• امروز : شنبه - ۲۱ شهریور - ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 12 September - 2026

روی خط

گروهک منافقین زیر فشار شدید موساد به دلیل ناکارآمدی / تحلیل افسر اطلاعاتی آمریکایی برای سیا: «زباله‌های انسانی از منافقین با ارزش‌ترند چون با اولی می‌توان برق تولید کرد!» دادستانی که سرکردگان منافقین را مجبور به فرار از کشور کرد / امام خمینی(ره): اینان از شدت یأس به جنون کشیده شدند اعتراض به طرح رژیم صهیونیستی برای معلم‌های آلبانیایی/ صهیونیست‌ها در تیرانا آموزش مبارزه با یهودستیزی آغاز کردند «زباله‌های خلق» و آمار اعدامی خیالی / نمایش‌های منافقین با تاکسیدرمی لاشه رجوی پایان یافت هشدار به کاربران فضای مجازی درباره فعالیت منافقین در پوشش رسانه محلی / جوانان و نوجوانان عزیز باید جریان‌شناسی بیاموزند ۶۱ سال فرار؛ از خانه‌های تیمی تا طویله تیرانا / اختلاف‌های درونی بر سر جانشینی مریم قجر به دنبال احتمال استرداد وی به اوج رسید ماده خفاشی به نام «مهناز» به سمت دربان اولی برای محافظت از تاکسیدرمی رجوی رسید / منافقین «مردار سیاسی» هستند حساب‌های اینستاگرام فعالان آلبانیایی در بحبوحه اعتراض‌های«ضد دولتی» بسته شد 

ملت ایران از خون پدر خود نخواهد گذشت / آغاز سهمگین‌ترین حملات تاریخ علیه دشمن صهیونیستی و تروریست‌های آمریکایی

  • کد خبر : 55502
  • 10 اسفند 1404 - 9:12

پدر از میان ما رفت، اما راه او و خون پاکش تا ابد چراغ فروزان این ملت خواهد بود. آن رهبر حکیم که عمری را در جهاد و پایداری سپری کرد، به ما آموخت که عزت ایران خط قرمز ماست و هیچ دشمنی نباید طمع به این خاک پاک داشته باشد.

14030710 02738

ملت ایران از خون پدر خود نخواهد گذشت؛ همانگونه که از جنایات صدام بعثی و مزدورانش در هشت سال دفاع مقدس نگذشت و دشمن را در آن جنگ نابرابر به زانو درآورد. امروز نیز پاسداران غیرتمند این مرز و بوم، مشت آهنین ملت را بر پیکره متجاوزان فرود خواهند آورد.

به اطلاع ملت شریف و غیور ایران اسلامی می‌رساند که از دقایقی پیش، سهمگین‌ترین عملیات تهاجمی تاریخ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به جنایت رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا در به شهادت رساندن رهبر فرزانه انقلاب، علیه سرزمین‌های اشغالی و پایگاه‌های تروریست‌های آمریکایی در منطقه آغاز گردید.

این عملیات که با صدها فروند موشک بالستیک و پهپاد تهاجمی انجام می‌شود، تنها گوشه‌ای از توان بازدارندگی و قدرت کوبنده جمهوری اسلامی ایران در برابر هرگونه تجاوزگری است. پاسداران انقلاب اسلامی با تمام توان، پاسخ دندان‌شکنی به دشمنان خواهند داد و انتقام خون پاک رهبر شهید خود را از شقی‌ترین انسان‌های روی زمین خواهند گرفت.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=55502