• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024

فرقه رجوی اطلاعات عملیات « کربلای ۴» را به صدام حسین فروخت

  • کد خبر : 19012
  • 01 ژانویه 2019 - 12:11

حمله نظامی گسترده ارتش صدام حسین به ایران که در تاریخ با عنوان جنگ عراق با ایران شناخته می‌شود، دومین جنگ طولانی قرن بیستم پس از جنگ ویتنام بود که نزدیک به هشت سال به طول انجامید.
این جنگ در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ برابر ۲۲ سپتامبر ۱۹۸۰ آغاز شد و پس از حدود ۸ سال در مرداد ۱۳۶۷ با قبول آتش‌ بس از سوی دو طرف و پس از به جا گذاشتن صدها نفر کشته و ۱۱۹۰ میلیارد دلار خسارات به دو کشور خاتمه یافت.
در این جنگ ۳۰ کشور قدرتمند جهان با تمام امکانات همراه صدام حسین بودند و در کنار آنان، سازمان فرقه رجوی بود که سرنوشت خود را به این جنگ گره زده بود و با تمام امکانات در خدمت صدام حسین قرار گرفته بود.

چنانچه ۷ روز پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ توسط ایران، حدود ۷ هزار نیروی فرقه رجوی که از سرتاسر جهان در پادگان اشرف گردآوری شده بودند. با تمام امکانات و تجهیزات جنگی و با پشتیبانی هوایی، زمینی و توپخانه صدام حسین، از طریق شهرهای مهران و اسلام‌آباد غرب در عملیاتی با عنوان فروغ جاویدان به ایران حمله کردند. هدف این عملیات تسخیر تهران در ۴۸ ساعت بود. مسعود رجوی فرماندهی عملیات را برعهده داشت و معاون او مریم رجوی بود که فرمان حمله به ایران را از پشت بیسیم های مخابراتی برای نیروهای مجاهدین صادر نمود. عملیات پاتک ایران عملیات مرصاد نام داشت و طی آن مجاهدین در کمین قرار گرفتند و پس از تحمل ۲۵۰۰ کشته و زخمی، شکست خورده به پادگان اشرف در عراق بازگشتند.
حضور نظامی مجاهدین در خاک عراق که از تابستان سال ۱۳۶۰ آغاز شده بود، تا سال ۱۳۹۵ که به آلبانی ارسال شدند، فراز و نشیب های فراوانی داشت.
فرقه رجوی در تمام این سال ها تا ۱۳۸۲ که صدام حسین در عراق حکومت می کرد، یکی از بال های موثر نظامی-اطلاعاتی ارتش و سازمان اطلاعات و امنیت عراق بود.
آنها در کنار عملیاتی های نظامی مشترک با صدام حسین، به یاری اطلاعاتی نیروهای نظامی و امنیتی عراق نیز مشغول بودند. به جرأت می توان گفت که صدام حسین در تمام عملیات های نظامی خود علیه ایران از این سازمان نهایت استفاده را نمود و مابه ازاء آن امکانات فراوانی در اختیار رهبر آن سازمان به طور خاص مسعود و مریم رجوی قرار داد.
رهبران فرقه رجوی دور از چشم اعضاء سازمان، طی ۲۲ سال یکی از منابع موثق اطلاعاتی ارتش و سازمان اطلاعات و امنیت صدام حسین بودند.
فرقه رجوی اطلاعات به دست آمده از سیستم های شنود و جاسوسی از منابع نیروهای نظامی ایران را به صدام حسین می فروختند، پول و امکانات نظامی دریافت می کردند که در چند ویدیو ضبط شده توسط سازمان اطلاعات و امنیت عراق گوشه هایی از آن قابل مشاهده است.
فرقه رجوی از سال ۱۳۶۲ تا سال ۱۳۸۲ با ایجاد پایگاه های شنود در سرتاسر نواحی مرزی ایران و عراق که با پشتیبانی کامل صدام حسین و ارتش عراق همراه بود، اطلاعات نیروهای نظامی ایران را شنود کرده، رمزگشایی می نمودند و پس از تجزیه و تحلیل کامل به سازمان اطلاعات و امنیت عراق می فروختند.
تخلیه تلفنی افراد، دوایر دولتی و نفوذ در صفوف نظامی ایران نیز از دیگر ابزارهایی بود که باعث می شد اطلاعات کاملی از تحرکات نظامی، اجتماعی و اقتصادی ایران داشته باشند.
تبادل اطلاعات با سرویس های امنیتی کشورهای متخاصم با ایران از جمله عربستان سعودی و آمریکا از دیگر عواملی بود که دسترسی آنان به اطلاعات نظامی ایران را گسترده تر می نمود.
فرقه رجوی علاوه بر صدام حسین، رابطه اطلاعاتی بسیار محکمی با پنتاگون و سازمان سیا داشتند و اطلاعات بدست آمده را همزمان در اختیار آنان نیز قرار می دادند. نیروهای آمریکایی نیز اطلاعات به دست آمده توسط فرقه رجوی را با دیگرماموران و جاسوسان خود در ایران تلفیق نموده و در نهایت با ماهواره تدقیق نموده و به تجزیه و تحلیل نهایی می رسیدند. بخش زیادی از اطلاعات سری نظامی ایران در دوران جنگ عراق با ایران توسط فرقه رجوی و آمریکا به صدام حسین داده شد تا بتواند به برتری نظامی در مقابل ایران دست یابد.
در همین رابطه در ۵ خرداد ۱۳۹۴ گزارشی از بخش فارسی بی بی سی منتشر گردید که در نوع خود سند مهمی بشمار می رود. بی بی سی در رابطه با عملیات کربلای ۴ مصاحبه ای با دیوید کریست مورخ ارشد و مشاور سابق وزارت دفاع ایالات متحده داشته و در این باره نوشته است:

در یکی از جدیدترین اظهارنظرهای آمریکایی ها در این زمینه، دیوید کریست «مورخ ارشد» و مشاور سابق وزارت دفاع ایالات متحده، در مرداد ۱۳۹۲ در مصاحبه ای با بی بی سی فارسی تایید کرد که ایالات متحده با ارائه اطلاعات «عملیات کربلای ۴» به عراقی ها، باعث شکست این عملیات شده است.
به طور کلی آمریکا، حداقل از حدود دو سال قبل از عملیات کربلای ۴ تصمیم به حمایت اطلاعاتی از حکومت عراق گرفته بود. مطابق یک سند از طبقه بندی خارج شده، در سال ۱۹۸۴ رونالد ریگان در دستوری دولت آمریکا را موظف به جلوگیری از سقوط صدام در مقابله با جمهوری اسلامی ایران کرده بود. دستوری که در سال های بعد، به کمک های اطلاعاتی موثر واشنگتن به بغداد انجامید. »
اما در طرف دیگر جنگ، مسئولان و رهبران فرقه رجوی هستند که با تاثیر گذاری اطلاعاتی در صدد تغییر روند جنگ به نفع صدام حسین بودند.
عباس داوری، مهدی ابریشمچی، حسن نظام الملکی، احمد افشار، احمد باطبی، مهدی براعی، مهدی افتخاری، … از مسئولان روابط خارجی و از فرماندهان فرقه رجوی در پایگاه جلالزاده و بعدها پادگان اشرف و بدیع زادگان، هر هفته یا هر ماه یک بار با نمایندگان سازمان اطلاعات و امنیت صدام حسین ملاقات داشته و اطلاعاتی را که بدست آورده بودند تقدیم عراقی ها می کردند.
در این ویدیو عباس داوری از اعضای ارشد فرقه رجوی اطلاعات عملیات کربلای ۴ را به سازمان اطلاعات صدام حسین تحویل می دهد و ۲۷ میلیون دلار برای فرقه رجوی می گیرد.
مسعود رجوی نیز به طور مستمر هر ماه یا سه ماه یک بار با رئیس سازمان اطلاعات و امنیت صدام حسین ملاقات داشته و علاوه بر تحویل اطلاعات سری، درخواست پول و امکانات نظامی می نمود.
یکی از این عملیات های نظامی که اطلاعات سری آن توسط آمریکا، عربستان سعودی و دست آخر توسط سازمان فرقه رجوی به صدام حسین فروخته شد، اطلاعات سری عملیات کربلای ۴ می باشد که در روز یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۶۵ برابر با ۸ ژوئن ۱۹۸۶ روی داد.
عباس داوری با نام مستعار رحمان از اعضای اولیه و قدیمی سازمان فرقه رجوی و مسئول ارتباط با سازمان اطلاعات صدام حسین، طی جلسه ای در ۱۸ خرداد ۱۳۶۵ واقع در پایگاه جلالزاده بغداد، اطلاعات کاملی از آخرین تحرکات و آمادگی نیروهای نظامی ایران برای عملیات کربلای ۴ را در اختیار نمایندگان سازمان اطلاعات و امنیت صدام حسین قرار داد و یک قلم ۲۷ میلیون دلار آمریکا برای رجوی و سازمان مجاهدین تحویل گرفت.
او در این جلسه اطلاعات سری نیروهای نظامی ایران را که در نواحی رودخانه بهمن شیر تا جزیره ام‌الرصاص تجمع یافته بودند را در اختیار سازمان اطلاعات و امنیت عراق قرار داد.
عملیات کربلای ۴ که در تاریخ ۳ دی ۱۳۶۵ و محور ابوالخصیب به صورت گسترده و به منظور آماده‌سازی مقدمات فتح بصره توسط نیروهای ایرانی شروع شده بود. با لو رفتن اطلاعات سری این عملیات توسط فرقه رجوی و وزارت دفاع آمریکا، شکست سختی برای نیروهای نظامی ایران به همراه آورد، به‌طوری‌که نیروهای نظامی ایران با به جا گذاشتن تلفات سنگین مجبور به عقب‌نشینی شدند.
رهبران فرقه رجوی در همان ایام جشن گرفتند، مسعود رجوی به دیدار صدام حسین شتافت و درهم شکستن ایرانیان را به صدام تبریک گفت و در بازگشت نزد دیگر اعضای سازمان خبر از «گل گرفتن تنور جنگ»
یادداشت از: جواد فیروزمند
هدف فراق گسترش اطلاع رسانی صحیح است و انتشار برخی مطالب به منزله تایید کامل آن از سوی فراق نیست.

انتهای پیام / ایران اینترلینک

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=19012

نوشته های مشابه

28مارس
تاکتیک فرقه رجوی درباره ماجرای کودک سربازان؛ نفی و لاپوشانی / دیدم مادرانی را که پنهانی می‌گریستند
روایت یک شاهد عینی از جنایت‌های فرقه ضدخانواده رجوی در حق کودکان اشرف

تاکتیک فرقه رجوی درباره ماجرای کودک سربازان؛ نفی و لاپوشانی / دیدم مادرانی را که پنهانی می‌گریستند

26مارس
اینجا آرام باشید و بیرون شورشی
مروری بر قوانین و استراتژی‌های رجوی ساخته

اینجا آرام باشید و بیرون شورشی