• امروز : پنج شنبه - ۸ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 28 November - 2024

افشاگری یک عضو جداشده از فرقه تروریستی رجوی: آلبانی به عنوان یک کشور دشمن در رابطه با ایران تبدیل شده است

  • کد خبر : 15335
  • 18 ژوئن 2018 - 11:56

آلبانی به عنوان یک کشور دشمن خط مقدم در رابطه با ایران تبدیل شده است.

پایگاه اینترنتی لوبلاگ در گزارشی به قلم یک عضو جداشده از فرقه  تروریستی رجوی نوشت: آمریکا آلبانی را وادار کرده تروریست‌های داعش را بپذیرد.

به گزارش گروه دیگر رسانه های فراق، پایگاه اینترنتی لوبلاگ در تحلیلی به قلم مدیر موسسه مشاورین استراتژی خاورمیانه و عضو جدا شده فرقه رجوی نوشت: آمریکا اکنون، آلبانی را مجبور کرده است تروریست‌های داعش را بپذیرد. این پایگاه اینترنتی در تحلیلی با عنوان «پس از پذیرش مجاهدین، آمریکا آلبانی را مجبور کرده است جنگجویان داعش را بپذیرد» به قلم مسعود خدابنده (مدیر موسسه مشاورین استراتژی خاورمیانه و از کادرهای تشکیلاتی با سابقه و جدا شده مجاهدین) و همسرش «آن سینگلتون»، نوشت: «بویکو بوریسوف»، نخست وزیر بلغارستان، در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با «ادی راما» نخست وزیر آلبانی –طی کنفرانسی که این هفته با هدف مبارزه با خشونت افراطی گری در تیرانا برگزار شد – اعلام کرد «آلبانی به مرکز آشتی برای مبارزانی که از داعش به کشورهای بالکان بازگشته اند»، تبدیل خواهد شد.

gh

نخست وزیر بلغارستان جزئیات بیشتری از جمله اینکه چه کسی این طرح را دنبال می کند یا با چه کسی درباره آن مذاکره شده است، ارائه نکرد. این ابهام گویی سبب انتقاداتی از نخست وزیر آلبانی شد از جمله اینکه راما نه تنها موفق به رایزنی با پارلمان کشورش درباره این موضوع مهم نشده است، بلکه شاید ممکن است اصلا با وی به طور کامل مشورت نشده باشد.

آلبانی قبلا به عنوان کشور میزبان افراد غیرقابل احترام مورد استفاده قرار گرفته است. در سال ۲۰۰۵، آمریکا پنج زندانی را از زندان گوانتانامو به آنجا فرستاد. بین سال های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۶ نیز واشنگتن بیش از دو هزار و ۹۰۰ تن از عناصر فرقه تروریستی رجویرا از عراق- که از سال ۲۰۰۳ سعی می‌کرد آن ها را از کشورش اخراج کند- به آنجا منتقل کرد. اکنون دولت ترامپ به آلبانی می گوید جنگجویان تضعیف شده (گروه وهابی-صهیونیستی) داعش را که ریشه آنها از منطقه بالکان است، بپذیرد و از آنها میزبانی کند. سرهنگ «باردهیل کلچاکو»، رئیس آژانس اطلاعات و امنیت آلبانی، در این باره گفته است: ما تجربه مناسبی برای کمک به مطالعه و رسیدگی به پدیده جنگجویان خارجی داریم.

در سال ۲۰۱۳، هیلاری کلینتون، وزیر خارجه وقت آمریکا، عملا نام فرقه رجوی را از فهرست تروریسم آمریکا حذف کرد و اجازه داد که اعضای آن به کشور سومی منتقل شوند تا عراق بتواند از شر آنها خلاص شود. کشورهای اروپایی به خاطر سابقه تروریستی گذشته آنها حاضر به پذیرش این افراد نبودند. در عوض، دولت آلبانی موافقت کرد که این کار را آن هم تنها با وعده تشکیل یک مؤسسه فارغ از خشونت برای بازگرداندن افراط گرایان به جامعه انجام دهد. این امر رخ نداد. در عوض، پس از آنکه دونالد ترامپ رئیس جمهور شد و تصمیم به برچیدن میراث باراک اوباما گرفت، اعضای فرقه رجوی اجازه یافتند مجددا گرد هم جمع شوند. این بدان معنی است که فرقه رجوی تحت حمایت تندروهای آمریکایی مانند رودی جولیانی و جان بولتون –که اکنون پست‌های کلیدی در دولت ترامپ دارند– به درخواست های خود برای تغییر خشونت‌آمیز نظام در ایران ادامه می‌دهد. در نتیجه، آلبانی به عنوان یک کشور دشمن خط مقدم در رابطه با ایران تبدیل شده است.

این اقدام همچنین به معنای بندگی دوباره اعضایی است که نه حقوقی دریافت می کنند و نه هیچ حقوق بشری دارند. این اقدام همچنین به معنای ساخت یک اردوگاه بسته در یک قسمت دور افتاده از کشور است که مقامات و نیروهای امنیتی آلبانی به آن دسترسی ندارند. درحالی که آلبانی تاکنون دوران سختی برای سرکوب اقدامات مافیایی نداشته است، اکنون اعضای فرقه رجوی در فعالیت های جنایی دخیل هستند. در میان چندین نفر که ماه گذشته به جرم پول شویی بازداشت شدند، دو اسرائیلی وابسته به گروه فارا (FARA NGO) وجود داشت. این همان شرکتی است که در ساختن پایگاه آموزشی نظامی بسته در مانز جایی که ا پاییز گذشته به آنجا منتقل شدند، دخیل بوده است. در همان زمان خبرهایی منتشر شد که بچه یتیم های مبارزان کشته شده داعشی به زودی به ساختمانهای متروکه فرقه در تیرانا پایتخت آلبانی منتقل خواهند شد. چنین شایعاتی در آن زمان رد شدند. اکنون به نظر می رسد که این شایعات بیشتر در حال تبدیل شدن به واقعیت باشد. مبارزان واقعی داعش به آلبانی انتقال داده خواهند شد.

به نوشته باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه این گزارش آمده است با این حال، ممکن است جنگجویان داعش مسیر مشابه مجاهدین را در آلبانی پیگیری کنند. قدرت های غربی سوریه و عراق را دور از نفوذ خود می بینند. از سوی دیگر، (جنبش) حزب الله، لبنان را اداره می کند و همچنین یک جمعیت رقیب در فلسطین ثبات اردن را به چالش می کشد. همانطور که مجاهدین خلق همواره ابزاری برای فشار بر ایران بوده است، عناصر سابق داعش نیز با آموزش های مناسب، می توانند نیروی مشابهی علیه سایر کشورها تشکیل دهند.

در ادامه این گزارش آمده است اگر چه جان بولتون اخیرا گفت تغییر نظام ایران در دستور کار دولت ترامپ نیست، ادامه حمایت‌های وی از فرقه رجوی دروغین بودن ادعایش را به اثبات می رساند. بنابراین، این فقط مشکل آلبانی نیست. غرب باید فورا بپرسد: «اکنون گروه داعش به چه دردی (برای غرب) می خورد؟»

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=15335