• امروز : شنبه - ۲۱ شهریور - ۱۴۰۵
  • برابر با : Saturday - 12 September - 2026

روی خط

گروهک منافقین زیر فشار شدید موساد به دلیل ناکارآمدی / تحلیل افسر اطلاعاتی آمریکایی برای سیا: «زباله‌های انسانی از منافقین با ارزش‌ترند چون با اولی می‌توان برق تولید کرد!» دادستانی که سرکردگان منافقین را مجبور به فرار از کشور کرد / امام خمینی(ره): اینان از شدت یأس به جنون کشیده شدند اعتراض به طرح رژیم صهیونیستی برای معلم‌های آلبانیایی/ صهیونیست‌ها در تیرانا آموزش مبارزه با یهودستیزی آغاز کردند «زباله‌های خلق» و آمار اعدامی خیالی / نمایش‌های منافقین با تاکسیدرمی لاشه رجوی پایان یافت هشدار به کاربران فضای مجازی درباره فعالیت منافقین در پوشش رسانه محلی / جوانان و نوجوانان عزیز باید جریان‌شناسی بیاموزند ۶۱ سال فرار؛ از خانه‌های تیمی تا طویله تیرانا / اختلاف‌های درونی بر سر جانشینی مریم قجر به دنبال احتمال استرداد وی به اوج رسید ماده خفاشی به نام «مهناز» به سمت دربان اولی برای محافظت از تاکسیدرمی رجوی رسید / منافقین «مردار سیاسی» هستند حساب‌های اینستاگرام فعالان آلبانیایی در بحبوحه اعتراض‌های«ضد دولتی» بسته شد 

سوختن مادر شهید مدافع امنیت در آتش فراق

  • کد خبر : 54897
  • 23 دی 1404 - 16:34

مادر شهید مدافع امنیت «ابوالفضل مقدسی» با اشاره به دلتنگی‌هایش، گفت: خیلی دل‌تنگ پسرم هستم اما شهادتش به من قدرت داد.

shahid

به گزارش فراق، «آذر مهدی‌زاده» مادر شهید ابوالفضل مقدسی روز دوشنبه در حاشیه مراسم وداع با چهار شهید مدافع امنیت در ساری در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: ابوالفضل با شهادتش مرا قوی‌تر کرد. پسرم در صحبت‌هایش از شهادت صحبت می‌کرد و می‌گفت من شهید می‌شوم.

مادر این شهید مدافع امنیت با اشاره به دلتنگی‌هایش، تصریح کرد: خیلی دل‌تنگ پسرم هستم اما شهادتش به من قدرت داد. وی یادآور شد: قبل از شهادت تلفنی با دخترم ثنا صحبت کرد می‌گفت مردم به کمکم نیاز دارند.

مهدی زاده گفت: باوجود اینکه ابوالفضلم این امتیاز را داشت که در استان خودمان خدمت کند اما می‌گفت شاید برخی وضعیت‌شان بدتر از من باشد و آنها از این امتیاز بهره ببرند.

وی با تاکید بر اینکه این کار دشمنان بدون جواب نمی‌ماند، خاطرنشان کرد: مسلما اغتشاشگران اجیر شده دشمنان و به دنبال برهم زدن نظم و امنیت جامعه هستند.

ابوالفضل مقدسی ۲۴ ساله به‌عنوان نیروی انتظامی در شیراز در خدمت بود که در اغتشاشات اخیر در تاریخ ۱۸ دی ماه در مرکز امور ایثارگران فراجا به شهادت رسید.

پدر شهید ابوالفضل مقدسی معلول جسمی حرکتی و اصالتا اهل چهاردانگه ساری است.

مردم شهیدپرور مازندران امروز با حضور پرشور در آئینی باشکوه با پیکر مطهر شهید امین ضیایی، مجید رنجبر، ابوالفضل مقدسی و مسعود صادقی که در اعتراضات اخیر به‌دست تروریست‌های آشوبگر به شهادت رسیدند، وداع کردند.

انتهای پیام

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=54897