این روزها موج افشاگری روزنامه های اروپایی از خطر تحرکات فرقه تروریستی رجوی به جریان افتاده است.به گزارش فراق، این بار یک روزنامه سوئیسی با توجه به منفور بودن فرقه تروریستی رجوی در بین ایرانیها حمایتهای غرب و به ویژه آمریکا از این گروه را راهی اشتباه و خطرناک دانست.
روزنامه سوئیسی «نویه زوریخه سایتونگ» در مطلبی به حمایت های آمریکا از فرقه تروریستی رجوی برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران انتقاد وارد کرده و نوشت: سیاستمداران مهم در دولت آمریکا از سازمان مجاهدین خلق به عنوان جایگزین دموکراتیکی برای نظام جمهوری اسلامی ایران حمایت می کنند. منتقدان این را به عنوان یک راه غلط خطرناک ارزیابی می کنند.
این روزنامه سوئیسی در ادامه نوشت : تاریخچه سازمان مجاهدین خلق ایران خونین، آشفته و تراژیک و روش ها و رویکردهای آن بحث برانگیز و ایدئولوژیش پر از تناقضات است. هیچ گروه اپوزیسیون ایرانی مانند این گروه دچار چند قطبی نشده و هیچ گروهی تا این حد منتقد نداشته و البته هیچ گروهی هم تا این حد حامی مهم و معروف ندارد.
به نوشته تسنیم، فرقه تروریستی رجوی مدتهای مدیدی است که طرفداران قدرتمندی در غرب دارد؛ البته از زمانی که آن ها سه هوادار مهم در کاخ سفید پیدا کردهاند یعنی «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا و «رودی جولیانی»، وکیل ترامپ این پرسش جدید مطرح است که آن ها چه نقشی را در سیاست واشنگتن در قبال ایران ایفا کرده و آیا واقعا متحد درستی برای واشنگتن هستند.
در ردیف اول این اجلاس مریم رجوی با روسری سبز رنگش نشسته بود که حدود چندین دهه است سرکردگی فرقه تروریستی مجاهدین را بر عهده دارد و خود را به عنوان رئیس جمهور منتخب کشورش می داند!
«جان بولتون» هم یک سال پیش در پاریس اظهار داشته بود که رفتار و اهداف نظامی جمهوری اسلامی ایران در تهران تغییر نخواهد کرد و از این رو تنها راه حل تغییر نظام در این کشور است.
«امید نوری پور» از نمایندگان بلندپایه حزب سبز آلمان درباره حمایت از فرقه تروریستی مجاهدین ایران هشدار داده چرا که به زعم وی علامت سوال های بزرگی درباره ایدئولوژی آن ها، ساختارها و مشروعیت آن ها وجود دارد و آن ها به دلیل گذشتهای که دارند به ندرت دیگر در ایران حامی و پشتیبانی دارند.
این سیاستمدار آلمانی بر این باور است که بسیاری در ایران هنوز حملات تروریستی این گروه و حمایتهایش از صدام حسین در جنگ عراق را به یاد دارند.
«عدنان طباطبائی» از کارشناسان مسائل ایران هم بر این باور است که فرقه رجوی به دلیل نقشی که در جنگ ایران و عراق ایفا کرد امروزه نزد ایرانیان منفورتر از القاعده و داعش است.
البته حامیان این گروه در غرب دیدگاه دیگری نسبت به آن دارند. «نیوت گینگریچ»، سخنگوی سابق مجلس نمایندگان آمریکا هم در مجمع سالانه منافقین در ژوئن گذشته این گروه را به عنوان جنبشی برای آزادی، حقوق برابر و دموکراسی نامید.
«جولیو ترزا»، وزیر امور خارجه سابق ایتالیا هم این گروه را به عنوان یک جایگزین دموکراتیک معتبر در ایران و متحد طبیعی غرب نامید.
نویسنده در ادامه به رویکردهای سختگیرانه فرقه رجوی از جمله لزوم جدایی زوج ها و ممانعت از دوستی های صمیمانه اشاره کرده و همچنین خاطر نشان کرد که سازمان عفو بین الملل در سال ۲۰۰۵ در گزارشی نوشت که چگونه افرادی که از این سازمان خارج می شدند تحت فشار قرار گرفته و بعضا سال های طولانی بازداشت و شکنجه می شدند.
دولت آلمان در پاسخی به درخواست حزب سبز آلمان در ماه سپتامبر فر قه رجوی را به عنوان یک گروه اپوزیسیون با رهبری مستبد دانست که از زمان تاسیسش کاربرد خشونت را به عنوان ابزار مشروعی برای پیشبرد اهداف خود می داند.
«بیژان دییر سارای»، از نمایندگان حزب لیبرال دموکرات پارلمان آلمان هم بر این عقیده است که این یک راه غلط است که سیاستمداران غربی از گروهی حمایت کنند که هیچ پشتیبانی در ایران ندارد.
وی حمایت از فرقه رجوی را حماقت محض دانست و تاکید کرد که من به همه حامیان این گروه فورا مشاوره می دهم که به تاریخچه این سازمان بپردازند.
انتهای پیام