طراح عملیات مهندسی؛ طعمه بقای منافقین در عراق
یک عضو سابق از نقشه رجوی میگوید
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از حمله به اردوگاه لیبرتی (محل استقرار منافقین در عراق) در شامگاه پنجشنبه هفته گذشته، اخبار مختلفی از آمار تعداد موشک ها و کشته شدگان این حمله منتشر شد.

اردوگاه «لیبرتی» محل حضور عناصر بر جای مانده از گروهک تروریستی منافقین است که پس از تعطیل شدن پادگان اشرف به آنجا منتقل شدند. سرکردگان گروهک تروریستی منافقین علیرغم آمادگی برخی کشورهای غربی و آلبانی برای پذیرش اعضا همچنان اصرار بر ماندن در خاک عراق دارند، زیرا ادامه حیات خود را منوط به این حضور تلقی میکنند.
«مهدی توکل»، «بهزاد میرشاهی»، «حسن اداوی»، «رجب محمدی»، «رضا وادیان»، «شریف ویسی»، «حسین سرو آزاد»، «احمد مسچیان»، «جاسم قصیر»، «ابوطالب هاشمی»، «حمید دهقان»، «کیومرث یوسفی»، «حسین گندمی»، «نیره ربیعی» و «حسین ابریشمچی» در حمله به پایگاه لیبرتی کشته شدند.
فرماندهی عملیات بغداد نیز اعلام کرد که اردوگاه آزادی واقع در جنب فرودگاه بین المللی بغداد شامگاه پنجشنبه هدف حمله ۱۵ راکت کاتیوشا قرار گرفته است.
همچنین رسانههای عراقی از کشته شدن دستکم سه سرباز این کشور در حمله به اردوگاه آزادی خبر داده و افزودند: ۱۶ سرباز عراقی در اثر شلیک این راکتها زخمی شدهاند.
گروه “جیشالمختار” مسئولیت این حمله را به عهده گرفته است.
بررسیها نشان داده که راکتها از منطقه “بکریه” در حدود ۶ کیلومتری شمال شرقی فرودگاه بغداد شلیک شده است.
و اما حسین ابریشمچی کیست؟
حسین ابریشمچی از بازجویان و شکنجه گران گروهک تروریستی منافقین در زندان شماره ۲ پادگان اشرف و همچنین کمپ لیبرتی بود. او از تئوریسینها و اجرا کنندگان عملیات مهندسی این گروهک تروریستی بود.
وی برادر مهدی ابریشمچی همسرسابق مریم رجوی از اعضای اصلی گروهک تروریستی منافقین و عامل اصلی جنایت عملیات مهندسی این گروهک تروریستی بود که ۶ نفر از هموطنانمان را با شکنجه به طرز فجیعی به شهادت رساند.
ابریشمچی مسئولیت فرماندهی لشکر ارتش رجوی را نیز در کارنامه ننگین خود دارد.
اظهارات دو عضو سابق گروهک تروریستی منافقین
ابراهیم خدابنده از اعضای سابق سازمان مجاهدین خلق(گروهک تروریستی منافقین) در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان پیرامون حمله اخیر به کمپ لیبرتی توضیخاتی ارائه کرد:
باشگاه خبرنگاران جوان: پیرامون اتفاق هفته گذشته نظر شما چیست؟
خدابنده: گروهک تروریستی منافقین در زمان صدام(دیکتاتور سابق عراق) در سرکوب مردم عراق نقش بسیار پررنگی داشت. این گروهک تروریستی در میان مردم این کشور و به خصوص کردها و شیعیان بسیار منفور است، زیرا این گروهک تروریستی ظلم بسیاری را در حق این افراد روا داشته و مردم عراق سالهاست که خواهان انتقامگیری از این گروهک منفور بوده و هستند و به همین دلیل دولت عراق همیشه اصرار داشته است که گروهک تروریستی منافقین حتی برای تامین امنیت خود خاک عراق را ترک کند.
گروهک تروریستی منافقین به ماندن در عراق اصرار بسیار داشته و دارد. خود مسعود رجوی مایل به نگهداشتن افراد در عراق و کشته شدن آنها است تا بتواند از آنها استفاده ابزاری بکند. مردم عراق معتقدند که پرونده مسعود رجوی در عراق بسیار سیاهتر و قطورتر از پرونده صدام است.
شاخصترین فرد کشته شده در حمله اخیر به لیبرتی حسین ابریشمچی برادر کوچکتر مهدی ابریشمچی است. وی یکی از فرماندهان نظامی گروهک در دهه ۶۰ در ایران بود. این فرد فرماندهی نیروهای منافقین در تهران را نیز برعهده داشت و در اکثر فعالیتهای ترور در آن سالها نقش داشت.
من شنیدهام که در سالهای اخیر، ابریشمچی با مجموعه سرکردگی گروهک دچار برخی مسائل شده بود و به همین دلیل جزء افراد منتقل شده به اروپا نبود و در عراق ماندگار شد و بنا به گفته توبهکنندگان منافقین، کسانی که در عراق ماندگار میشوند، به منظور گذشتن از لب تیغ در این کشور میمانند.
باشگاه خبرنگاران جوان: مسئولیت ابریشمچی در لیبرتی پررنگتر از دیگران بود یا پست او هم مانند بقیه اعضاء بود؟
خدابنده: من از مسئولیت کنونی وی در گروهک تروریستی منافقین اطلاعی ندارم، اما همانطور که گفتم او در دهه ۶۰ از پایههای بسیار مهم سازمان(گروهک تروریستی منافقین) بود و پس از تشکیل ارتش آزادیبخش در جریان همکاری با صدام فرمانده تیپ بود.
از آنجا که کار سازمان کشتن افراد بیگناه و یا حتی یاران خود بوده و هست؛ ظاهرا ابریشمچی اعتراضی را به گروهک و در راس آن مسعود رجوی داشته از این رو به چنین سرنوشتی دچار شده است.
پس از حمله آمریکا به عراق گروهک تروریستی منافقین اعلام کرد؛ ۵۵ نفر از عناصرش به هلاکت رسیدهاند، اما بعدها مشخص شد که فقط ۵ نفر در این حملات کشته شدند و بقیه کشته شدگان تسویهحسابهای درون گروهی بوده است.
باشگاه خبرنگاران جوان: آیا ابریشمچی در مقر سازمان در فرانسه نیز حضور داشتند یا به طور کامل در عراق بودند؟
خدابنده: بعد از دهه ۶۰ که خط ترورهای گروهک در تهران به بنبست رسید و یک تسلط امنیتی توسط نیروهای انقلابی ایران ایجاد شد، حسین ابریشمچی به پاریس فرار کرد، اما همچنان بعضی نیروها را در داخل ایران برای انجام ترور هدایت میکرد. پس از سفر مسعود رجوی به عراق و تشکیل ارتش آزادیبخش ، حسین ابریشمچی نیز به عراق رفته و جزو فرماندهان ارتش رجوی بود و از آن به بعد هیچ وقت از عراق خارج نشد.
باشگاه خبرنگاران جوان: سطح فعالیت حسین ابریشمچی در چه حدی بود؟
خدابنده: مهدی ابریشمچی برادر بزرگتر حسین جزء مسئولین سیاسی و مشاوران سیاسی رجوی و این گروهک تروریستی بود، اما حسین در رده نظامی سازمان جزء ۱۰ نفر اول سازمان بود. طراحی اصلی عملیاتهای ارتش رجوی مثل عملیات غروب جاویدان توسط وی انجام میشد.
باشگاه خبرنگاران جوان: تخصص و تحصیلات حسین ابریشمچی در چه زمینهای بود؟
خدابنده: مدرک شخص ابریشمچی را به طور دقیق به یاد نمیآورم.
باشگاه خبرنگاران جوان: با توجه به شرایط امروز عراق، آیا رابطهای میان داعش و منافقین وجود دارد؟
خدابنده: از زمانی که داعش در سوریه اعلام موجودیت کرد و بعد وارد خاک عراق شد، همواره مورد حمایت مستقیم گروهک تروریستی منافقین بوده است و هماکنون سیاستهای منافقین همردیف با سیاستهای آلسعود و رژیم صهیونیستی است و این سازمان دنبالهرو بیچون و چرای آلسعود و اسرائیل است.
حتی مسعود رجوی در جلسات داخلی رسما اعلام کرده است که ما از داعش سلاح دریافت خواهیم کرد و با دولت و ملت عراق خواهیم جنگید. این اظهارات باعث عصبانی شدن مردم و گروههای جنگجوی عراقی که با داعش میجنگند، شد.
مردم عراق از زمان صدام، گروهک منافقین را به عنوان دشمن خود تلقی میکنند و این یک واقعیت است. دولت عراق نیز بارها اعلام کرده است که منافقین یک تهدید امنیتی برای ماست.
باشگاه خبرنگاران جوان: نقش برادران ابریشمچی در فسادهای موجود در سازمان مثل ازدواجهای تشکیلاتی و سازمانی چه بود؟
خدابنده: فساد اخلاقی در گروهک تنها متمرکز در مسعود رجوی است، یعنی براساس تئوری انقلاب ایدئولوژیک، انقلاب طلاق به وجود آمد یعنی همه اعضاء باید همه زنان را در عقد مسعود رجوی بدانند و هیچ مردی نمیتوانست متاهل باشد. تا زمانی که من از گروهک جدا بشوم، فکر میکردم که این ایدئولوژی تنها در حد نظریه است، اما بعدها با اشاره به افشاگریهای بعضی زنان از جمله بتول سلطانی که عضو شورای سرکردگی بود، معلوم شد که این امر جنبه عملی نیز داشته، البته هیچکدام از مردان از این موضوع اطلاع نداشتند. برنامهها توسط مریم رجوی پایهریزی میشد و زنان رسما به عقد مسعود در میآمدند. ظاهر قضیه نشان میدهد که حتی افراد بلندمرتبه گروهک نیز از این جریان خبر نداشتند و تمامی برنامهها زنانه و زیر نظر مریم بوده است.
با مطالعاتی که من انجام دادهام متوجه شدم که در چندین فرقه از جمله دیویدیان به رهبری دیوید کوروش در آمریکا، همین مسئله وجود دارد که او همین استیلای رجوی بر زنان را در فرقه خود پیاده کرده و تمام مردان را از رابطه با زنان ممنوع کرده و تنها خود را جایز دانست.
باشگاه خبرنگاران جوان: مشاهده می شود مسعود رجوی در جریان برخی اتفاقها فایل صوتی از خود منتشر میکند، آیا این انتشار تنها به منظور اعلام کردن زنده بودن مسعود رجوی است یا سیاست خاصی در آن نهفته است؟
خدابنده: شواهد نشان میدهد که مسعود رجوی زنده است و به سرکردگی گروهک تروریستی منافقین ادامه میدهد، اما مکان اختفای وی مشخص نیست، البته آمریکاییها که اعلام میکنند ما نیز از مکان زندگی رجوی اطلاعی نداریم، کذب محض میگویند و قابل قبول نیست. قطعا غربیها از مکان زندگی رجوی اطلاع دارند و حتی با او رابطه دارند. مسعود رجوی همانطور که به عنوان زائده جنگ در خدمت صدام و به عنوان زائده بحران هستهای در خدمت رژیم صهیونیستی بود، هرساله به عنوان فردی مزدور و اجارهای به اجاره جبههای در غرب در میآید.هرجایی که تضاد به وجود بیاید، منافقین در آنجا حضور پیدا میکنند، مثلا اخیرا مریم رجوی در نامهای به پادشاه عربستان برای همکاری با این کشور اعلام آمادگی کرده است. اما اسنادی که اخیرا ویکیلیکس منتشر کرد، حاکی از مکاتبات عربستان با سفیر خود در لندن بود که سفیر عربستان اعلام داشت طبق تحقیقات گروهک منافقین در ایران بسیار منفور هستند و استفاده از آنان اصلا به صلاح نیست.
باشگاه خبرنگاران جوان: با توجه به شرایط به وجود آمده، آیا منافقین اردوگاه لیبرتی را ترک میکنند یا راه دیگری را در پیش میگیرند؟
خدابنده: رجوی قطعا تلاش میکند تا در عراق بماند. اما سازمان ملل و دولت عراق به منافقین فشار میآورند تا عراق را ترک کنند.
باشگاه خبرنگاران جوان: تعداد افراد حاضر در لیبرتی چند نفر است؟
خدابنده: تعداد افراد حدودا ۱۵۰۰ نفر هستند. بخشی از جمعیت سازمان عازم آلبانی شده و بعضی عازم آمریکا شدند. رجوی همانطور که سعی داشت با کشتار در میان اعضایش پادگان اشرف را حفظ کند اکنون تلاش میکند تا لیبرتی را حفظ کند و به شکلی خونین آن را ببندد. او سعی میکند تا نفرات در لیبرتی بمانند و کشته شوند تا اینکه از آنجا خارج شوند، زیرا در صورت کشته شدن افراد استفاده بسیار بیشتری به رجوی میرسد.
باشگاه خبرنگاران جوان: شما در صحبتهای خود از کلمه جوانان استفاده کردید، این جوانان چه کسانی هستند؟
خدابنده: گروهک در این سالها قطعا جذبی نداشته، مثلا اگر کشته شدگان لیبرتی را مرور کنید، میبینیم که همگی در سنین بالا هستند . متوسط سنی بسیار بالاست. این جوانان فرزندان اعضای این گروهک تروریستی بودند و به نوعی در سازمان بزرگ شدند و یا در خانواده هواداران در اروپا زندگی کرده و بزرگ شدند و بعدها آنها را به بهانه دیدار با خانواده به عراق کشانده و حتی خیلی از این جوانان سابقه زندگی بیرون از گروهک را ندارند. تعدادی از این افراد را ایالات متحده به شرط عدم انجام فعالیت سیاسی به آمریکا برد.
باشگاه خبرنگاران جوان: آمریکا چه نیازی به اینگونه افراد دارد؟
خدابنده: قطعا آمریکا بدون در نظر گرفتن منافع خود کاری را انجام نمیدهد. اینها افرادی هستند که آموزشهای فرقهای دیدهاند و ذهن آماده و یکسویهای برای انجام برخی فعالیتها دارند.
باشگاه خبرنگاران جوان: گروهک تروریستی منافقین چه نقشی در تنشهای اخیر منطقه و به خصوص در مسئله عربستان دارد؟
خدابنده: به اعتراف سرویسهای امنیتی و اطلاعاتی آمریکا منافقین سالهاست که دیگر هیچ رابطهای با مردم ایران ندارد. بنابر اذعان آمریکاییها منافقین نزد مردم ایران از سلطنتطلبان نیز منفورترند. پس گروهک خود به این مسئله واقف است که نمیتواند تکیهای به مردم ایران بکند. به همین دلیل بود که آن خیانت آشکار را انجام دادند و با صدام همکار کرد.
گروهک تروریستی منافقین همیشه در شکاف زندگی میکند، مثلا شکاف جنگ ایران و عراق، شکاف مسئله هستهای و یا شکاف روابط تهران_ ریاض. این گروهک تروریستی همیشه به دنبال این شکافها بوده تا در آنها لانه کند. از آنجا که میزان منفوریت گروهک منافقین بر همگان عیان شده، هیچ کس به این گروهک نزدیک نمیشود و یا حداقل با دست باز از آنها استفاده نمیکند. هماکنون تنها گزینه جایگزین منافقین، گروهکهای تروریستی مانند داعش، جبههالنصره و… هستند که با دستاندازی به آنها میخواهند برای چند صباحی عمر خود را طولانیتر کنند.
باشگاه خبرنگاران جوان: آیا حسین ابریشمچی خانوادهای هم داشت یا نه؟
خدابنده: وی قبل از انقلاب طلاق دارای خانواده بود، اما از جزئیات این مسئله اطلاع دقیقی ندارم. بعد از سال ۶۸ همه افراد نه تنها نباید دارای خانواده میبودند که باید ضد خانواده عمل میکردند.
باشگاه خبرنگاران جوان: آیا خود شما با حسین ابریشمچی رابطه و برخوردی داشتید؟
خدابنده: بله من در فاصله سالهای ۶۵_۶۴ که در پاریس بودم، با وی چندین بار برخورد داشتم.
اظهارات یک عضو جداشده گروهک تروریستی منافقین