک تروریستی منافقین به آلبانی است. منافقین پیش از این، سابقه سرقت پول از بانک های ایرانی را داشته اند. در یکی از بزرگ ترین سرقت ها، منافقین دو میلیون ریال از یکی از بانک های شهر همدان در سال ۱۳۶۱ سرقت کردند. در سال ۱۳۴۹ نیز منافقین نخستین عملیات هواپیما ربایی خود را در مسیر دبی به بغداد انجام دادند. شاید برای همین است که بنیاد جیمز تاون آمریکا سال گذشته میلادی نسبت به عواقب حضور مجاهدین خلق در آلبانی و خروج آنها از کنترل مقامات آلبانی هشدار داده بود.
این هشدارها جدی گرفته نشد، چراکه دولت های غربی هنوز می خواهند از منافقین به عنوان پیمانکاری تروریستی استفاده کنند. عجیب این است که دولت های غربی قدرت تشکیل یک سازمان تروریستی جدید را ندارند. بنابراین از همان باقیمانده های تروریست هایی استفاده می کنند که ۴۰ سال است جز هزینه گذاشتن روی دست مردم اروپا و آمریکا سودی به حال کسی دیگر نداشته اند.
واضح است که مردم آلبانی مانند مردم عراق از حضور فرقه تروریستی در خاک خود خرسند نیستند. نظرسنجی ها نشان می دهد که مردم آلبانی مانند سایر ملت های اروپایی نمی خواهند در همسایگی خود افرادی را ببینند که سابقه کشتار عمومی داشته اند. با این حال فشار دولت آمریکا آنها را مجبور به این کار کرده و دولت آلبانی نیز به مردم متعهد شده منافقین چون زامبی هایی در پادگان خود محصور باشند.
به نوشته هابیلیان، با این وجود این زامبی ها هرازچندگاهی از قفس بیرون آمده و اقدام به عملیات تروریستی و سرقت می کنند. اقدامی که نشان دهنده ماهیت اصلی آنها به عنوان یک گروه ضدمردمی است و این تازه آغاز راهی است که می تواند حتی به قتل عام عمومی مردم آلبانی هم منتهی شود.
یادداشت از: دکتر مصطفی انتظاریهروی
انتهای پیام