• امروز : جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 March - 2024

کنکاشی در گذشته خیانت بار فرقه رجوی

  • کد خبر : 17578
  • 11 اکتبر 2018 - 10:16

همانطور که شاید مطلع باشید « شورای ملی مقاومت » و « ارتش آزادیبخش ملی»  نام های پوششی برای سازمان مجاهدین خلق می باشد و خود سازمان مجاهدین نیز به همراه دو نام ذکر شده سه نام پوششی برای مسعود رجوی و مریم رجوی رهبری توتالیتر آن است.
اما ضرورت کنکاش در «شورای ملی مقاومت» چیست؟

چه ضرورتی دارد به آن بپردازیم؟ سابقه شکل گیری شورای ملی مقاومت چیست؟ چه کسانی آن را تاسیس کردند؟ در این مسیر چه کسانی از این شورای ملی مقاومت جدا شدند. اساسنامه آن چیست؟ مریم رجوی مدعی است که درب های  شورای ملی مقاومت  بر روی همه باز است. آیا واقعا چنین است؟ آیا شورای ملی مقاومت  چیزی جز فرقه است؟
اما مریم رجوی و سازمان مجاهدین برای زمینه سازی طرح این ادعا که درب های «شورای ملی مقاومت» بر روی همه باز است، نیاز دارند که گذشته تاریک و خیانت بار سازمان مجاهدین را از دید همگان پنهان کنند .
اگر دقت شود مشاهده می کنیم که رهبری فرقه و نام های پوششی دیگر از جمله شورای ملی مقاومت و … روش حذف و سانسور وقایع تاریخی و رویدادها و فعالیت های تاریخ ۴۰ ساله گذشته این سازمان را فعالانه و سیستماتیک در کلیه رسانه های دیداری و نوشتاری در حال اعمال است .
چرا رهبری فرقه نمی خواهد گذشته خود را شفاف نشان بدهد ؟ چرا که اگر چنین شود باید به بسیاری از پرسش ها پاسخ بدهد. گذشته ای که همراه با خیانت های بزرگ همراه بوده است و به همین دلیل به طور سیتماتیک و طی یک دستور تشکیلاتی سرفصل هایی که سازمان مجاهدین در ۴۰ سال گذشته داشته و پرسش برانگیز بوده را از تاریخچه رویدادها و فعالیت های ۴۰ ساله گذشته خود حذف ، تحریف یا سانسور کرده است تا بتواند در میدان جدیدی به فریب و جذب نیروی احتمالی مشغول شود، زیرا گذشته خیانت بار رجوی مانعی اساسی برای وضعیت فعلی سازمان مجاهدین می باشد.
این پرسش مطرح هست که چرا باید نسلی که روند رویدادهای تاریخی سازمان مجاهدین را با چشم خود ندیده است در معرض سانسور قرار گیرد؟
این نسل که حداقل از ۴۰ سال به پایین را شامل شود. چرا باید یک فرد ۳۵ تا ۴۰ ساله یا پایین تر رویدادهای تاریخی سازمان مجاهدین را که نقش اساسی در وضعیت کنونی جامعه ایران داشته و آن را با چشمان خود ندیده است، مورد این سانسور سیستماتیک قرار گیرد.
من مایل هستم به صورت محوری در سیر زمانی به این رویدادهای حذف شده در تاریخ رویدادهای سازمان مجاهدین از سال ۱۳۵۷ اشاره ای داشته باشم.
اما سازمان مجاهدین چه رویدادهایی را در تاریخچه خود برای فراهم شدن شرایط و قالب کردن دوباره خود تحت عنوان « شورای ملی مقاومت »حذف کرده است؟
یکی از سرفصل های مهم که فرقه در تاریخچه خود حذف کرده است به رای دادن مسعود رجوی و موسی خیابانی و سازمان مجاهدین به جمهوری اسلامی در ۱۲ فروردین ۱۳۵۷ می باشد. هیچ تصویر و نوشته ای در این ارتباط وجود ندارد. همه چیز حذف شده است.
روزگاری مسعود رجوی می گفت جمهوری اسلامی هم دمکراتیک است و هم ضد امپریالیست و این چنین حمایت خود را نشان می داد و زیر عکس آیت الله خمینی مصاحبه می کرد و او را پدر مجاهد و حضرت آیت الله العظمی امام خمینی نام می داد. چرا این بخش از تاریخ سازمان در سال ۱۳۵۷ در شرایط کنونی در کلیه رسانه های سازمان حذف شده است؟
مسعود رجوی می گفت که « تجربه خلق ها نشان می دهد که امپریالیسم بدون مبارزه مسلحانه با آن کشوری را ترک نکرده است و امیدواریم که امپریالیسم آمریکا بدون اینکه مجبور باشیم به مبارزه مسلحانه متوسل شویم ایران را ترک کند».
در این تردیدی نیست که گروگان گیری سفارت آمریکا در سال ۱۳۵۸ که مسعود رجوی و مجاهدین خلق آن را ادامه انقلاب رهایی بخش اسلامی و ضدامپریالیستی  می نامیدند و خواستار استمرار آن بودند، سر فصل مهم و بسیار تاثیر گذاری در وضعیت فعلی جامعه ایران می باشد.
چرا این سر فصل مهم در تاریخچه فعلی سازمان که در رسانه های سازمان مجاهدین آمده حذف شده است ؟ آیا به این دلیل است که این موضوع در تناقض جدی با مزدوری فعلی آنها برای اسرائیل و بخش جنگ طلب و تندرو هیئت حاکمه امریکا و عربستان سعودی هست؟ پس وظیفه ماست که اگر رجوی سانسور می کند ، ما آن را دوباره یادآوری کنیم و اجازه ندهیم به فراموشخانه فرستاده شود.
مسئله جاسوسی سازمان مجاهدین برای شوروی و انتقال پرونده سرلشگر مقربی نفوذی کا گ ب در ارتش زمان شاه هم از این دست است و به همین دلیل هنگام تحویل و انجام قرار محمد رضا سعادتی عضو مرکزیت سازمان مجاهدین با عضو کا گ ب در سفارت شوروی به دستگیری وی منجر می شود که این موضوع هم کاملا از تاریخچه فعلی سازمان مجاهدین حذف شده است. چرا؟
همچنین اطلاعیه سیاسی ، نظامی سازمان مجاهدین در تاریخ ۲۸ خرداد ماه ۱۳۶۰ که آغاز مبارزه مسلحانه را در پوشش دفاع مسلحانه از اعضای خود اعلام می کند به طور کامل حذف شده است . در واقع این اطلاعیه زمینه لازم را برای تظاهرات ۳۰ خرداد و سرآغاز ترور و خشونت فراهم می کند که کامل از تاریخچه فعلی حذف شده است و …
به ترورهای کور بعد از سی خرداد ۱۳۶۰ از رفتگر و بقال گرفته تا امام جمعه های مختلف که با عملیات انتحاری ترور کردند تا انفجار ۷ تیر در دفتر حزب جمهوری اسلامی تا انفجار هشت شهریور در دفتر نخست وزیری. به این ترورها هیچکدام اشاره ای نمی شود و …
از فاکتور جهاد جنسی که در این مورد موضوعیت ندارد و صدق نمی کند ، می گذریم ، اما باید نسل جوان جامعه ایران بداند که نخستین زن ذوب شده در رهبری فرقه مجاهدین گوهر ادب آواز بوده است که ۴۰ سال قبل اولین عملیات انتحاری را در منطقه خاورمیانه و شهر شیراز علیه امام جمعه آن شهر انجام داده است. البته تصاویر نشان می دهد که حتی گوهر ادب آواز زیر سن قانونی بوده است حتی باید او را نه یک زن  بالغ بلکه کودک سرباز نامید. در هر صورت این ترورها نشان می دهد که مسعود رجوی خود هم قاضی بوده است ، هم دادستان و هم مجری . پرسش این است که چرا این عملیات های انتحاری که سازمان مجاهدین آن را «شهید مقدس عملیات انتحاری» می نامیده است در تاریخچه سازمان مجاهدین حذف شده است؟
همچنین تشکیل شورای ملی مقاومت و نام موسس محوری آن به همراه سازمان مجاهدین یعنی بنی صدر کاملا از تاریخچه فعلی سازمان حذف شده است و اساسا طوری وانمود شده است که فردی به نام دکتر بنی صدر در شکل گیری این شورا نقشی نداشته است. به همین ترتیب به علل و روند جدایی  بنی صدر ، قاسملو و حزب دمکرات کردستان ایران و سایر اعضای محوری آن اشاره ای نشده است و …

محمد حسین سبحانی

هدف فراق، گسترش اطلاع رسانی است لذا انتشار برخی مطالب به معنای تایید کامل نیست.

انتهای پیام / کانون ایران قلم

 

لینک کوتاه : https://feraghnews.ir/?p=17578

نوشته های مشابه

28مارس
تاکتیک فرقه رجوی درباره ماجرای کودک سربازان؛ نفی و لاپوشانی / دیدم مادرانی را که پنهانی می‌گریستند
روایت یک شاهد عینی از جنایت‌های فرقه ضدخانواده رجوی در حق کودکان اشرف

تاکتیک فرقه رجوی درباره ماجرای کودک سربازان؛ نفی و لاپوشانی / دیدم مادرانی را که پنهانی می‌گریستند

26مارس
اینجا آرام باشید و بیرون شورشی
مروری بر قوانین و استراتژی‌های رجوی ساخته

اینجا آرام باشید و بیرون شورشی